dünürcüm yaa Miraç kreşte şimdi çok zor yapamaz 3 yaşında verrim baktım ağlıo alırım biraz daha zaman geçince verrim ceren maşallah uyumlu bi bebek o 3 yaşında olsa bile uyum sağlardı
canım benm hemen böyle ön yargı ile yaklaşma inan pişman olursun sonra ben kreşte ne çocuklar gördüm ve inan pedegoglar vede psikologlar ayrıcada öğretmenler doktorlar kesinlikle kreşe verilmesinden yana.
İlk günler evet zor geliyor ben ağlıyordum ama inan sonrası çok daha rahat oluyor çocuğun gelişimi içinde çok çok önemli ilk okula hazırlık gibi oluyor bir yandan da.
içinde dert kalacağına bence dene en azından bir aylığına sende yanında ol ama seni görmesin bak bakalım miraç neler yapıyor. yani bence dene derim tabi karar senin yine.
hım gülçincim bende senin yazını şimdi okudum yoksa valla alınmıştım melahat ablaya yazmışın ya gönlümdeki özel insanları tektek ziyaret ediyorum diye alıncaktım nerdeyse haklısın canım telleri verelim her zaman beklerim canım valla buyuyr gel....
ne alınacaksın ya aşk olsun olurmu öyle şey lütfen
dedim ya ben izmirden döndükten sonra gördüm davetini ve artık herşey için çok geçti

artık nasip başka sefere...