ben de bir anlayabilsem ne istediğini, ota poha herbir şeye ağladı dün, sıcak onu çok rahatsız etti sanırım mafoldumben
teşekkürler hayatım, kendimle gurur duyuyorum valla :içelim:
hehehe... bak ne diyeceğim sen gel bir aylığına Ceren'le, ben Ceren'e bakayım sen Rüzgar'a, ne dersin? ama bak ben hiç karışmayacağım Rüzgar'la sana, ona göre, başka türlü kilo verdirmez bu velet sana :)
işte dediğim gibi, uyku düşmanı bu çocuk, benim de uykumun düşmanı kaydirigubbakcemile3
bu kadar sık neden ağlarki bir çocuk
ben hamile iken bir ürün görmüştüm bebeğim neden ağlıyor diye
çocuk ağladığında ses tonuna yaydığı dalgaya göre neden ağladığını söylüyor açmı uykusumu var altımı pis ağrısımı var söylüyordu ama ben almadım tabi sen al bir dene istersen abla belki işe yarar kaydirigubbakcemile3
kendinle gurur duymaya devam et bence çünkü ben sana mükemmel bir Anne olucaksın diyordum bunu şuan hayata geçiriyorsun sabrınla.... opuyorumnanaktan
aayyyy ablaaaammmmm çalışmıyor olsaydım eğer inan cereni alır ve yanına gelirdim ama zayıflamak için değil sırf seninle vede rüzgarımla bolca vakit geçirmek senin yanında arkadaş olmak için alemlere akardık kıs abla iki bebeyle kaydirigubbakcemile3
Ben gibi oda desene uyuyarak günü kaçırmak istemiyor bende öyleyimdir erkenden kalkarım güne geç başlamayı sevmem zemuszemus
günaydın kızlar nasılsınız
arifeemmm günaydın balım nasılsınnnn opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese günaydın .mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize kaydirigubbakcemile5
abllaaaaaaaa günaydın nabeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey
günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... bugün erkenciyim, nasıl ama? oğluşum oyun halısının üstünde oynuyor, bakalım ne kadar sürecek? saat 10.00 gibi uyutabilirsem uyutacağım :)
nasılsınız bakalım? herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum
aman efendim aman kimler gelmiş kimler iyiki veranda da oturdum heee buraya toplaşmışsınız kaydirigubbakcemile3
saat on oldu uyudumu rüzgar :uhm:
günaydın ablam nasılsın
ay canım benim ya belki oynarken kendiliğinden uyur ablacım :)
keşkeeeeeeeeeeeeeee :Saruboceq: