Merhaba kızlar, nasılsınız? Biz aynen devam, bir değişiklik yok, tek değişiklik artık Rüzgar'ım tutanarak ayağa kalkıp sıralamaya başladı, ben biraz büyüyüp rahatlayacağım derken işim daha çok arttı... beyefendi yerinde durmuyor, oturttun mu tekrar ayağa kalkmak için başlıyor tırmanışa geçmeye, yani anlayacağınız süper geçiyor günler :)
sıcaklardan mı oldu öyle?

canıııııııııııımmmmm.... hiç korkutma gözünü, her bebek aynı olmaz, bir de en baştan alıştırmaya bağlı bir şey bu ama o da çok zor çünkü ilk üç ay gaz sıkıntısı çektikleri için yavrucaklar (ki her bebekte de olmuyor bu) mecburen kucağa alışıyorlar... neyse bunları düşünme sen şimdi :) eee? az kaldı, nasıl gidiyor? heyecan var mı? doğum nasıl olacak? hiç bahsetmiyorsun bunlardan :) Rüzgar ise yukarıda anlattığım gibi, face'e videosunu ve yeni resimlerini koydum, görebilirsin oradan :)Merhaba kızlar, yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu birden. Bu ayakta uyutma mevzuu da ne böyle? Bebişleri ayağa alıştırmamak mı gerekiyor? Napcaz? Benim için çok erken ama...Rüzgarımdenizim senin paşa seni epey üzüyordu, nasıl sakinledi mi?
biliyorum ne kadar zor bir süreç olduğunu, Rüzgar hala şansını denemeye çalışıyor zaman zaman :) amaan ne güzel, hadi bakalım, yavaş yavaş olacak :) evet yemek işi çok zor... Rüzgar bu sıcaklara kadar çok güzel yiyordu o yüzden böyle bir sıkıntı yaşamıyordum ama çok zormuş gerçekten... yine de sana nazaran bizim durumumuz daha iyi :) kolay gelsin ve Allah yardımcın olsun ne diyeyim?oy filiz abla biliyorum çok zor bi süreç bu eyvahedigeldismile
ayağıma aldım ama öle eskisi gibi sallamıyorum uykusu iyice gelene kadar bekliyorum mayışıo mızıklamaya başlıyo o sırada ayağıma koyar koymaz uyyo derdi sallanmak değil yani sırf ayakta yatmak bakalım yavaş yavaş uğraşıyorum az önce uyurken ağladı kalktı kucama geldi baktım hala uykusu var öptüm yatırdım uyudu kendi kendine
bide şu kaşığa yemek yemeğe alışsa dünyalar benim olcak
ayyy kıyamam yavruma yaselam arkadaşlar nasılsınız? dün temizlik yaptım bide misafir sıkıştı araya giremedim ama aklım burdaydı bu günde aras durmadı anca uyutttum uyututyom uyanıyo hep sıcaktan çorba yedi kahvalltısıda dahil çıkardı sonra yine yedirdim midesi boşaldı çünkü allahtan yedi 1 kasede uyudu gerçi az sonra kalkar gündüz uykuları çok kısa sizinkiler gündüz yattımı ne kadar uyuyo
ee ne var ne yok
çok sıcak çok bunalıyom...

canııııııııııııııııımmmmmmmmmm özledim seni yaaaa.... ben senden bıkar mıyım hiç delüüü? İzmir'e geçerseniz ara beni ve gelin tamam mı? bir duyarsam bana uğramadan geçtiğinizi kıyameti koparırım valla... şimdiden söyleyeyim de ona göre ayarlayın işlerinizi :) hatta Ahmet sizi bize bıraksın o işlerini bitirince gelir :)arkadaşlar merhaba
tatil sonrası iş çamaşır birde sınav sonucu stresi buraya girip yazamadım bi türlü nasılsınız bakalım
burcu canım çocuğu üzme zamanla yavaş yavaş alıştır
hoşbuldum fatoşum iloş iyi yaramazlıkta tavan yapıyor arasım nasıl
ablam resimleriniz süperdi bende gelmeyi çok isterdim ama işler hep aksi gitti inş istanbula geldiğinizde bıktıracam seni
meloş ablacım eşimin işi nedeniyle izmire geldiğimde görmek isterim seni inş
gülçinim canım benim nassen bakalım sen
heyoooooooooooo... oluyor işte, sakın bozma, böyle devam et, bir müddet daha böyle yanında kal, iyice alışsın sonra odada durursun ama yavaş yavaş görüş alanından çıkmaya başlarsın, her akşam biraz daha uzaklaşrak :)kızlarrr bu akşamın galibi benim :)))
kendi kendine uyudu ama bir kaç defa yüksek yüksek tepelere bir kaç defea ilahi ve niinni tabi elele dokuna seve :) kaybolunca gözönünden ağlıyoruz
aaaaaaaa kıyamam yaaaa... çok geçmiş olsunaaa kimse gelmemişi bu gün
doktora gittik arasa film çektiler böbrekleri için damar yolu açtılar ilaç verdile 2 saat sorada 15 dakika kıpırdamandan film çektiler tabi tuttuk dururmu tırtıl yıktı ortalığı içim eridi öle işte kimse gelmemeiş gülçinimden başka sizler nasılsınız?

güzelim benim, inan kendini üzmeye hiç değmez, bırak millet ne derse desin, kolaysa onlar gelip girsinler de atansınlar bakayım bir seferde... bak ne güzel, sen, kocan, yavrun sağlıklısınız, bir aradasınız, bunların kıymetini bil ve bu tür şeyler için üzülme, tek seçeneğin değil ki devlet... hadi iyi ol lütfen :)Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
hayallerim başka bi bahara kaldı yıkım oldu benim için tamam çalışmamıştım ama geçen yıl dershaneye gitmiştim nasıl becerecem nasıl çalışacam iinanın bilmiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi durduramıyorum...
Bana gerizekalı utanılacak insansın diyenlere kendimi kanıtlayacaktım ama yine yapamadım yine beceremedimbu psikolojiyi nasıl atarım üzerimden bilemiyorum...