Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bitanem nasılsın ceren nasıl seninde cuman mübarek olsun canımmmŞenizolumunekankayizsmile
melloş ablla nerdesin geç kalmışın anacım nasılsın işlerin hafifledimi?
kızlar hepinize hayırlı sabahlar.. huzurlu cumalar :lepi:
sanada canım...
nur bacım hoş geldin kız kayıp nasılsın iloş nasıl öpüyorum minik kuzuyuu taze fotolar istiyorummmmm:lepi:
herkese günaydın hayırlı cumalar.dualarınız kabul olsun inşallah...
güzel bir hafta sonuna geçiş yapalım inşallah..
günaydın canım sanada hayırlı cumalar...
günaydın canım inşaşllah görürüsün canım benim az kaldı 11 gün inşallah sonu kutlama...bu güzel günün yüyüzü suyu hürmetine rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın evini şenlendircek yavrunu nasip etsin arifecim..
kızlar hepinize hayırlı sabahlar.. huzurlu cumalar :lepi:
bayanssulusmile selam herkese opuyorumnanaktan
sizlerinde cuması mübarek olsun.
herkese merhabalar nasılsınız bakalım
nihayet gelebildim topiğe
memleketteyim bir türlü girip yazamıyorum dün kayınvalideme geldimde pc başına oturma fırsatı buldum
herkese merhabalar nasılsınız bakalım
memleketteyim bir türlü girip yazamıyorum dün kayınvalideme geldimde pc başına oturma fırsatı buldum
günaydın canım sanada hayırlı cumalar amin inşallah fatoşcumherkese günaydın hayırlı cumalar.dualarınız kabul olsun inşallah...
güzel bir hafta sonuna geçiş yapalım inşallah..
tekrar günaydın canım inşallah canım günler gelip geçiyor hayırlsıı artık aminn inşalalh fatoşcum allah razı olsungünaydın canım sanada hayırlı cumalar...
günaydın canım inşaşllah görürüsün canım benim az kaldı 11 gün inşallah sonu kutlama...bu güzel günün yüyüzü suyu hürmetine rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın evini şenlendircek yavrunu nasip etsin arifecim..
sizede hayırlı cumlar günaydınkızlar hepinize hayırlı sabahlar.. huzurlu cumalar :lepi:
selam abla nasılsın seninde cuman mübarek olsun inşallahbayanssulusmile selam herkese opuyorumnanaktan
sizlerinde cuması mübarek olsun.
merhaba nurcum nasılsın gezmlerdeydin demek süperherkese merhabalar nasılsınız bakalım
Canım benimmmmmmmm aminnnn hepimizin duaları kabul olsun rabbim gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
iyiyim canımın içi haftanın son iş günü olduğu için pozitif enerji doluyum :dance: :dance: :dance:
ceren iyi canımın içi gecenin üçünde uyanıp bize oyunlar yaptı maymunum opuyorumnanaktan
darısı senin başına inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhh
gözümün nurruu şükür kavuşturanaaa nasılsın balım kuzum nasıl keyifler yerindemi herşey yolundamı
ulen millet anasının evinde rahat eder sende ise tam tersi iyimi kaynanada rahat ediyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dikkat et etrafta gripli kimse olmasın anladın sen yerimseniben
merhaba canım.hoşgeldin.oooh kayınvalideye bak maşallah
gelin kalkıp nete giriyor,kesin oda kahvaltı hazırlıyordur.
bizim dilimizde bu yağlı ballı ekmeeeekkaydirigubbakcemile3
nurcum kızma ama kıskandımmıne seni![]()
arifecim iyiyim ablacım
sen nasılsın.
valla enerjin süpernasıl gidiyor
bu moralle sen 9 ay sonra yoğunluktan,topiğe giremicen
inşallah :Saruboceq:
aaaaaaaaaaaa kuzuuuum ,çitlenbikiiiim
hoşgeldin bebişiiiimopuyorumnanaktan
nasılsın gülçincim.herşey yolundamı canım![]()
merhaba canım.hoşgeldin.oooh kayınvalideye bak maşallah
gelin kalkıp nete giriyor,kesin oda kahvaltı hazırlıyordur.
bizim dilimizde bu yağlı ballı ekmeeeekkaydirigubbakcemile3
nurcum kızma ama kıskandımmıne seni![]()
amin amin inşallah canım ayne bende bugün pozitifim enerjikim inşalalh böyle biter bugün sonra yatıp dinlencem haftasonu maşallah kuzuna ya allahnazarlardan saklasın
amiiinnnnnnnnnnnn amiiinnnnnnnnnn rabbim bana nasip et bende gecenin bir yarısı bebişim için kalıyımmmopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım benim
keyifler iyi yuvarlanıyoruz işte
napam bacım kaynana hastasın sen dur diyor bende duruyorum kaydirigubbakcemile3
işime geldiğinden değil yani
grip değiller ükür ama görümcenin küçük kızı akşam ateşlendi herhalde idrar yolu enfeksiyonu olmuş
arifecim iyiyim ablacım
sen nasılsın.
valla enerjin süpernasıl gidiyor
bu moralle sen 9 ay sonra yoğunluktan,topiğe giremicen
inşallah :Saruboceq:
gülçincim nedemiş şair ''BENİ BU GÜZEL HAVALAR MAHFETTİ''
sanırım insanlardaki bu gerginlik baharın suçufisfisfis
evet valla aslında katılıyorumdaa işte
hala bir umut varmı diyede düşünüyorum.
yalancı gülüşlere tokum zaten:umursamaz:
çocukları özledim demesi bile yalan gibiikötükedihüso
canlarım hepinizi kocan öpüyorum(aaaay kendimi birden
bülent ersoy sandımkaydirigubbakcemile3)ben kaçtım görüşürüz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyim şükür abla uğraşıp0 duruyom paşayla...allah kolaylık versin ablacım....ya evet canım geciktim :hulya:
yok benim şimdilik işlerim hafifliyecek gibi değil.aklinialirimsmile
4 tane birden tapu devrimiz var..hepside sorunlu(hem aile ,hem arsalar)
yani yandım ben bi süre.şimdi işlemleri bekliyorum.
haber gelsin gidicem yine.
sen nasılsın ablacım nasıl gidiyor :ecrin_bebek:
sanada hayırlı cumalar,hayırlı sabahlar.opuyorumnanaktan sabahlar canım. sen nasılsın
ekle annesi ebkliyoruzzzzzzzzzhoşbuldum canım valla kayıp ki ne kayıp oldu sorma kedimi kaybettim
eklerim teyzesi zillim kocaman oldu
oğluşum nasıl annesi
bizde seni öptük bülent abla....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canlarım hepinizi kocan öpüyorum(aaaay kendimi birden
zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dinlenicem canım zaten sağ olsun eşim ben yapmak istesemde hemen gözüküyor bana bedne öyle yapıcam keyif çatıcamm fırsat bu fırsatkaydirigubbakcemile3tabi canımın içi yat dinlen enerji topla kendinede çok çok dikkat et iş felan yapma bırak herşeyi kendi haline sen keyfine bak
kalkacaksııınnn hemde çokkk gecelerce uyumayacaksınn canımmm kafamçokkarıştı
aman aman senin keyfiin yerine olsun kuzumuz iyi olsun gerisini salla gitsin boşverrrr
madem sana dur diyor dur sende hiç bir bok yapma keyif yap yat dinlen çocuğada baksınlar accık kafanı dinleyiver snede
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallaahh
tamam abla hadi sana kolay gelsin görüşürz Şenizcanlarım hepinizi kocan öpüyorum(aaaay kendimi birden
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan