Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sanırım sıcaklardan :( valla tek başıma cesaret edemiyorum şu banyo işini, elimden kayacak, tutamayacağım, kafasını gözünü vuracak diye korkuyorum, kilosu arttı, tek elimle tutamıyorum artık sıpayı

hehehe

hmmm acaba o eski dost tahmin ettiğim kişi mi?

aaaa Neşe'yi listeye eklemeyi nasıl unutursun sen???? :oklava:

yaaa inanmıyorum ana hala tırsıyormusun abla yaa duymamış olıyım lütfen
al çocuğu kucağına gir duşun altına su bile tutsan yeter ovmana gerek yok yağlı değil ya kaydirigubbakcemile3

tahminleri alıyım aklinialirimsmile

diyene bak helee
dinime küfreden müslüman olsa sanki siz fark ettinişzde önceden :dilcikar:

ben sağlık sorunları yaşarken unutmuş olamazmıyım :çok üzgünüm:

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr niye konuşmuyorsun bakem?

baçede domates ekiyordur
yada
adada hazine arıyordur kaydirigubbakcemile3

bilmezmiyim biklirim o güzel kutlamaları heyttt sabahlar olmasınhihoyyyt neden yok peki eski online sohbetler bebekler iizn vermiyor galiba sorumluluklar arttıkça toplanmakta zor oluyro demekki ossun ben buralardayım artık arada yazarım nereye ne ekleniyor bilmiyom ama eklenmek isterim ekle beni zevkle :)

arzular şelaleeeeee yavruuuuuuuuuuuuuuuu :asigim: :asigim:
ruh ikizim can yoldaşım beniimmm gel seni bir öpeemmmmmm Şeniz Şeniz

heee aynen öyle oliii sorumluluklar öyle arttıki faceden kafalrını kalıramıyor hatunlar kötükedihüso

eklerim yavrum ben seni her yere eklerim bacım
ben seni hayatıma komuşum kıss daha neee sırnaşık şey

baçede domates ekiyordur
yada

heee aynen öyle oliii sorumluluklar öyle arttıki faceden kafalrını kalıramıyor hatunlar kötükedihüso

şelaleeee :)))olumunekankayizsmile

nurcum günaydın canım nasılsın

ablam tam sıpa bu oğlan ya:) neyeseki uyumuş inşallah hemen uyuanmaz

merhaba arifecim nasılsın canım benim

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr niye konuşmuyorsun bakem?

ablam yarın gelecek benim misafirlerde netten değişik ikramlıklara bakıyordum bi taraftanda kızı uyutuyorum

baçede domates ekiyordur
yada

bilemedi ki bilemedi kilaelaelaelaelae

tekne güzeliiiii nabersin ablam yaaa opuyorumnanaktan
ahaaaaaaaa tahmin etmiştiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsın tatlişkom? özlettin kendini, gerçi face'de konuşamasak da bağlarda bahçelerde karşılaşıyoruz kaydirigubbakcemile3
yaaa inanmıyorum ana hala tırsıyormusun abla yaa duymamış olıyım lütfen
al çocuğu kucağına gir duşun altına su bile tutsan yeter ovmana gerek yok yağlı değil ya kaydirigubbakcemile3

tahminleri alıyım aklinialirimsmile

diyene bak helee
dinime küfreden müslüman olsa sanki siz fark ettinişzde önceden :dilcikar:

ben sağlık sorunları yaşarken unutmuş olamazmıyım :çok üzgünüm:
ay valla tırsıyorum ya, anem elimden kayıp gidecekmiş gibi geliyor, nerdeyse 10 kiloya yaklaştı, ben de taşıyamıyorum artık

bana tekne güzeli diyen kim var? bir kişi söyler sadece hihoyyyt pek güzellik müzellik kalmadı ya hadi neyyyyse
baçede domates ekiyordur
yada

:roflol: :roflol: :roflol: evet bir de tiki resort diye bir şeye komşu yaptı, bir de o çıktı başıma kaydirigubbakcemile3

ahaaaaaaaa tahmin etmiştiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsın tatlişkom? özlettin kendini, gerçi face'de konuşamasak da bağlarda bahçelerde karşılaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

ay valla tırsıyorum ya, anem elimden kayıp gidecekmiş gibi geliyor, nerdeyse 10 kiloya yaklaştı, ben de taşıyamıyorum artık

bana tekne güzeli diyen kim var? bir kişi söyler sadece hihoyyyt pek güzellik müzellik kalmadı ya hadi neyyyyse

:roflol: :roflol: :roflol: evet bir de tiki resort diye bir şeye komşu yaptı, bir de o çıktı başıma kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ablam ben suçsuzum benide başkaları yoldan çıkarıyor yoldan çıkmaya müsaitte olunca

aplaaamm bugüne kısmetmiş bende özlemişim sizleri ancak gelebildim işte fırtınalara tutuldum rüzgarlarla savruldum şimdi bir limandayım dinleniyorum :)) Sen hala tekne güzelisin nedenmiş kalmadı falan lafları kabul etmiyorum doğurunca daha da güzelleşiyor kadınlar bir seksilik geliyor bence bakmasını bilene yaniii hele sen oralarda eyicene daş gibi olurusn tekneler denizler birde rüzgar daha ne olsun demi ama

aplaaamm bugüne kısmetmiş bende özlemişim sizleri ancak gelebildim işte fırtınalara tutuldum rüzgarlarla savruldum şimdi bir limandayım dinleniyorum :)) Sen hala tekne güzelisin nedenmiş kalmadı falan lafları kabul etmiyorum doğurunca daha da güzelleşiyor kadınlar bir seksilik geliyor bence bakmasını bilene yaniii hele sen oralarda eyicene daş gibi olurusn tekneler denizler birde rüzgar daha ne olsun demi ama

canım benim iyi ki geldin :) valla gülüm bende kalmadı o haller, Rüzgar bey aldıııııııııı götürdüüüü, ömrümü yiyor ömrümüüüüüüüüü... şu an karşımda mızıl mızıl mızıl al beni mızıldanması ile beynimi yedi, ben de inatla almıyorum, çünkü her işini böyle yaptırmaya başladığını farkettim, çok serseri çooooooooooookkkkk... Allah sana da nasip etsin inşallah böyle bir serseri kaydirigubbakcemile3 (dua mı ettim beddua mı ettim belli değil valla)

canım benim iyi ki geldin :) valla gülüm bende kalmadı o haller, Rüzgar bey aldıııııııııı götürdüüüü, ömrümü yiyor ömrümüüüüüüüüü... şu an karşımda mızıl mızıl mızıl al beni mızıldanması ile beynimi yedi, ben de inatla almıyorum, çünkü her işini böyle yaptırmaya başladığını farkettim, çok serseri çooooooooooookkkkk... Allah sana da nasip etsin inşallah böyle bir serseri kaydirigubbakcemile3 (dua mı ettim beddua mı ettim belli değil valla)

Aminn Ablam Aminnn hayırlısı olsun

bilemedi ki bilemedi kilaelaelaelaelae

bence bunlar seni yine akndırıyorlar canım
sen fazla harızlık yapma gelmezlerse ziyan olmasın laelaelaelaelae

şimdi gene baktım yok valla bol bol sohbet var 4. 5. sayfalara kadar baktım liste miste yok :)

amaaannnnn gördün işte tamam vereliniortak

özletti valla demi ablaaa gelcek o gelcek arada sırada gelip esicek demi balımmm kaydirigubbakcemile5

tırsma be ablam ne kadar korkarsan o akdar başına gelir ah ben orda olucaktımki aahhhh bilmiyorumkismile

tekne güzelisin evet :utangac:

sorma yaaa facede ne kadar oyun var ise hepsin nurda kayıtlı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ablam ben suçsuzum benide başkaları yoldan çıkarıyor yoldan çıkmaya müsaitte olunca

kıs delüü sen oturup ders çalışsana sanane oyundan felan allaa allaaaa :mymeka:

seksilikmi
doğumdan sonramı
ay ben neden buna inanamıyorum acaba
sanırım bakmayı bilmiyorum -tatlicadiarzu-

bende görünüyor liste

bende de kaydirigubbakcemile3

bence bunlar seni yine akndırıyorlar canım
sen fazla harızlık yapma gelmezlerse ziyan olmasın laelaelaelaelae

amaaannnnn gördün işte tamam vereliniortak

özletti valla demi ablaaa gelcek o gelcek arada sırada gelip esicek demi balımmm kaydirigubbakcemile5

tırsma be ablam ne kadar korkarsan o akdar başına gelir ah ben orda olucaktımki aahhhh bilmiyorumkismile

tekne güzelisin evet :utangac:

sorma yaaa facede ne kadar oyun var ise hepsin nurda kayıtlı kaydirigubbakcemile3

kıs delüü sen oturup ders çalışsana sanane oyundan felan allaa allaaaa :mymeka:

seksilikmi
doğumdan sonramı
ay ben neden buna inanamıyorum acaba
sanırım bakmayı bilmiyorum -tatlicadiarzu-

bende de kaydirigubbakcemile3

bende zaten buzlukta durabilecek tarzda pastalar yapacam
tatlıyıda nasıl olsa ahmet yer

Back
X