bende iyiyim çok şükür canım ne olsun işe gelip gidiyoz işte kurs falan yuvarlanıyoruz ehliyet sınavına az kaldı onun heycanı var işte biraz hayırlısyla yüzümün akıyla çıkarım inşallah bu iştende.onun dışında galiba adetlerim artık düzene giriyor onun huzuru ve rahatlığı var içimde benden böyle yani
ben artık bu konuda yorum yapmıcam ama dediğin gibi bedne anlam veremiyorum
gelmek isyeteyen buyursun biz burdayız yetiyorsun canım benim birtanemsin sen
aminn canım inşallah canım inşallah yaşıyacağız o günleri
hepsine baktım anne kız süpersiniz canım bayılıyorum sana tadını çıkartıyorsun her anın
cerenin havuzdada keyfi yerinde maşallah oynayıp yorulmuş galiba zilli arabasında baya yorulmuş gözüküyordu çok tatlı ama kuzucuğun rabbim nazarlardan saklasın inşallah![]()
woowww sınava az kaldı demek ne zaman sınav?
canımm çıkarsın sen yüzünün akıyle benim hiç şüphem yok bunuda becerirsin sen
sonrada bana tüyorlar verirsin

adetler düzene giriyor demek süpperrrrrrrrrr sositososito sositososito
peki bunun için yaptığın özel bir şey varmı ilaç gibi?
aynen katılıyorum sana canım bende bu konuda artık yorum yapmıyorum biz buralardayız gelen gelir.
sende bir meleksin melekkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için canımcım opuyorumnanaktan ohaoldumsmile
valla ne yapayım gülüm zaten çalışıyorum gün boyu göemiyorum cereni evde onunla olduğum vakitlerde de hep onnla ilgilenmeye çalışıyorum dediğin gibi anın tadını çıkarıyorum yapabildiğim kadar bu günlere bir daha geri dönemicez nede olsa kıymetini bilmek gerek kaydirigubbakcemile5
maşallah kuzuma evet teyzesi havuzda çok yoruldu dönüşte de yol boyu uyudu yorgunluktan maymunum