hiç sorma o vicdan azabını, kendimi çok kötü hissettim ben de... neyse biraz daha fazla sabırlı olmaya çalışacağım, elden başka bir şey gelmiyor, bir günü bir gününe uymuyor veledin, bugün çok iyi ve sakinse ertesi gün bir canavara dönüşüyor, sanırım burcunun da etkisi var, akrep burcu bizim ki :)
tatlı zorluklar tabii canım, tabii o an pek tatlı gelmiyor ama sonradan sakinleşince gülüp geçiyorum... bir de sanırım ben çok bunaldım, yalnızım, yardım eden kimsem yok, eşimin ailesinden böyle bir şey istemedim, hatta geri çevirdim, pişman değilim buna ama arada bir nefes almaya ihtiyaç duyuyor insan, sinirlerimin yıpranmasında bunun da etkisi var galiba :)
dediğin gibi erkek çocukları daha hareketli galiba, Burcu da aynı dertten muzdarip baksana... daha çok küçük kreş için, zaten 3 yaşından önce yollamak da istemiyorum okula... bu arada önümüzdeki sene benim okul işi yattı, kadroyu tamamlamışlar ve ücretli öğretmen almayacaklarmış, ne yapacağım bilmiyorum, bu iş çok kötü oldu, tamam oğlumla beraber olacağım ama bir yandan da para kazanmak lazım

Allah yardımcımız olsun
aynı bölgede mi? giydiği kıyafetin düğmesi, çıtçıtı falan iz yapıyor olabilir mi? ya da yediği bir şeye alerjik reaksiyon gösterebilir, mesela Rüzgar'a yumurta dokundu, yüzünde kırmızılıklar oluştu yer yer... yumurtayı kestim geçti, neyse doktordan dönünce haber ver bize canım
amaaaaaaaaannnnnnn çok geçmiş olsun, lütfen çok dikkatli ol Neşecim, biliyorsun çok bekledin sen bu bebişi, sadece sen mi? hepimiz bekledik yolunu, yat dinlen, işler oğlundan daha önemli değil, bırak gitsin... bak ben önümüzdeki sene işsizim ama ne yapayım, oğlum daha önemli yoksa kadrolu olarak işe girmemde bir sorun olmayacaktı ama oğluma ayıracağım vakit çok çok sınırlı olacaktı belki de hiç olmayacaktı, lütfen dikkatli ol hayatım, kendini hiç zorlama, yat dinlen ve bebişimizin sağlığına çok dikkat et :) tekrar geçmiş olsun hayatım, sen ve bebişin Allaha emanet olun, dualarım sizinle :)
sen de çok dikkat et hayatım, yok mu sana yardım edecek birileri? çok geçmiş olsun canım