Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Günaydınnnn nasılsınız arasın aşı günüydü dün giremedim nasılsınız bakım ii olsun herkes inşallah...

nurcum nasılsın canım nasıl bakalım ilayda cık...

Günaydınnnn nasılsınız arasın aşı günüydü dün giremedim nasılsınız bakım ii olsun herkes inşallah...

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
iyiyim fatoşcum sen nasılsın ilo iyi teyzesi şimdi ev süpürecez kızımla sonrada anne ders çalışacak
sen nasılsın paşam nasıl

herkes günaydında kalmış bugün hayırlı cumalar canlarım...
ben geçen hafta cumartesi hastalandım çok şükürr ama birikmiş günlerin acısı çok güzel çıktı.
size sudemin resimlerini yükleyecektim ama evde telefonla adsli kapattık o yüzden pc yi hiç açmıyorum artık gülçinim bana msnden anlatacaktın yalnız msnde ufak bi problem var küçültemedim resimleri yükleyemedim o yüzden. sizler nasılsınız ballı lokmalarım..

iyi akşamlar canımcım
demek aras bey aşı oldu hee geçmiş olsun şifa olsun inşallaahhhhü

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
iyiyim fatoşcum sen nasılsın ilo iyi teyzesi şimdi ev süpürecez kızımla sonrada anne ders çalışacak
sen nasılsın paşam nasıl

woooww yine temizlikkkk -tatlicadiarzu-
kızıda şimdiden alıştırıyorsun demekk kaydirigubbakcemile3
gerçi bu saate kadar çoktaaann bitmiştir ev işi dimi opuyorumnanaktan
hadi mis mis oturun şimdi emi canım :sinifsinif:

herkes günaydında kalmış bugün hayırlı cumalar canlarım...
ben geçen hafta cumartesi hastalandım çok şükürr ama birikmiş günlerin acısı çok güzel çıktı.
size sudemin resimlerini yükleyecektim ama evde telefonla adsli kapattık o yüzden pc yi hiç açmıyorum artık gülçinim bana msnden anlatacaktın yalnız msnde ufak bi problem var küçültemedim resimleri yükleyemedim o yüzden. sizler nasılsınız ballı lokmalarım..

canım benimmm hoşgeldin şekerim
evet görüyorsun dimi topiğin halini içler acısı ohaoldumsmile

demek hasta oldun hee süpperrrrr zemuszemus kaç gün sürdü kızzzz yıllık geldi ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım müsait olunca aç msn iş yerinden anlatırım balım
eee evde neden kapattın neti teli hayırmı gülüm?
bu aralar kapatan kapatana

canım benimmm hoşgeldin şekerim
evet görüyorsun dimi topiğin halini içler acısı ohaoldumsmile

demek hasta oldun hee süpperrrrr zemuszemus kaç gün sürdü kızzzz yıllık geldi ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım müsait olunca aç msn iş yerinden anlatırım balım
eee evde neden kapattın neti teli hayırmı gülüm?
bu aralar kapatan kapatana

hoşbuldum balım. evet valla kismecikler uğrayamıyor çocuklardandır.

evet balım doğumdan sonra 2.hastalığım çok şükür dün temzilendim ama gayet yoğun sürdü bu ay. aman olayımda sürsün yoğun moğun çekerim.

işyerinden msn açamıyorum artık balım :( 2 dakika kalıyo sadece sonra kapanıyor.
evdende kapattım çünkü sabah 6 çıkıyorum 8 evdeyim. evde de Sudemle uğraşıyorum. Hafta sonu desen ütü-temizlik-çamaşır-yemek-Sude akşam oluyo açmıyorum. Telefon artık cepler tarifeleri e aylık boşu boşuna 100 lira ödüyordum ikisine şimdi 100 lirayı kızıma harcarım ne gerek boş yere dedim kapattım balım.

hoşbuldum balım. evet valla kismecikler uğrayamıyor çocuklardandır.

evet balım doğumdan sonra 2.hastalığım çok şükür dün temzilendim ama gayet yoğun sürdü bu ay. aman olayımda sürsün yoğun moğun çekerim.

işyerinden msn açamıyorum artık balım :( 2 dakika kalıyo sadece sonra kapanıyor.
evdende kapattım çünkü sabah 6 çıkıyorum 8 evdeyim. evde de Sudemle uğraşıyorum. Hafta sonu desen ütü-temizlik-çamaşır-yemek-Sude akşam oluyo açmıyorum. Telefon artık cepler tarifeleri e aylık boşu boşuna 100 lira ödüyordum ikisine şimdi 100 lirayı kızıma harcarım ne gerek boş yere dedim kapattım balım.

bizde öyle diyip kendimizi avutuyoruz artıkın bebelerden diye boshayallersmile

hımm anladım canım o zaman haybeye tabii neden öeyesinki iyi etmişsin ne yapalım iş yerinden fırsat buldukça gel o zaman bende özelden anlatırım sana nasıl yapacağını cancanım opuyorumnanaktan

canlarım bu gün burası çok çok çok durgundu hiç biriniz gelmediniz desem yeridir
melloş karısıda gelmedi gıcık
yarın gelir kimse yokken söylenir gider :):):)
arifemde zaten terk etti artık gelmiyor :(:(:(
neyse ben çıkıyorum canlarım öpüyorum sizi mucxxxxxxxxxxxx
herkese iyi tatillerrrrrr byeeeeeeeee

Dostlara Günaydın

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

canım yine döktürmüşsün.keşke sabah görseydim.
daha kolay atlatırdım bugünü.tşklr opuyorumnanaktan

canlarım bu gün burası çok çok çok durgundu hiç biriniz gelmediniz desem yeridir
melloş karısıda gelmedi gıcık
yarın gelir kimse yokken söylenir gider :):):)
arifemde zaten terk etti artık gelmiyor :(:(:(
neyse ben çıkıyorum canlarım öpüyorum sizi mucxxxxxxxxxxxx
herkese iyi tatillerrrrrr byeeeeeeeee

kıs ne uğraşıyon benle sen gele gele yollarmı aşındıalsanaalsanasmile

:delphin: he geldim kimse yok netcez şimdi.

ahamda fatoş 1 saattir açık ama topiğe uğramadı.
kız fatooooş ,bari msn açsan bulur buluşturur getirirdim topiğe senikaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

canım ablam açığımda başında değilim ondan ars paşanın keyfine göre oturabiliyom açarım msneyi

kızlarr hepinizin anneler günü kutlu olsun
kumsalım ben senide anne olarak görüyorum bebişin gelicek sana çünkü
Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin ve uzun seneler sağlıkla anneler günü yaşayalım

günaydın herkese
.çocuğu olan , bebek bekleyen,
bebeği olmadığı halde bazı anne müsvettelerinden çok daha iyi
anne olacağına emin olduğum tüm dostların anneler günü kutlu olsun.

Hepinize selam arkadaşlar..geçmiş anneler gününüzü kutluyorum.
Cumartesi manisay gittik eşimin akrabasının sünneti vardı orda kaldık eşimin dayısında dün güzel geçti bol bol gezdik temiz ahva aldı aras.ama dönerken arabamızın camı patladı cam tuzla buz oldu kızlar ya şok olduk...allahtan aras arkada amcasının kucağındaydı.ben doğumdan sonra ilk defa öne oturdum oda camı patlattım dayanamadı bana şaka bi yana başımıza gelecek vardı adamın biri lambalarda az kalsın üsütmüze çıkıyodu arabasıyla hemide benşim tarafımdan onu atlattık accık yol aldık cam tuzla buz...açık açık geldik arası iyce sardım yelalmasın diye...yavrum su olmuştu eve geldikte rahatladı...

NASILSINIZ NERDESıNıZ?

Back
X