Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada günaydın canım çabuk kaçmışsın hayırdır.
pembe pamuk helvam nasıl opuyorumnanaktan
ah ablacım ya kendi işimiz neyaparsın
atsan atılmıyor :çok üzgünüm:
hepinize hayırlı sabahlar gızlar :lepi:
günaydın bitanem benim nasılsın ceren nasıl
zaman zaman zaman hiç durmucak hepakıp gisicek böyle işte allah sağlık versin kuzucuğuna size evet canım aile bağları çok önemli aminn inşallahh
ya sorma daha neler varda bende bilmiyom inşallah gerek kalmaz vajinal yoldan rahme sıkıyorsun canm
iyiyim canım şükürler olsun sen nasılsın neler yaptın bakalım amin inşalalh güzel olucak iyi başlayalım iyi bitsin
vayyy anam vayyyy yazıp yazıp gitmiş bunlar ben gelmişim
herkese hayırlı haftalar diliyorum
gülçin kız naber farmville güzeli çiftliğin harika
ohhh gülçin hnm iyi olmuş geceleri rahat rahat kıçını devirip uyiyidin bak bakalım nasılmış geceler aşkım sana bunuda tattırıyo aferim cerenimeeeeee bide merak ettim tontoşum gece ne oyunları yaptı size
ohooooo topik boşşşşş kismeler yokkkkkk neşem niye gelmiyooo nedenn yazmıyo çok merak ettim doğrusu insan sık sık uğrarda bizi bi haberdar eder nasıl gidiyor hamişlik acaba
sanada iyi haftalar kuşum nasılsın cemre nasılherkese hayırlı haftalar diliyorum
sağol canım beni allah razı olsun bende aynen o şekilde bekliyorum inşallah rabbim sevindirir dinlendim canm naz yapmama gerek kalmıyorki sağ olsun eşim biran olsun yalnız bırakmıyor çok yardımcı oluyor bitanem ee bukadar ilgiye çok kıvrandırmamak lazım kaçmasın adamcağızkaydirigubbakcemile3arifem hayırlı olsun bitanem heyecanla mutlu sonu beklicem nasılsın hayatım haftasonu dinlendinmi bari accıkın naz ediverseydin kociciğineee.....başla böyle naza niyazada 9 aylık serüvenine alıştırma olsun ....öpüyorum opuyorumnanaktan
kaçtım ablam çünkü iim çok malum ay başım ve bu gün maaş günü para dağıtıcam
anladım allah yardımcın olsun o zaman ne diyim
kendi işini yapmak ta ayrı zevklidir o zaman
sanada canım
ben iyiyimde canımın içi ceren pek iyi değil hasta kuzum aklım onda
burnu akıyordu yavrumun hafta sonu dünde ishal gibiydi içim parçalandı
allahtan ateş yoktu heyfi yerindeydi içim rahat mafoldumben
anne olmak zor işte
evet canım zaman hiç durmayacak hep akıp gidecek bizlerde böyle kıymetini bilmeden kaybedicez elimzidekileri
yaa vajinal yoldan içine sıkıyorsun demekk :1shok:
pardon ama kaşıntı felan yapmıyormu :uhm:
birde sıktıktan sonra yatıyorsun sanırım dimi yoksa akar yani yol açık kaydirigubbakcemile3
inşallah bebeğin gelir vede sana tutunur balım sende bu mücadelenin karşılığını alırsın
herkesin işi var demekki güzelim
sanada canım opuyorumnanaktan
bıraktım artık canım yaaa en uzun ürün hangisi ise onu ekiyorum oynamayıyorum ben
canım ceren beni çooooooooookk uykusuz bıraktı ben bunu hiç dile getirmedim tabi o ayrı kaydirigubbakcemile3
topik boş efet
herkesin işi çok canım şimdi bende kaçıyorum bilara gelirim yine hadi öptüm byeee![]()
vayyy anam vayyyy yazıp yazıp gitmiş bunlar ben gelmişim
herkese hayırlı haftalar diliyorum
arifem hayırlı olsun bitanem heyecanla mutlu sonu beklicem nasılsın hayatım haftasonu dinlendinmi bari accıkın naz ediverseydin kociciğineee.....başla böyle naza niyazada 9 aylık serüvenine alıştırma olsun ....öpüyorum opuyorumnanaktan
melloş abla sultanların sultanı paylaşımın harikaydı keşke öyle yetiştirebilsek ne mutlu bize ablacım çok yoğunmuşsun allah kolaylık versin
melloşşşşşş abla huhuuuuu nasılsınnnnn
kızzzz melloş aynı dakikalar içinde yazmışız ne tesadüf kalp kalbe karşı işte
valla işde girmek yasak kaçak giriyorum evde de geceleri giriyorum okuyup çıkıyorum bazen yazıyorum ama genelde gece geç saatlerde olunca zaten uykusuzluktan bitap düşmüş oluyorum yani gülçininde dediği gibi mecalim kalmıyo yazmaya ama genelde yazarım
abla kız zayıf kalmanın yolunu nasıl buldun anlatta bizde bilelim fıstık gibisin