Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tatlım
sanada hayırlı sabahlar vcanımHayırlı sabahlar herkese :))
günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum
kızlar dün aşılamam oldu ve bugün 1. günüm allahın izniyle 14 nisanda sonuç alıcaz rabbim hayırlısını versin.doktorun dediğine göre işlem çok güzel geçti inşalalh olumlu sonuç alırım
gülçinim canım nasılsın hayırdır ne olduda bu kadar çelişkiye düştün bitanem sen böyle değildin.anne değilim ama çalışan annelerin herşeyi bebekleri için yaptıklarını düşünüyorum canım ndede olsa onlara daha iyi bir gelecek ve yaşam standarı sunmak için bütün bu çaba ama bence en iyi kararı yine sen vericeksin canım
mavicim çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız öpüyorum sizi
filiz ablacım nasılsın rüzgar nasıl amin ablacım inşallah biticek bu özlem hayırlsııyla rahat olamya çalışıyorum abla stres yapmıyorum inşallah tutunur bebişim inşallah çok teşekkür ederim ablacım sağoll
fatoşcum nasılsın maşallah oğluşun çok tatlı allah nazarlardan saklasın canım inşallah baba olduğungünleride görürsün canım benim bu arada çok sağol
melloş ablam nasılsın çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah gelir ablacım bebiş inşallahh
gülçinim canım asıl melek sensin canım inşallah bitanem inşallah
bebeklerı cok sevıorum bende ıns benımde bı bebegım olcak 15 haftalık hamılegım rabbım hepımızın bebeklerını nazarlardan korusunn
Hayırlı sabahlar herkese :))
günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum
kızlar dün aşılamam oldu ve bugün 1. günüm allahın izniyle 14 nisanda sonuç alıcaz rabbim hayırlısını versin.doktorun dediğine göre işlem çok güzel geçti inşalalh olumlu sonuç alırım
gülçinim canım nasılsın hayırdır ne olduda bu kadar çelişkiye düştün bitanem sen böyle değildin.anne değilim ama çalışan annelerin herşeyi bebekleri için yaptıklarını düşünüyorum canım ndede olsa onlara daha iyi bir gelecek ve yaşam standarı sunmak için bütün bu çaba ama bence en iyi kararı yine sen vericeksin canım
gülçinim canım asıl melek sensin canım inşallah bitanem inşallah
günaydın tatlular nasılsınız...keyifler nasıl öpüyorum hepinizi kokulu kokulu..
günaydın tatlım
canım ebnim hadi hayırlısı bizde seninle beraber iple çekicez 14 nisanı hadi bakalım tatlı melek bekletme anneyi teyzeleri..öpüyoprıum canım saol teyzesi inşallah görürüm oğlumun baba oluşunu rabbim hepimizie nasip etsin...
günaydın canlarımmmm
nasılsınızzzz
SAnada Güzelim opuyorumnanaktan
Allllaaaaaaaaaahhhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ilk aşılama oldu demek süpperrrrr umarım son olur bebişin sana tutunurrr
14 nisanda hamile olup olmadığın belli olacak dimi canımın içi
kurua bakma bilmiyorum ben bu aşılama işlerini felan ondan soruyorum
ayyyyyyy içim kıpraştıı kııı :dance: :dance: :dance:
öyle tabi birtanem ona daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışıyorum
İçimde kopan fırtınalar var tabi ama yazıya dökemiyorum işte
daha sonra belki başka bir zaman diliminde konuşuruz olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın cicim
kokulu kokulu derken
çiçeklimi öptün
parfümlümü
kokulu silgilimi sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
oğlunun baba olduğu zamanlarda sende kayınna olcan heeee
bakalım nasıl bir kayınna olcen lülülülülülü
SAnada Güzelim opuyorumnanaktan
Allllaaaaaaaaaahhhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ilk aşılama oldu demek süpperrrrr umarım son olur bebişin sana tutunurrr
14 nisanda hamile olup olmadığın belli olacak dimi canımın içi
kurua bakma bilmiyorum ben bu aşılama işlerini felan ondan soruyorum
ayyyyyyy içim kıpraştıı kııı :dance: :dance: :dance:
öyle tabi birtanem ona daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışıyorum
İçimde kopan fırtınalar var tabi ama yazıya dökemiyorum işte
daha sonra belki başka bir zaman diliminde konuşuruz olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın cicim
kokulu kokulu derken
çiçeklimi öptün
parfümlümü
kokulu silgilimi sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
oğlunun baba olduğu zamanlarda sende kayınna olcan heeee
bakalım nasıl bir kayınna olcen lülülülülülü
evet canım ayın 14. belli olucak hamilemiyim değilmiyim bakalım hayırlısı artık
inşallah canım inşallah benimle olur bebişim allahın izniyle ne kusuru canım benim aşk olsun
sen iyi bir annesin sonuçta herşeyi bebeğin için yapıyorsun canım ben onu ihmal ettiğini düşünmüyorum bile neyse dediğin gibi daha sonra konuşuruz inşallah ama ceren çok şanşlı bir çocuk bence :))
görmeme mi diyon ne dersin inşallah görürüm canım ne diyim pek umudum yok amma delüüü sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ter kokulu öptüm canım:lepi::lepi:
şaş dünür şaş bende şaşıom
:))
ayyyyy hadi bakalım zaman azalıyor desene geri sayım başladı yuppppppiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis
teşekkür ederim canımın içi ihmal yok ama ne bilim neyse ya dediğin gibi sonra bilara konuşuruk yerimseniben
bencede çok şanslı yaaa seninkiside öyle oluak tabi inşallah
alsanaalsanasmilelmaz: :sinifsinif: Kaydirigubbakcemile3
şaştımm :bbo: Sempatiksalakcinni
evet canım gerçekten azalıyor bir gün geçti sayılır önümde dolu dolu 14 gün var hayırlısıyla tamamlayıp iyi sonuçlar almayı nasip etsin rabbim inşallah
bence sen bunlara takılma canım benim sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun fazlasıyla tamam sonra görüşüz inşalalh bitanem
çok teşekkür ederim canım arkadaşımm
slm kızlar nasılsınız?