Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gülçincim bende izmirdeyim canım yenimi fark ettin annem yerim senii
inşallah tanışırız tabi neden olmasın...
günaydın opuyorumnanaktan
herkese güzel bir gün ve sağlık diliyorum.
çalışanlara hatta evdede çalışanlara kolaygelsin guclubacismile
Günaydın kızlar, işlerin derslerin yoğunluğundan uğrayamadım ne zamandır. herkes nasıl? Kumsalımdan güzel haberler var mı? KIzlar bu bulantılar ne zaman geçecek? Ben yakında manken olucam, demedi demeyin:)) millet kilo alır ben hala veriyorum. Günde 2-3 öğün kusamnın sonunda anladım ki yemez ve yediğini de çıkarırsan kilocuklar patır patır gidiyormuş:)) Kızlar kuzucuğum için dr teyzesi oğlan dedi ama hayırlı ve sağlıklı olsun da, hiç önemli değil. Teyzeleri biz sınava gidiyoruz. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
GÜNAYDIN ABLAM NASILSIN SANADA KOLAY GELSİN CANIMgünaydın opuyorumnanaktan
herkese güzel bir gün ve sağlık diliyorum.
çalışanlara hatta evdede çalışanlara kolaygelsin guclubacismile
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN YA ÖZLEDİM SENİ ÇOKTA MERAK ETTİM NEYSE HERŞEY YOLUNDAYMIŞ BEDNE BİR DEĞİŞİKLİK YOK CANIM İKİNCİ AŞILAMAYADA ARA VERDİM ŞİMDİ KİLO VERMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM BİR PAAŞA DAHA GELİYOR DESENE RABBİM KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN CANIM ARADA UĞRADA HABER VER ÇATLIYORUZ BURDA :)Günaydın kızlar, işlerin derslerin yoğunluğundan uğrayamadım ne zamandır. herkes nasıl? Kumsalımdan güzel haberler var mı? KIzlar bu bulantılar ne zaman geçecek? Ben yakında manken olucam, demedi demeyin:)) millet kilo alır ben hala veriyorum. Günde 2-3 öğün kusamnın sonunda anladım ki yemez ve yediğini de çıkarırsan kilocuklar patır patır gidiyormuş:)) Kızlar kuzucuğum için dr teyzesi oğlan dedi ama hayırlı ve sağlıklı olsun da, hiç önemli değil. Teyzeleri biz sınava gidiyoruz. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
GÜNAYDIN CANIM BENİM NASILSIN CEREN NASIL İŞLER YOĞUN GALİBA SENDEDEopuyorumnanaktan
ay yerim ben onu ya gecdemi oyun isitiyor senin bu kızın çok neşeli bir çocuk olucak bende zaten bütün resimlerindede yüzünde güller açıyor kuzunun maşallahGünaydınn birtaneemmm iyiyim şükür bir yaramazlık yok
cerende iyi canım gece uyumak bilmiyor yatakta oyun istiyor habire sabahta gözünü açamıyor maymun kaydirigubbakcemile3
evet canım sıkmıcak şekilde hafiften bir yoğunluk söz konusu a.s
günaydın canım sanada iyi haftalar olsun naslısnkızlar herkese günaydın diyim geç oldu emme
hayırlı haftalar olsun herkese
arifem tatlı kuşum zayıflıyorum derken vitamin değerlerinide sıfırlama biliyosunki onlarda hamiş kalmak için çok önemli ne malum sen aşılamaya ara verdin belki bebişimiz sana süpriz yapıp bu arada gelicek o yüzden vitaminin eksik olmamasına dikkat et seni çok öpüyoruz kızçemle ben
kızlar herkese günaydın diyim geç oldu emme
hayırlı haftalar olsun herkese
kız gülçin tatil gelmesine daha var aldığın bikinileri bebişime giydir evde fotolarını koy alnümede şöyle şirin bir vucut görelim gözümüz gönlümüz açılsın
ben bu ay eşimi çok korkuttum şaka yaptım ona gülmekten kırıldım valla regli olmadım dedim şok oldu garibim hani bizde o korunuyo ya o kendine çok güveniyo sen ilaç felan içme yan etkisi olur ben hallederim diyodu bende böyle bi şaka yapıp hamişlik testi al gel deyince dumura uğradı stresten olmamışsındır olursun ben eminim dedi ama testi getirirken yüz şekli çok komikti olsun hayırlısı ne ise o olur çıkarsın işten ikisinede bakılır dünyaya gelen büyüyo beraber büyürler deyip olayı kabullendiği an şaka şaka dedim ben gününde regli oldum nerdeyse bitmek üzere dedim valla çok eğlendirdi beni onun halleri
ay yerim ben onu ya gecdemi oyun isitiyor senin bu kızın çok neşeli bir çocuk olucak bende zaten bütün resimlerindede yüzünde güller açıyor kuzunun maşallah
aynen bizdede
gülçincim valla allah bağışlasın allah engüzel
gelecekler nasip etsin pamuk helvama.
allahım nazarlardan korusun,yani insan
şeker olursa bukadar olur ağzıma atıcam birgüüün![]()
![]()
olur mu hiç güzelim, geçmişe pek bakmıyorum çünkü vakit olmuyor, sadece son sayfaya girip haber alabiliyorsam alıyorum, yazıp çıkıyorum bazen de yazmaya bile fırsat bulamıyorumfiliz ablam nasılsın kaçtır yazıyorum cvp vermiyosun küsmüyüz ablam şaka bi yana görmüyosun galiba
maşallah rüzgarıma koc adam olmuşş.harbi azman yerim ben onu ya...
hadi bakalııııııııııııım bir oğluş daha geliyor topiğe :):):) hayırlısı olsun tatlım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Günaydın kızlar, işlerin derslerin yoğunluğundan uğrayamadım ne zamandır. herkes nasıl? Kumsalımdan güzel haberler var mı? KIzlar bu bulantılar ne zaman geçecek? Ben yakında manken olucam, demedi demeyin:)) millet kilo alır ben hala veriyorum. Günde 2-3 öğün kusamnın sonunda anladım ki yemez ve yediğini de çıkarırsan kilocuklar patır patır gidiyormuş:)) Kızlar kuzucuğum için dr teyzesi oğlan dedi ama hayırlı ve sağlıklı olsun da, hiç önemli değil. Teyzeleri biz sınava gidiyoruz. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
amiiiiiin canım, sizin kızlara yetişti valla oğluşum :)filiz abla maşallah subanallah tosuncuğuna gülçinin dediği gibi bizim kızların kilosunda benim kız 9 kilo
sen de adamın yüreğine indirecekmişsin be gülüm yazık değil mi adamcağıza? napsın kabullenmiş durumu o da :)ben bu ay eşimi çok korkuttum şaka yaptım ona gülmekten kırıldım valla regli olmadım dedim şok oldu garibim hani bizde o korunuyo ya o kendine çok güveniyo sen ilaç felan içme yan etkisi olur ben hallederim diyodu bende böyle bi şaka yapıp hamişlik testi al gel deyince dumura uğradı stresten olmamışsındır olursun ben eminim dedi ama testi getirirken yüz şekli çok komikti olsun hayırlısı ne ise o olur çıkarsın işten ikisinede bakılır dünyaya gelen büyüyo beraber büyürler deyip olayı kabullendiği an şaka şaka dedim ben gününde regli oldum nerdeyse bitmek üzere dedim valla çok eğlendirdi beni onun halleri
oy oy oy, işiniz zor valla kaydirigubbakcemile3evet canım ya sorma saat kavramı yok onda zaten gecenin ikisi olmuş aramızda yatıyor uyusun diye bekelrken biz sürekli battaniyesini yüzüne kapatıp açıyor cee yapıyormuş bize sonrada başlıyor kendi kendisine gülmeye deli gibi maymunum. kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:arifecim nasılsın ablacım.allah sanada
nasipetsinde uykusuz kal inşallah :Saruboceq:
bak şikayetlenirsen sorarım sana ozaman kaydirigubbakcemile3
gerçi şimdiki kocalar çok yardımcı oluyorlar![]()
oy oy oy, işiniz zor valla kaydirigubbakcemile3
olur mu hiç güzelim, geçmişe pek bakmıyorum çünkü vakit olmuyor, sadece son sayfaya girip haber alabiliyorsam alıyorum, yazıp çıkıyorum bazen de yazmaya bile fırsat bulamıyorum
evet teyzesi büyüdü paşam ama bu ay pek kilo almayacak herhalde dişler yüzünden iştahı kesildibir de dilinde aft gibi bir şey çıktı, dilinin ucunun hemen altında, canı acıyor garibimin, biberonu emmek istiyor (belli acıkmış, saldırıyor) ama canı acıyor geri çıkartıyor ve ağlıyor, hadiiii sakinleştirmeye çalış falan filan derken iştahı kaçıyor yavrumun
doktor bir jel verdi diş etlerine sürülen, aynı zamanda antiseptik özelliği var, onu sürüyorum dünden beri, bugün dünden daha iyi, yine emerken canı acıyor ama bu sefer çabuk geçiştiriyor :)
hadi bakalııııııııııııım bir oğluş daha geliyor topiğe :):):) hayırlısı olsun tatlım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
amiiiiiin canım, sizin kızlara yetişti valla oğluşum :)
sen de adamın yüreğine indirecekmişsin be gülüm yazık değil mi adamcağıza? napsın kabullenmiş durumu o da :)
oy oy oy, işiniz zor valla kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: