Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ohhh gülçin hnm iyi olmuş geceleri rahat rahat kıçını devirip uyiyidin bak bakalım nasılmış geceler aşkım sana bunuda tattırıyo aferim cerenimeeeeee bide merak ettim tontoşum gece ne oyunları yaptı size

mavicim nasılsın tatlım iyimisin berra hnm dişmi çıkarıyo acaba ama olmayada bilir çünkü cemre 3 aylıktan başladı eliyle ağzını kaşıyıp ağzının sularını akıtmaya 9 ayımız dolcek nerdeyse diş felan yok görünürde canım belli olmuyo çıkarıyo sanıyoruz ama ortada bişi yok bu daha kötü huysuzlukları çıkarana kadar uzun süre devam ediyo sen nasılsın iyileştinizmi ailecek

ohooooo topik boşşşşş kismeler yokkkkkk neşem niye gelmiyooo nedenn yazmıyo çok merak ettim doğrusu insan sık sık uğrarda bizi bi haberdar eder nasıl gidiyor hamişlik acaba

sanada günaydın canım çabuk kaçmışsın hayırdır.
pembe pamuk helvam nasıl opuyorumnanaktan

kaçtım ablam çünkü iim çok malum ay başım ve bu gün maaş günü para dağıtıcam

ah ablacım ya kendi işimiz neyaparsın
atsan atılmıyor :çok üzgünüm:

anladım allah yardımcın olsun o zaman ne diyim
kendi işini yapmak ta ayrı zevklidir o zaman

hepinize hayırlı sabahlar gızlar :lepi:

sanada canım

günaydın bitanem benim nasılsın ceren nasıl

zaman zaman zaman hiç durmucak hepakıp gisicek böyle işte allah sağlık versin kuzucuğuna size evet canım aile bağları çok önemli aminn inşallahh
ya sorma daha neler varda bende bilmiyom inşallah gerek kalmaz vajinal yoldan rahme sıkıyorsun canm
iyiyim canım şükürler olsun sen nasılsın neler yaptın bakalım amin inşalalh güzel olucak iyi başlayalım iyi bitsin

ben iyiyimde canımın içi ceren pek iyi değil hasta kuzum aklım onda
burnu akıyordu yavrumun hafta sonu dünde ishal gibiydi içim parçalandı
allahtan ateş yoktu heyfi yerindeydi içim rahat mafoldumben
anne olmak zor işte

evet canım zaman hiç durmayacak hep akıp gidecek bizlerde böyle kıymetini bilmeden kaybedicez elimzidekileri

yaa vajinal yoldan içine sıkıyorsun demekk :1shok:
pardon ama kaşıntı felan yapmıyormu :uhm:
birde sıktıktan sonra yatıyorsun sanırım dimi yoksa akar yani yol açık kaydirigubbakcemile3

inşallah bebeğin gelir vede sana tutunur balım sende bu mücadelenin karşılığını alırsın

vayyy anam vayyyy yazıp yazıp gitmiş bunlar ben gelmişim

herkesin işi var demekki güzelim

herkese hayırlı haftalar diliyorum

sanada canım opuyorumnanaktan

gülçin kız naber farmville güzeli çiftliğin harika

bıraktım artık canım yaaa en uzun ürün hangisi ise onu ekiyorum oynamayıyorum ben

ohhh gülçin hnm iyi olmuş geceleri rahat rahat kıçını devirip uyiyidin bak bakalım nasılmış geceler aşkım sana bunuda tattırıyo aferim cerenimeeeeee bide merak ettim tontoşum gece ne oyunları yaptı size

canım ceren beni çooooooooookk uykusuz bıraktı ben bunu hiç dile getirmedim tabi o ayrı kaydirigubbakcemile3

ohooooo topik boşşşşş kismeler yokkkkkk neşem niye gelmiyooo nedenn yazmıyo çok merak ettim doğrusu insan sık sık uğrarda bizi bi haberdar eder nasıl gidiyor hamişlik acaba

topik boş efet
herkesin işi çok canım şimdi bende kaçıyorum bilara gelirim yine hadi öptüm byeee kaydirigubbakcemile4

sanada iyi haftalar kuşum nasılsın cemre nasıl
arifem hayırlı olsun bitanem heyecanla mutlu sonu beklicem nasılsın hayatım haftasonu dinlendinmi bari accıkın naz ediverseydin kociciğineee.....başla böyle naza niyazada 9 aylık serüvenine alıştırma olsun ....öpüyorum opuyorumnanaktan
sağol canım beni allah razı olsun bende aynen o şekilde bekliyorum inşallah rabbim sevindirir dinlendim canm naz yapmama gerek kalmıyorki sağ olsun eşim biran olsun yalnız bırakmıyor çok yardımcı oluyor bitanem ee bukadar ilgiye çok kıvrandırmamak lazım kaçmasın adamcağızkaydirigubbakcemile3
kaçtım ablam çünkü iim çok malum ay başım ve bu gün maaş günü para dağıtıcam

anladım allah yardımcın olsun o zaman ne diyim
kendi işini yapmak ta ayrı zevklidir o zaman

sanada canım

ben iyiyimde canımın içi ceren pek iyi değil hasta kuzum aklım onda
burnu akıyordu yavrumun hafta sonu dünde ishal gibiydi içim parçalandı
allahtan ateş yoktu heyfi yerindeydi içim rahat mafoldumben
anne olmak zor işte

evet canım zaman hiç durmayacak hep akıp gidecek bizlerde böyle kıymetini bilmeden kaybedicez elimzidekileri

yaa vajinal yoldan içine sıkıyorsun demekk :1shok:
pardon ama kaşıntı felan yapmıyormu :uhm:
birde sıktıktan sonra yatıyorsun sanırım dimi yoksa akar yani yol açık kaydirigubbakcemile3

inşallah bebeğin gelir vede sana tutunur balım sende bu mücadelenin karşılığını alırsın

herkesin işi var demekki güzelim

sanada canım opuyorumnanaktan

bıraktım artık canım yaaa en uzun ürün hangisi ise onu ekiyorum oynamayıyorum ben

canım ceren beni çooooooooookk uykusuz bıraktı ben bunu hiç dile getirmedim tabi o ayrı kaydirigubbakcemile3

topik boş efet
herkesin işi çok canım şimdi bende kaçıyorum bilara gelirim yine hadi öptüm byeee kaydirigubbakcemile4

canım çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi inşalah ilerlemeden toparlanır kuzun allah şifa versin canım üzülme annesi allah başka dert vermesin çabucak iyileşicek inşallah evet anne olmak zor gerçektenn
yok canım kaşıntı falan yapmıyor öyle çok yatmıyorum sıktıktan 2dk sonra kalkıyorum hemşire dolaş demişti hee sıktıktan sonra geri gelmiyor canımnasıl bişeyse böyle anki kremsi gibi rahimde sıvılaşıyor ama akmıyor işte amin inşallah canım inşalalh

gülçin geçmiş olsun tatlım umarım kısa sürede atlatır hiç bişeyciği kalmaz bende senin gibi azıcık burna aksa içim parçalanıyo bide nuru düşün yavrum ne zor günler geçirdi hava felan verdi onu düşününce şükrediyorum kız ne sıkıntılı günler yaşadı düşünki ben ilaydanın oresmini görünce bile içim burkuldu allah daha kötülerinden saklasın en büyük derdimiz burun akması olsun varsın cerenimi kocaman öp

kumsalım papatyam biz iyiyiz hala dişimiz çıkmadı 9 ayı doldurcaz sıkıntıları hep var ama ortada diş yok dr tamam sıkıntılarını çoktandır çekiyosun anlıyorum ama geç çıkması iyi dedi çabuk çürüyüp dökülmezmiş
sen nasılsın nasıl gidiyor heyecan dorukta dimi kız bi müjdemi ver 6 şar yasin tebareke amme okuyucam senin bebişe hoşgeldin duası olucak

vayyy anam vayyyy yazıp yazıp gitmiş bunlar ben gelmişim

aynurcum biz yine yazıp gidiyoruz sen
hiç gelmiyorsun ya :olmaz:

sanada iyi haftalar canım herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

arifem hayırlı olsun bitanem heyecanla mutlu sonu beklicem nasılsın hayatım haftasonu dinlendinmi bari accıkın naz ediverseydin kociciğineee.....başla böyle naza niyazada 9 aylık serüvenine alıştırma olsun ....öpüyorum opuyorumnanaktan

evet evet bence arife şimdi bol bol uyu canım kaydirigubbakcemile3

melloş abla sultanların sultanı paylaşımın harikaydı keşke öyle yetiştirebilsek ne mutlu bize ablacım çok yoğunmuşsun allah kolaylık versin

teşekkür ederim canım.biraz rahatladım
yeni bişey çıkmazsa sıradan işler var şimdilik.

:emir_bebek: napar bizim kızçe
öp cemremi kocaman benim için opuyorumnanaktan

nassen anacım cemremde bende şükürler olsun iyiyiz eve gidince kocaman öpcem senin için
biz iyiyizde yavrukuşum cerenim hafif rahatsızlanmış geçer inşallah küçücük vucutları insan hasta olduklarında dayanamıyor valla

valla işde girmek yasak kaçak giriyorum evde de geceleri giriyorum okuyup çıkıyorum bazen yazıyorum ama genelde gece geç saatlerde olunca zaten uykusuzluktan bitap düşmüş oluyorum yani gülçininde dediği gibi mecalim kalmıyo yazmaya ama genelde yazarım

geçmişolsun canım.ben savunmasız oldukları için
bebeklere hiç kıyamıyorum.ilgilenmesen
hiç şansları yok.:sinifsinif:

valla işde girmek yasak kaçak giriyorum evde de geceleri giriyorum okuyup çıkıyorum bazen yazıyorum ama genelde gece geç saatlerde olunca zaten uykusuzluktan bitap düşmüş oluyorum yani gülçininde dediği gibi mecalim kalmıyo yazmaya ama genelde yazarım

haklısın canım ben eve gitip yemek
sonra cuk yatak yapıyorum .
o işin şakası seni anlıyorum

abla kız zayıf kalmanın yolunu nasıl buldun anlatta bizde bilelim fıstık gibisin

tşklr canım. işin sırrı sitres,kimi sinirliyken yer
ben tam tersi açlık grevine giriyorum.

ben çok kilo aldım hamilel,iktede öncesindede benim ahhhh ben 28 giricem valla bu yaşıma kadar hep 55 yada bilemedin 56 bilirim kilomu hayatımda ilk defa 86 lara çıktım ve 68 düştüm anaca o bile facia benim için nedeni ise benim ilk 2 aylık bebişimin düşük olma nedeni kansızlığımın olması dendi ben 8 ay kan ilacı kullandım 55 den 66 ya çıktım ve tam o sıra cemreye hamile oldum hamilelik sonuna kadar 86 oldum
herkes doğum yapar baya bi kilo gider ben doğum yaptım eve geldim 86 dan 84 inmişim okadar yani anca diyet yapmadan dikkat ederek abur cubur yemedim emzirdiğim için sadece düzenli beslenerek 68 indim ama kararlıyım cemre emmeyi bırakıyo galiba diyete giricem

Back
X