heyyyyyyy millettt ben geldimmmm
sabahtan arazilere gittim maaş dağıtmak için kızlar ancak gelebildim kusura bakmayınız.
eee ne var ne yok hanımlar keyifler yerindemi
gnaydın herkese (herkeste kim bilmiyorum,sonuçta kimse uğramıyor bu ara)
umarım bugün birileri böyle bi topik olduğunu hatırlar.:umursamaz:
ayyy kıyamam sana ben yaaa :teselli:
Herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
ben yorgun ve uykusuzum
kızlar valla çok haklısınız çok bıraktım burayı inş daha fazla girmeye çalışacam derste çalışınca tüm günüm gidiyor birde bu aralar gelen gidenim oldu
gözümün nuruuu sanada tünaydınnn nassen kuzu iyimisen
evet evet sende bıraktın burayı boşladın ayıp oluyor ama

lmaz:
herkese günaydınlar ....
nasılsınız nakalım bu topiğin güzel hatunları
ooo aynurum gelmiş canım benimmm nasılsın Şeniz
günaydın kızlarrr
bugun hava bulutlu otomatikman ruhumda öyle oluyo
belki ilerleyen saatlerde acar hava zaten eve kapandım kaldım
dünüürrr aaa ne oliiyii sanaa kendine gel bakem
sabahtan burda da hava berbattı ama şimdi süpperrrr zemuszemus
tam hıdrellez havası valla
ayyy hanımlar evlere kapatmayın kendinizi yaaaa
ben çalışmıyor olsam valla havalarda böyle güzelken her gün alır cereni parka bahjçeye gezmelere giderim yaaa..
bu günlerinizi çok ararsınız anacım çıkın dolaşın durmayın içerlerde
bütün kış evlere kapandık zateee
burcu bişey sorucam benim kız 8 ayı doldu emmeyi bıraktı tamamen o zaman dan beri gündüzleri zaten ek gıdalara geçtiği için kahvaltısına 60 cc koyuyodum aptamil 3 ü bide gece veriyodum 120 cc bide sabah 8 de 120 cc normal içiyodu ama nerdeyse iki aydır sorunsuz içen kuzum artık asla içmiyor en derin uykusunda olsa bile gece verdiğimde uyanıp redddediyo neden acaba bi fikrin varmı sana sormamın nedeni bi ara senin kuzuda içmiyodu sanırsam nasıl halletmiştin
canım sen burcuya sormuşsun ama bende söyliyim yaşadığımı
kaşık mamasına geçtikten sonra cerende biberon istemedi sanırım emmekten ve emziğinden tiksindi artık yoruldu o yüzden bende zorlamadım
zaten uyumadan önce ona gece maması yediriyorum bir kase dolusu bütün gece uyuyor mışıl mışıl maşallah.
sende takma kafana bunu yemiyorsa zorlama
melloşşşş bi yazı yazmışınız ya aldatma ve sorunlar felan bu yazı nerden çıktı neyin nesi kim nereye yazmış sizin yani sen ve gülçinin neden nasıl haberiniz oldu
kıısss bzim her boktan haberimiz olur özellikle benim bilmiyinmi yafruuu kaydirigubbakcemile3
yok canım ya takılıyodum öyle çalışan annelerin bebeklerindeki durumlaraı okuyodum

çalışcağımı düşünüyorum bi kaç içindede nasıl olcak bende bilmiyorum
miracınde eli kulağında uyandı uyancak
sen çalışan anneleri okuyacağına bana sor gari ben cevaplarım senin her sorunu a.s
kıs o benim vajinal siğille alakalı girdiğim topikte idi
nedense kadıncağız yanlış topiğe düşmüş yerimseniben
bilmiş bilmiş kafa karıştırıyordu ,bende neden insanlarla uğraşıyosun herkes derdine düşmüş dedim bana onları yazdı yazık zavallıya.
gerçi bir iki kişi ağzının payını verince bidaha girmedi oraya.

klava:
salak o salaaaaaaaakkkkkkkk
ama durrr yakalıcam ben onu bekle sen sempatiksalakcinni
senin girdiğin topikte ahkammı kesti paralarım valla onu kimmiş o bakem haddini bilsin akam kesmesin heyyyyttt uleynnnnnn
heeyyyytttt aynur geldi açılınnnnnnnnnn akannehir
anlamamazlığa yatma bakem işi yaşa vurup karıştırmanı normal görüyon ama görüntü olarak dipçik gibisin zehir gibisin zehir heryere yetişiyon son hızla topik sakinlerini tanımaya başladın bide hatları karıştırmasan anlamamazlık yapıpda ne vuruyon alsanaalsanasmile buda sana benden al sana
allah iyiliğinizi versin emi kaydirigubbakcemile3
canım zaten özel bir yemek programı var dr belirlediği zati gündüzleri kahvaltı öğlen çorba hergün değişik sebze çorbaları yapıyorum ikindi meyve püresi biraz aradan sonra yoğurt akşamda kaşık maması veriyom hep ayrı çeşitlerden bigün pirinçli bigün bebe bisküvili bigün gece tahılları bigün 5 meyveli diye ismini söylemek yasakmı bilmiyom ondan es geçtim gecede devam sütü verilmesi gerekiyo yoksam o benim dünyam valla gece full uykusuzda kalsam ertesi güne herşeyini hazırlıyorum tembelde ne kelime arı gibiyimdir accık ukalalık edeyim bariiilaelaelaelaelae
arıııı vız vız vızzzzzzzzzzzzz
arııııııııııııı vızzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
zati gülçinde gelmediiii fatoşda
canım benim dedim ya maaş dağıtıyordum dört ayrı arazi dört farklı yerde iyi bile geldim bu gün ben şirkete canım yaa
senide kaçırmışım üzüldüm valla :çok üzgünüm:
ya gülçinin msn ide kapalı nerdekiii
aslında merak ettim valla :uhm:
o kadar merak etseydin arardın tamammııı :dilcikar:
bayanlar şahitsiniz terkedildim terkedildim bende çıkıyorum herkese hayırlı günler
terkedilmedin canım yaa deme öyleeee
sanada hayırlı günler şeker
fırsat buldukça gel ltüfen
hu huuu kimse yokmuu?özledim sizi yarından itibaren yokum..hepinizi özleyecem..gülçinim ugramamış hayırdır umarım kötü birşeyde yoktur msnde kapalı..benden sizden uzak olsun dün gece fenaydım migrenim tuttu mide bulantısı falan berbattım küççük tansiyonda çıkmış kusacam çıkartamıorum aksi gibi kızda uyumadı oyaladıda durdu ben.birde gece 4 de uyandı geri uyumadı en sonunda babası alıp içeride uyutmaya çalışmış ama hanfendi oturmak bile istememiş 4 den 6 ya kadar oyun oynamışlar..sanırım kzıım babasından ayrılacagını hissetti onunla oyun oynamak hissediyor dünden beri..
neyse ben kaçıyorum kızlar..
ooyyyyy migreninmi tuttu çok geçmiş olsun güzelim yaaa allah şifa versin bir daha yaşatmasın inşallah
evet berra hissetmiştir güzelim yaaa babasını bol bol görmek ister şeker
sana şimdiden hayırlı yolculuklar güzelim bol bol gez eğlen dinlen kafa dağıt. Fırsat bulduğunda da gel iki satır yaz bize. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan