Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeze slm nasilsiniz biz iyiyiz cok sükür..
uzun zamandir giremiyorum bir mirac hasta oldu bi ben hasta oldum sonra bizim mirac yine sünet olmasi lazim biraz etliydi pipsi bende dr götürdüm tekrar olmasi lazim dediler kücük bebeklerde görülen birseymis biraz morelim bozuldu yavrum yine olucak diye ama saglik olsun..
suan yine hasta kuzum burda havvalar kötü bi souk bi sicak derken hast oldu kuzum..
iglessin tekrar sünet olucaz bakalim nsil gecicek...
insallah yaramaz bir durüm yokdurdur hepinizi cok cok öpüyorum allaha emanet olun..
Gönülcüm hoşgeldin canım nasılsın
ne oldu size böyle kuzum ya hastalıklar bir türlü bırakmadı yakanızı hey allah
çok çok geçmiş olsun canım yaaa
demek miraç tekrar sünnet olucak neden böyleki ilk defa duydum
umarım ikinci sünnetide sorunsuz geçer paşamızın allah sana kolaylık vrsin güzelim.
kendi adıma konuşayım bizde yaramazlık yok çok şükür topik fazlası ile durgun gördüğün üzere online sohbetleri hasretle anar olduk artık. :gitme:
sorma ya gülcincim..
allah baska dert vermesin.bende ilk defa duydum ya bakalim neolacak..
allah iyilik versin canim benim .evet farkindayim durgunlu ama önceden kimsenin bebisi yokdu simdi cogumuz cocuk sahibi olduk ve tüm ilgi onlara yöneldi halile..
allah olmuyanlarada versin insallah arifemede verir rabin bir hayirli evlat...
aminnnnnn canım aminnnnnnnnnnn rabbim dermansız dertler vermsin .
canım yaaa yazık miraca çocuk bir daha sünnet olucak bir daha aynı acıları yaşayacak sil baştan garibim doğduğundan beri bir rahat edemedi umarım sorunsuz ve hemencecik geçer bu günleri hatırlamazsınız bile inşallah güzelim yaa
evet bebekler tek tek doğunca topik boş kaldı malesef neyse ne yapalım arada bir gelenlerde yetiyor sağolsunlar.
aminnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnn bütün kalbimle yüreğimle arifeme dua ediyorum bende rabbim onunda önce göbişini sonra kucağını doldurucak inşallah hayırlısı ile.
insallah canim ya bu son olur.. bu sene okadar cok yotoldumki bi ben amaliyat oldum bi annemin amaliyati birde üstüne miracin süneti gelince cok yoroldum:gitme:
sen neler yapiyorsun cerenimiz nasil ???
ayyy canım yaaa çok haklısın valla yorulmakta
umarım bu yaşananlar son olur ve bir daha bu tarz şeyler yaşamazsın ailece.
ben iyiyim canım şükür çalışmaya devam son sürat
cerende iyi maşallah yaz geldi kuduruk oldu hep sokak istiyor
bir yaramazlık yok şükür.
aminnnnnn canim insallah hep beraber..
allah iyilik versin cerenimize eee büyüyor yürümeye basladimi??
inşallah cicim
yürüme derkken elinden tutarsan koşuyor valla ne yürümesi
birde koltuk kenarlarına tutunup adımlar atıyor
hani derler ya tay tay diye öyle duruyor sonra lönk poposunun üstüne yapışıyor
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
gülçinim canım allahım ne kadar tatlı olmuş ceren içim aktı resmen resimlere bakarken maşallah rabbim nazarlardan saklasın size bağışlasın bitanem dişlerde çıkmış dahada bir şeker olmuş resimleri görmek mutlu etti beni teşekkür ederim:)
he bu arada sen bir değişiklikmi yaptım kuzum yüzüne ayrı bir güzellik hoşluk gelmiş sanada maşallah
günaydıııııınnnnnn birtaneemmmm nasılsın
kaç gündür yoksun gelmiyorsun iyimisin canımcım?
canım benimmmmmmmm oldu valla tam ısırmalık oldu maymun kızım allahım sanada nasip etsin hayırlısı ile inşallah birtanem.
valla canım burdaki kızların geneli facede kayıtlı ve ordan görüyorlar fotoları ama işte sen dahil bir kaç kişi için burayada ekledim foto görün diye mutlu olduysan ne güzel opuyorumnanaktan
canım benim kendime yaptığım tek değişiklik saçlarım kesildi ve siyaha boyandı onun haricinde bişey yapmadım (zaten ne yapabilirimki bilmiyorumkismile )
ayyy utandım valla şimdi böyle dedin yaaa güzel bakan güzel görüyor birtaneemm senin güzelliğin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın canımın içi iyiyim hamd olsun sağol sen nasılsın evet canım işler yoğun azcık ondan evet ya çok tatlı olmuş güzelim benim amin canıom inşallah gülçinim allah büyük ben rabbime teslim oldum o herşeyin en iyisini bilir
biliyom canım ondan kimsecikler gelmiyor ya zati bir face sevdasıdır gidiyor
gerçekten çok sevindim canım böyle bir meleği görüpte sevinmemek mümkünmü
o zaman samimi söylüyorum çok ama çok yakışmış canım güle güle kullan çok beyendim
canım gerek yok zati başka bişeye sen güzelliğine güzellik katmışsın sadeceopuyorumnanaktan