Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydınlar nasılsınız kızlar

gülçinim günaydın canım nasılsın bugün

fatoşcum çok geçmiş olsun aman bu havalara dikkat inşallah hemencecik toparlrsın

meloş ablam nasılsın ya çokmu yoğun işler :( inşalalh ablam inşallah herşey normale dönücek zamanla

bu arada filiz abla nerlerde ya hiç uğramıyor hep kendinden haberdar ederdi bizi odamı bıraktı yoksam bizi:gitme:

günaydınlar nasılsınız kızlar

gülçinim günaydın canım nasılsın bugün

fatoşcum çok geçmiş olsun aman bu havalara dikkat inşallah hemencecik toparlrsın

meloş ablam nasılsın ya çokmu yoğun işler :( inşalalh ablam inşallah herşey normale dönücek zamanla

canım beniimmm günaydın birtaneeeeeemmmmmm opuyorumnanaktan
ben iyiyim şükür daha iyiye gidiyorum atlatıcam bunuda inş.
sen nasılsın gülüm iyimisin?
arifem canım sana bişi sorucam bende de adet düzensizliği vardı ya olduğumda da çok aşırı sancılı olurdum mutlaka iğne vurulurdum ilk gün yoksa geberirdim ağrıdan sökülene kadar anam ağlardı sen de nasıl bu durum sancın oluyormu seninde?

bu arada filiz abla nerlerde ya hiç uğramıyor hep kendinden haberdar ederdi bizi odamı bıraktı yoksam bizi:gitme:

canım filiz abla iyi cts. günü görüştüm rüzgar bu sıra biraz nanemolla olduğu için hep onun üstüne titriyor e malum zor kavuştular o yüzden ses etmiyoruz bizde :)

aaa arife bu arada takvimini gördümde aklıma geldi ne oldu senin kilo verme işin devammı diyete?
verdinmi hiç?

canım beniimmm günaydın birtaneeeeeemmmmmm opuyorumnanaktan
ben iyiyim şükür daha iyiye gidiyorum atlatıcam bunuda inş.
sen nasılsın gülüm iyimisin?
arifem canım sana bişi sorucam bende de adet düzensizliği vardı ya olduğumda da çok aşırı sancılı olurdum mutlaka iğne vurulurdum ilk gün yoksa geberirdim ağrıdan sökülene kadar anam ağlardı sen de nasıl bu durum sancın oluyormu seninde?

canım filiz abla iyi cts. günü görüştüm rüzgar bu sıra biraz nanemolla olduğu için hep onun üstüne titriyor e malum zor kavuştular o yüzden ses etmiyoruz bizde :)
iyi olmana çok sevindim canım bende iyiyim şükürler olsun bugünümüze
canım benim hiç öyle aşırı derecede ağrım olmadı benim ağrılar adetin 1. ve 2. günü çok olur ama bahsettiğin kadar değil 4. günde bitti gibi bişi oluyor işte sen nasıl dayanıyordum canım o ağrılara ya benim ağrılar bile bu kadarken pes ettiriyor senin o halini düşünemiyorum:(
aman iyi olsunlar bende merak ettim bi şekilde gelir hbaer verirdi çünkü hayırdır rahatsızmı rüzgar yoksa gaz sancısı falanmı
aaa arife bu arada takvimini gördümde aklıma geldi ne oldu senin kilo verme işin devammı diyete?
verdinmi hiç?

devam canım ama malum özel günler nedeniye spora ara verdim yediklerime dikkat ediyorum gerçi ondada bu günlerde ipin ucu kaçtı ya en son tartıldığımda 2 killo gitmişti sonrada hiç tartılmadım şu adetim bitsin tartılıcam bu dönem çok şişiyorum ben

kumsalım ohhhh ne güzel kendiliğinden olmuşsun bu bile sevindirici bir gelişme dimek yumoşlar düzene giriyooo rabbim kısa zamanda bebeklede şaşırtsın inşallah bizi

benim kızçemin dişinin sıkıntısı devam ediyo hatta cmt si günü ben dr götürdüm çünkü günlerdir ateşi hep 37 ve 37.8 lerde seyrediyo hiç 37 nin altına düşmüyo dr telefonda diştendir çok yüksek değil 38 kadar 38 den sonrası tehlike dedi ama benim gönlüm el vermedi cmt si dr a götürdüm dr iyi sadece dişten fakat benim kız dişten dolayı uzun zamandır ishaldi ama dr şimdi salgın var bebelerde bi test yapalım gavitada mikropmu var yoksa gerçekten diştenmiemin olalım dedi bende yaptırdım şükür temiz çıktı bizimki diştenmişş işte böyle yaramazla uğraşıp duruyoruz

gülçin kız sen napıyosun cerenim nasıl ondan hiç havadis vermiyosun ne zamandır düştün ayağının derdine bizi cerenden habersiz ettin bu arada ayağın iyileşiyomuş çok sevindim ne sıkıntılar çektin tekrarlamasın inşallah

melloş kız bende tavuk gibin uyuyon sandımdı meğersem çalışıyomuşsun kız utandım doğrusu bide uyuyon diye dalga geçtim :kedi:

fatoşum sanada geçmiş olsun yavru gezdin gezdin şifayı kaptın sakın rasımada geçirme dikkat ettt

iyi olmana çok sevindim canım bende iyiyim şükürler olsun bugünümüze
canım benim hiç öyle aşırı derecede ağrım olmadı benim ağrılar adetin 1. ve 2. günü çok olur ama bahsettiğin kadar değil 4. günde bitti gibi bişi oluyor işte sen nasıl dayanıyordum canım o ağrılara ya benim ağrılar bile bu kadarken pes ettiriyor senin o halini düşünemiyorum:(
aman iyi olsunlar bende merak ettim bi şekilde gelir hbaer verirdi çünkü hayırdır rahatsızmı rüzgar yoksa gaz sancısı falanmı

devam canım ama malum özel günler nedeniye spora ara verdim yediklerime dikkat ediyorum gerçi ondada bu günlerde ipin ucu kaçtı ya en son tartıldığımda 2 killo gitmişti sonrada hiç tartılmadım şu adetim bitsin tartılıcam bu dönem çok şişiyorum ben

evet canım şükür bu günümüze dediğin gibi

aahhh aaahhh neler çektim beenn neleerrr bekar iken kaç defa hastanelik oldum biliyormusun o adet sancıuları yüzünden
bende birşey oluyordu adet olucam biliyorum sanki oraya tıpa koymuşlar kan çıkamıyor ordan nasıl etki ediyordu vücuduma anlatamam anında başım dönmeye başlıyordu istifra mide bulantısı ishal aynı günün içinde yaşıyordum bunları ben sırf kanama olmadığı sökülemediğim için bir kaç kezde hastanelik oldum işte bu yüzden sonra ama her seferinde iğne vuruldum sökülebilmek için. çok şükür doğumdan sonra hepsi geçti eser bile kalmadı şimdi adet olduğumu anlamıyorum bile zemuszemus zemuszemus

yok canımın içi gaz sancısı değilde hafiften bir öksürüğü vardı o yüzen ablamda biraz nezle idi malum anne hasta bebek mız mız olunca insanın gözü bişi görmüyor.

evet adet döneminde acaip şişkinlik oluyor. ne kadar ilginç yaa :bbo:

günaydınlar herkese

tünaydııınnn aynruuummmm

gülçin kız sen napıyosun cerenim nasıl ondan hiç havadis vermiyosun ne zamandır düştün ayağının derdine bizi cerenden habersiz ettin bu arada ayağın iyileşiyomuş çok sevindim ne sıkıntılar çektin tekrarlamasın inşallah

canım ceren iyi nasıl olsun ağzında iki dişi varya onları gösterip duruyor pis pis gülüyor yeni fotolarınıda görmüşsündür zateee
bu sıra evet ayak derdi sardı beni canım yaaa yoğunlaştım oraya insanın ağrısı nerde ise canı orda oluyor :çok üzgünüm:

melloş kız bende tavuk gibin uyuyon sandımdı meğersem çalışıyomuşsun kız utandım doğrusu bide uyuyon diye dalga geçtim :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yokk kııss o sadece bu sıralar çalışıyor yoksa normalde saat sekizde davuk gibim yatıyii biliyim kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar bu ne hal yaaa şu topiğe bakın en son ben yazmışım dünden beri kimseden ses seda yok nerdesiniz aloooooooooooo huuuuuuuuuu

Kızlar merhabalar nasılsınız giremiyorum buraya uzun zamandır ilayda ev iş ve ders baya yoğunlaştırıyor beni birde ders çalışmak için bilgisayardan uzak durmaya çalışıyorum
inş bi yaramazlık yoktur sizlerde

Kızlar merhabalar nasılsınız giremiyorum buraya uzun zamandır ilayda ev iş ve ders baya yoğunlaştırıyor beni birde ders çalışmak için bilgisayardan uzak durmaya çalışıyorum
inş bi yaramazlık yoktur sizlerde

wooowwww doğum günü çocuğuuu hoşgeldiinnnn nabeeeeeerrrrrr zemuszemus zemuszemus

kısss delüüü iş yazmışsın okuyanda işe başladın sanıcak kaydirigubbakcemile3

efet efet uzak dur sen bilgisayardan otur ders çalış cicim
amaaaaaaaaaaaaaa
diğer topikte nasıl günlük havadislerden haberdar ediyorsan (ne yedim ne içtim gibi)
buraya da gel ben iyiyim yaşıyorum de olurmu nurum.

Yeni yaşın hayırlı olsun şekerim
sana uzun sağlıklı mutlu huzur dolu bir ömür diliyorum
İYİKİ DOĞDUNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

wooowwww doğum günü çocuğuuu hoşgeldiinnnn nabeeeeeerrrrrr zemuszemus zemuszemus

kısss delüüü iş yazmışsın okuyanda işe başladın sanıcak kaydirigubbakcemile3

efet efet uzak dur sen bilgisayardan otur ders çalış cicim
amaaaaaaaaaaaaaa
diğer topikte nasıl günlük havadislerden haberdar ediyorsan (ne yedim ne içtim gibi)
buraya da gel ben iyiyim yaşıyorum de olurmu nurum.

Yeni yaşın hayırlı olsun şekerim
sana uzun sağlıklı mutlu huzur dolu bir ömür diliyorum
İYİKİ DOĞDUNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım benim
tamam geldikçe yazmaya çalışacam kaydirigubbakcemile3
genelde geldiğimdede kimse olmuyor alıntılarıda toplayıp cevap yazmaya vaktim olmayınca tepeden inme yazmakda istemiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tepeden in ve yaz nur
kimse yok diye bir bahane yok
alıntı yapamıyorum diyede bir sebep yok
anladın sen onu şekerim :):):)

slm nasılsınız harbiden nerdesiniz bakım topikte yine kimse yok accık iyim ama kimsecik yokk muhabbette...iyi olunda ne yapalm

nurcum doğum günün kutlu olsun tatlım facede resimlerine baktım süper istanbulu gezmiş kadar oldum ha bacım...

tepeden in ve yaz nur
kimse yok diye bir bahane yok
alıntı yapamıyorum diyede bir sebep yok
anladın sen onu şekerim :):):)

tamam cancan tepedende inerim ben sen sıkma kendini

slm nasılsınız harbiden nerdesiniz bakım topikte yine kimse yok accık iyim ama kimsecik yokk muhabbette...iyi olunda ne yapalm

nurcum doğum günün kutlu olsun tatlım facede resimlerine baktım süper istanbulu gezmiş kadar oldum ha bacım...

çok teşekkür ederim canım
ne güzel istanbulu gezdirmişim ama sen yinede gel misafirim ol canlı şekilde gezdireyim

Back
X