Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gnydn011br3.gif

Artık yok bedenin buralarda
kokun mu ?
hiç çıkmadıki üstümden,tenimden,bdenimden
aşkın mı ?
kendi mi öldürdüm her gün defalrca bu aşkı bitirebilmek için
paramparça ettin tüm anılarımızı
ama bitiremedim aşkımızı ..
öyle sevmştim ki seni sevmeyi
seni düşündüğüm zamanlarrda yüzümün benden habersiz tebessümünü
ben hiç bi zaman... kıyamadım ki sana dokunmaya
doyamadım ki gözlerine uzun uzun bakmaya
utanırdım seni başkalrını sormaya
adını ağzıma almaya
zaman geçti o aşkın üstünden
ve sen aldın başını gittin
bense bu şehrin sen kokan kasabalarında
senli anılarla yaşamaktan hiç yorulmadım
düşen yağmurda ''biz bu yağmurda ıslanmıştık ! ''
yürüdüğüm sokaklarda '' burda ilk atışmıştık '' demekten
ben seni sevmekten hiç yorulmadım ...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

BEN SENİ SEVMEKTEN HİÇ YORULMADIM

HARİKA CANIM
paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan

selam kızlaropuyorumnanaktan
bugün çok işim vardı dışardaydım.maşallah cümbül
cemaat burdaymışsınızkaydirigubbakcemile2
kaçırdım treni heralde.fisfisfis
acayip yorgunum başım feci ağrıyor yani tef gibiyim.

woowww bende diyorum bu meraklı melahat nirde aklinialirimsmile

kıııss melloş ablaaa nabersiinnnn
başının ağrısı geçtimi?

ah cnm geç ayzabildim berrayla ilgilenmekten :)) ben iyiyim biraz daha burnum hala akıyor ama agrımı igneyle geçirebildim ancak c.tesi fena idim çünkü igneyle çözüm oldu..berramda iyi şükür bu aralar ateşten sonra biraz huy degiştirdi yatarken debeleniyor resmen pozisyonunu tam bulamıyor hanfendi..kucagımda uyurdu ama tam dalamıyor bu ara öyledi dün artık yapacak bir şey kalmadı en snunda ayagımda sallandım zira saat 2 olmuştu...
sizler nasılsınız ceren nasıl öp yerime..

yaaa sorma güzelim bu çocuklar günden güne huy değiştiriyorlar bir gün yaptığını ertesi gün beğenmiyorlar :1no2:

bizimkisise öyle kendi kendisine yatağında uyuyan çocuk gece 2 den önce uyumaz oldu artık sanırım şu çıkaramadığı dişler çok sıkıntı yaptı ona huyu suyu değişti yavrumun bir an önce çıkarsada rahat etse kuzum....

hepinize iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun çok öpüyorum sizi

sanada iyi akşamlkar birtanem
aynı zamanda günaydın da tabi kaydirigubbakcemile3

günaydın canım sanada mutlu ve neşeli bir gün olsun.
gülçincim bak ne sorcam aşağıda tatlı çitlenbiğinin fotosu varya onu nasıl koyuyorsun bide şu güzel günaydın resimlerini öğret şu cahal kardaşına:utangac:

inşallah canımın içi inşallah hepimiz için öyle olsun

canım o resim imza oalrak geçiyor imzanı ekleyebilmek içinde özel üye olman kk kartı alman gerekiyor ancak o şartlarda bu forumun o özelliği sana açlabiliyor kullanıcı olarak.

bu hareketli resimleride imageshack sitesinden yükleyip linkini buraya kopyalıyorum öyle çıkıyor tatlım
ama sanırım adaım adım anlatsam o zaman çözersin. yerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

BEN SENİ SEVMEKTEN HİÇ YORULMADIM

HARİKA CANIM
paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan

woowww bende diyorum bu meraklı melahat nirde aklinialirimsmile

kıııss melloş ablaaa nabersiinnnn
başının ağrısı geçtimi?

yaaa sorma güzelim bu çocuklar günden güne huy değiştiriyorlar bir gün yaptığını ertesi gün beğenmiyorlar :1no2:

bizimkisise öyle kendi kendisine yatağında uyuyan çocuk gece 2 den önce uyumaz oldu artık sanırım şu çıkaramadığı dişler çok sıkıntı yaptı ona huyu suyu değişti yavrumun bir an önce çıkarsada rahat etse kuzum....

sanada iyi akşamlkar birtanem
aynı zamanda günaydın da tabi kaydirigubbakcemile3

inşallah canımın içi inşallah hepimiz için öyle olsun

canım o resim imza oalrak geçiyor imzanı ekleyebilmek içinde özel üye olman kk kartı alman gerekiyor ancak o şartlarda bu forumun o özelliği sana açlabiliyor kullanıcı olarak.

bu hareketli resimleride imageshack sitesinden yükleyip linkini buraya kopyalıyorum öyle çıkıyor tatlım
ama sanırım adaım adım anlatsam o zaman çözersin. yerimseniben

ok şekerim tşk anlaşıldı normal resim yükler gibi yülklüyorsunda nerden buluyon kız bu cici resimleri..

selam güzel kıslar nasılsınızopuyorumnanaktan

herkes kuzucukları benim için mis kokulu öpsün.

şu işlerimi bi kolaylıyayım hemen gelicem.bayanssulusmile:kahve:

günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir gün diliyorum

kızlar dün aşılamam oldu ve bugün 1. günüm allahın izniyle 14 nisanda sonuç alıcaz rabbim hayırlısını versin.doktorun dediğine göre işlem çok güzel geçti inşalalh olumlu sonuç alırım

canım benim hayırlısı olsun,ama ben eminim sanki güzel haber alacağından hep dua ediyorum sana,kendine çok iiy bak cnm fırsat buldukça dinlen öpüyorum seni,sonucunu 4 gözle bekl:lepi:iyorum

günaydın kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün edilen duları kabul etsin inşallah

çok teşekkür ederim beyazcım sağol canım inşalalh güzel sonuçlar alırım ama çok korkuyorum hiç bir belirti yok ya sadee göğsüm ağrıyor oda ilaçların yan etkisinden yada daha erkenm, bilmiyorum allah yardımsım olsunn sen nasılsın zeynep nasıl hemileilk nasıl gidiyor

ahh melloş ablam rabbim o günleri bir göstersin bize inşallah evde neler olur şuan düşünemiyorum bile ay neyse o günler bir gelsin

eee başka ne var yok

kimleri görüyorumm nurrrrr hoşgeldin nasılsın canımm ilayda nasıl özlettiniz kendinizi yaaa

herkese günaydın hayırlı cumalar.dualarınız kabul olsun inşallah...
güzel bir hafta sonuna geçiş yapalım inşallah..

günaydın canım sanada hayırlı cumalar...
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün edilen duları kabul etsin inşallah

çok teşekkür ederim beyazcım sağol canım inşalalh güzel sonuçlar alırım ama çok korkuyorum hiç bir belirti yok ya sadee göğsüm ağrıyor oda ilaçların yan etkisinden yada daha erkenm, bilmiyorum allah yardımsım olsunn sen nasılsın zeynep nasıl hemileilk nasıl gidiyor

ahh melloş ablam rabbim o günleri bir göstersin bize inşallah evde neler olur şuan düşünemiyorum bile ay neyse o günler bir gelsin

eee başka ne var yok
günaydın canım inşaşllah görürüsün canım benim az kaldı 11 gün inşallah sonu kutlama...bu güzel günün yüyüzü suyu hürmetine rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın evini şenlendircek yavrunu nasip etsin arifecim..

Back
X