Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kızlar merhaba nasılsınız ..iremim hoşgeldin...cerencim şükür tırnagın iyileşiyor hadi gözün aydın...geçmişe bakamadım umaerım herkes iyidir bunlarıda son sayfada gördügüm kadarıyla yazıyorum uzun süre okuyamıyorum yazmaya fırsat kalmıyor yoksa sonra berra hanım sagolsun..bizde koşturuyoruz işte...öpüldünüz canlarım..

evet canım şükür sonunda kurtuluyorum sanırım ve umarım bir daha tekrarlamaz :Saruboceq:

sen nasılsın ne var ne yok berra hanım rahat vermiyor demek her zamanki gibi hadi sana kolay gelsin....

çok şükür canım aminnnn
hee motor anamkaydirigubbakcemile3
akşam 7 de başlıyor 9:15 bitiyor sonra eve kendimi bir atıyorum hal:bbo: eşimde gülüyor bana

motoooorrrrrrrr :1: :1: :1:

ooyyy her akşammı ohaoldumsmile

bende iyiyim canım dolaptaki kışlıkları yazlıkları temizledim değişim yaptım şimdide ev toplayacam

sanada kolay gele bacım bu iş bitince omuzlarından bir yük kalkmış olucak inan şekerim bir ara bende yapıcam onu ama hangi ara bakalım :uhm:

evet canım şükür sonunda kurtuluyorum sanırım ve umarım bir daha tekrarlamaz :Saruboceq:

sen nasılsın ne var ne yok berra hanım rahat vermiyor demek her zamanki gibi hadi sana kolay gelsin....

motoooorrrrrrrr :1: :1: :1:

ooyyy her akşammı ohaoldumsmile

sanada kolay gele bacım bu iş bitince omuzlarından bir yük kalkmış olucak inan şekerim bir ara bende yapıcam onu ama hangi ara bakalım :uhm:

yok canımın içi her akşam değil pazartesi çarşamba ve cuma pazartesi sadece motor dersi varkaydirigubbakcemile3

yok canımın içi her akşam değil pazartesi çarşamba ve cuma pazartesi sadece motor dersi varkaydirigubbakcemile3

:1: :1:
haftada üç akşam bir ay boyunca dimi bir ay sonunda sınava gireceksin hadi bakalım

motordan geçemezsen üzülme bizim sanayiici bir abi var o halleder :1: :1:

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize

günaydın canımın içiiii inşallah dediğin gibi bir gün olur opuyorumnanaktan

canlarım berra iyi şükür banyo yaptırdım evde kimse yokken ilk defa ..şimdi uyuyor şükür..kumsalcım akşamcısın demek ahh bilirim o saatte eve gelmeleri bende çalışırken almıştım ehliyeti akşam 6 buçukta başlıyordu dersim 9 da bitiyordu neyse geçti gitti şükür..nurcum kolay gelsin hala benimde duruyor kışlık yazlık olayı yazlıkların bir kısmını çıkarmıştık zaten yeni alınanlarda vardı malum olmuyor bazı kıyafetler kışlıklar dolap içerisinde bekliyor kaldırılmayı....neyse öptm sizi kimsecikler yok zaten..

MAVıCıM hoşgelmişsin canım hadi gözün aydın ilk banyo tecrübesini yaşamaışsın çok eğlenceli oluyor değilmi :):):)

Selam şekerlerim çok yoğunum iki gündür popişim yeri göremedi baya hallettim şükür çamaşırlar yıkanıp birde ütüler yapıldı mı oleyyy diyecem
gülçinim nasılsın canım ayakın nasıl oldu
mavicim çok güzel artık rahatlıkla yaptırırsın biz günde 2-3 kere atlıyoruz banyoya
arifee nasılsın canım

Selam şekerlerim çok yoğunum iki gündür popişim yeri göremedi baya hallettim şükür çamaşırlar yıkanıp birde ütüler yapıldı mı oleyyy diyecem
mavicim çok güzel artık rahatlıkla yaptırırsın biz günde 2-3 kere atlıyoruz banyoya
arifee nasılsın canım

ay anam ne ettin sen bunca vakit böyle sen eyicene eve sardın he kıs oturupta ders çalışsana accıkın
ayy valla o çamaşır ve ütü olayı bu hafta beni bitirdi yaaa pazartesiden beri ütü yapıyorum akşamları yaptığım akdarda yıkıyorum yaz gelince çok sık değişiyor çamaşır terden. bende geberşk geziyorum -tatlicadiarzu-

ayacıklarım çok iyi cancanımmmm :sm_cool: :sm_cool:
koşuyorum hopluyorum zıplıyorum kendime geldim vallaha yaaa :dance: :dance: :dance:
yeniden doğmuş gibiyim hee yuuuuuuuuppppppppiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey:

valla bizde ceren hanımcımla her akşam banyodayız artık yeni oyun alanımız banyo sositososito sositososito

günaydın balımmmmmmm ben iyiyim sen nasılsın birtanem yoğunluk hat safhada yine sanırım
canım yaa sen hangi sektörde çalışıyorsun
canım benim bitanemopuyorumnanaktan
evet canım yoğunluk var bizim sezon açıldı gülçinim mobilya sektörü canım
şimdi düğünler ve kuranlar çok allah mesut etsinkaydirigubbakcemile3
iyiyim çok şükür canım bir yaramzlık yok işte senin işler nasıl galiba sende yoğunsun dimi ceren ne yapıyor annesi varmı yeni resimleri albüme koyda içim açılsın :nazar:
arifee nasılsın canım

nurcum iiyiym çok şükür sen nasılsın canım yorma fazla kendini ev işi bitmezzzzzz hele ütü çamaşır hiç sınavın nezaman canım inşallah istediğin gibi olur inşallahŞeniz ilayda nasıl canım

canım benim bitanemopuyorumnanaktan
evet canım yoğunluk var bizim sezon açıldı gülçinim mobilya sektörü canım
şimdi düğünler ve kuranlar çok allah mesut etsinkaydirigubbakcemile3
iyiyim çok şükür canım bir yaramzlık yok işte senin işler nasıl galiba sende yoğunsun dimi ceren ne yapıyor annesi varmı yeni resimleri albüme koyda içim açılsın :nazar:

canımcım demek mobilya satışı yapıyorsunuzz ohhh ne güzel ev kuranlara yardımcı oluyorsunuzdur. artık sende evini ordan yenilersin kaydirigubbakcemile2
bizim işler yoğunmu :1: kız bizde iş yok bahçeden içeri girmiyorum ben yazın bizim işler durur bizim sezon ilk bahar sonbahardır söküm zamanı ekim zamanı olduğu için yaz boyunca yatıyoruz biz :1:

canımm cerenin yeni fotoları facede var ama sen facede yoksun :1:
senin için albüme eklicem resimlerini birazdan hayatım bakarsın :3:

teyzeler ben gezdim geldim siz napıyorsunuz

oy yerim ben senin o pembiş gözlüklerini o güler yüzünü maşallah benim ilaydama
çok tatlı olmuş bu kızlar her geçen gün güzellesiyor ya:nazar::nazar: canım sıkılıyordu keyfim yerine geldi şimdi maşllah allah nazarlardan saklasın
bu yaşta bu kadar gezdirmeyin anacım ilşerde eve sokamıcaksınız bu cimcimleriopuyorumnanaktan

canımcım demek mobilya satışı yapıyorsunuzz ohhh ne güzel ev kuranlara yardımcı oluyorsunuzdur. artık sende evini ordan yenilersin kaydirigubbakcemile2
bizim işler yoğunmu :1: kız bizde iş yok bahçeden içeri girmiyorum ben yazın bizim işler durur bizim sezon ilk bahar sonbahardır söküm zamanı ekim zamanı olduğu için yaz boyunca yatıyoruz biz :1:

canımm cerenin yeni fotoları facede var ama sen facede yoksun :1:
senin için albüme eklicem resimlerini birazdan hayatım bakarsın :3:

yok canım biz mobilya satmıyoruz müşterilerimiz mobilyacılar istikbal mondi ipek falan işte onlar sattıkça bizim işlerde açılıyor
oyy süper bahçenin tadını çıkar gülçinim sıcak sıcak tamam hadi bekliyomm

yok canım biz mobilya satmıyoruz müşterilerimiz mobilyacılar istikbal mondi ipek falan işte onlar sattıkça bizim işlerde açılıyor
oyy süper bahçenin tadını çıkar gülçinim sıcak sıcak tamam hadi bekliyomm

hımmm anladım canımın içüüüüü o halde sana kolaylar kolaylıklar geleeee

ekledim gülüm sırf senin için bir bakarsın
bu arada yavrucum ne oldu neden keyfin yok :teselli:

Back
X