Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selamlar hayırlı cumalar....okadar sevindimki valla sayfalar çoğalmış bayağı zamandır burda şöle art arda sayfa okumuyodum..kız gülçin ne güzel menüler onlar oruçlu insana yapılırmı..
gülçin ne ediyon canım nasılsın bakım...?

selam cicim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar
bende sevindirik oldum fallaaa ne kaaa güzel nee kadan mikemmel değilmi :9

eee arife bacım menü istedi bizde verdik anacım ne edek
sende iste sanada verek :1:

ben iyiyim güzelim ya ne edem çalışmaya devam birazdan paralar gelicek ve ben araziye çıkıcam para dağıtmaya sonrada mesai biticek eve gidicem zaaaarr

sen nasılsın gülüm ne var ne yok aras nasıl oldu tahlil sonuçları felan hepsi çıktımı? İyi dİmi şimdi

ahhh canım yaaa doğru açlıktan da uyumuyor olabilir çocuk
peki çorba haricinde bir şey vermiyormusun patatesle havuç haşlasan kabak pişirsen barbunyayı nohutu püre haline getirip versen elbet severek iştahla yediği bir şeyler çıkar bunların arasından.
Meyve felan veriyormusun mesela
bizim zilli kavn karpuz muz herşeyi löp löp indiriyor mideyede miraçta sever belkim denese.

denemdim şey kalmadı ki sevmemezlikten değilki ağzını açmıo açıncada yutmuyo meye püresi suyu sebzler yemekler köfteler etler çorbalar aklıan ne gelirse deniyorum ama ıh açmıyo açmıyo delirtcek beni yakında cinnet geçiricem böyle giderse yada kanser falan olup ölücem ki şu anda ikinci seçenek çok cazip geliyo bana

denemdim şey kalmadı ki sevmemezlikten değilki ağzını açmıo açıncada yutmuyo meye püresi suyu sebzler yemekler köfteler etler çorbalar aklıan ne gelirse deniyorum ama ıh açmıyo açmıyo delirtcek beni yakında cinnet geçiricem böyle giderse yada kanser falan olup ölücem ki şu anda ikinci seçenek çok cazip geliyo bana

KISS DUR ŞŞTTT sakin ol dünürüm kendine gel hele bir ağzından yel alsın töbe töbe yaaa nerden çıkarıyorsun bunları şimdi ramazan günü
miracı birazcık annene kayınvalidene falan versen en azından iki üç gün sende dinlenmiş kafanı dinlemiş biraz da olsa kendine gelmiş olursun ne diyorsun.
miraç doğduğundan beri onunla ilgilendiğin ve evden dışarı çıkmadığın için bunalmış durumdasın bes belli sana yardımcı olucak hiç kimse yokmu yakınlarda balım yaa

artmazmı aahhh aahhhh neydi o günler burda hepimiz hamiş sırayla günümüzü beklerdik. Hatta gününden önce bebeklerine kavuşan arkadaşlarımızda olmuştu sürprizler yaşamıştık heyecan dolu günler. birimiz bir gün öğlene kadar gelmese hemen telefonlara sarılır arardık ne oldu bişimi ldu doğumamı giti sancımı tuttu diyeee ahhh deryacım bu yazınlar beni birden bir buçuk yıl kadar öncesine götürdün canım yaaa....

alah sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah.

inşallah canım ya ne güzel bi aile olmuşsunuz burda :))

arkadaşlar tecrübelerinizden yararlanayım biraz

bebek bezinde en iyi marka hangisi? ben molfix düşünüyorum ama birde şampuanıydı yağıydı falan dalin düşünüyorum sizin kullandıklarınız neler?

teşekkür ederim canım
aras nasıl bakalım
yiiz teyzesi şükür
selam cicim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar
bende sevindirik oldum fallaaa ne kaaa güzel nee kadan mikemmel değilmi :9

eee arife bacım menü istedi bizde verdik anacım ne edek
sende iste sanada verek :1:

ben iyiyim güzelim ya ne edem çalışmaya devam birazdan paralar gelicek ve ben araziye çıkıcam para dağıtmaya sonrada mesai biticek eve gidicem zaaaarr

sen nasılsın gülüm ne var ne yok aras nasıl oldu tahlil sonuçları felan hepsi çıktımı? İyi dİmi şimdi
iyim canım eb nolsun gerçi bu gün biraz mutsuzum depresyon günüm....galiba aldık sonuçlarını şuanlık şükür bişi yok operasyonada gerek yok takip 1 yaşına kadar antibiyotik kullanıyoduk onu bıraktırdılar öle işte banada para versene kzı...
ah canım sankim beni anlatıyon valla aynen arasta ağzında bekletiyo lokmayı bende kendimden geçiyom hep ağğlıyomyemeyen çocuk çok zor allah yardım etsin bize...
artmazmı aahhh aahhhh neydi o günler burda hepimiz hamiş sırayla günümüzü beklerdik. Hatta gününden önce bebeklerine kavuşan arkadaşlarımızda olmuştu sürprizler yaşamıştık heyecan dolu günler. birimiz bir gün öğlene kadar gelmese hemen telefonlara sarılır arardık ne oldu bişimi ldu doğumamı giti sancımı tuttu diyeee ahhh deryacım bu yazınlar beni birden bir buçuk yıl kadar öncesine götürdün canım yaaa....

alah sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah.

bebek bezinde en iyi marka hangisi? ben molfix düşünüyorum ama birde şampuanıydı yağıydı falan dalin düşünüyorum sizin kullandıklarınız neler?
ben prima kullanıyom canım memnunum pişikte yapmadı....şampuan dalin bebe yağı jonson baby...

Güzel hatuncuklaaaaaaarrrrrrrrrr hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

canım benim evet geçen yıla kadar güzel geniş bir aile idik burada ama doğuran kayboldu anacım bir kaç kişi haricinde o yüzden de topikte sayfalar çok ağır ilerliyor malesef :(

canım bende doğduğundan beri kızımda prima kullanıyorum gayette memnunum.

ben şampuan ve yağ olarakta ilk etapta johnsons baby kullandım acaip güzel ve yumuşacık yapıyor hem saçı hem teni
ama dalinde çok güzel kalıcı bir kokusu var....

iyim canım eb nolsun gerçi bu gün biraz mutsuzum depresyon günüm....galiba aldık sonuçlarını şuanlık şükür bişi yok operasyonada gerek yok takip 1 yaşına kadar antibiyotik kullanıyoduk onu bıraktırdılar öle işte banada para versene kzı....

canım benim ne oldu neden mutsuzsun hayırdır güzelim yaa ne depresyonu nereden çıktı bu haller çık şu ruh halinden silkelen kendine gel.

oh oh maşallah iyi olsun bebişler bizler çok daha iyi oluruz kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorummm :)

Günaydın melekimmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende sana güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum cancanım nasılsın tatlım gözler ne durumda
ne oldu haftasonu iftara aldınmı misafir neler yaptın anlat bakem....

Güzel hatuncuklaaaaaaarrrrrrrrrr hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

canım benim evet geçen yıla kadar güzel geniş bir aile idik burada ama doğuran kayboldu anacım bir kaç kişi haricinde o yüzden de topikte sayfalar çok ağır ilerliyor malesef :(

canım bende doğduğundan beri kızımda prima kullanıyorum gayette memnunum.

ben şampuan ve yağ olarakta ilk etapta johnsons baby kullandım acaip güzel ve yumuşacık yapıyor hem saçı hem teni
ama dalinde çok güzel kalıcı bir kokusu var....

canım benim ne oldu neden mutsuzsun hayırdır güzelim yaa ne depresyonu nereden çıktı bu haller çık şu ruh halinden silkelen kendine gel.

oh oh maşallah iyi olsun bebişler bizler çok daha iyi oluruz kaydirigubbakcemile5

Günaydın melekimmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende sana güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum cancanım nasılsın tatlım gözler ne durumda
ne oldu haftasonu iftara aldınmı misafir neler yaptın anlat bakem....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım inşallahgüzel geçer iyiyim çpk şükür canım azcuk kalçam ağrıyor dün merdivenlerden düştümm :( gözlerim çok iyi şükür aman maşalalh diyelim çok zormuş
sorma yoğun bir hafta sonu oldu misafirlerim geldi ye iç muhabbet gece yarısını ettik güzel geçti dünde biz yemekteydik ramazan dolu dolu geçiyor rabbim daha güzel günlere naslp etsin
sen neler yaptın bakalım nasılsı hafta sonu ceren nasıl kreşe gidiyormu hala alıştımı
gülçin bir rüya gördüm süperdi çok gzel bir bebek emziriyordum bennn minicik inşalalh gerçeğinide yaşarımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrrr
fatoşum hadi gözün aydın canım operasyona gerek kalmamış

kumsalım geçmiş olsun

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım inşallahgüzel geçer iyiyim çpk şükür canım azcuk kalçam ağrıyor dün merdivenlerden düştümm :( gözlerim çok iyi şükür aman maşalalh diyelim çok zormuş
sorma yoğun bir hafta sonu oldu misafirlerim geldi ye iç muhabbet gece yarısını ettik güzel geçti dünde biz yemekteydik ramazan dolu dolu geçiyor rabbim daha güzel günlere naslp etsin
sen neler yaptın bakalım nasılsı hafta sonu ceren nasıl kreşe gidiyormu hala alıştımı
gülçin bir rüya gördüm süperdi çok gzel bir bebek emziriyordum bennn minicik inşalalh gerçeğinide yaşarımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benimmmm geçmiş olsun birtanemm ne oldu başınmı döndüde düştün merdivenlerden hay allah yaaa iyisin dimi bir sorun yok dimi...

gözler geçmiş ohhhh süpperrr allah bir daha yaşatmasın canım benim

oohhh misafirler ağırlanmış misafirliklere gidilmiş allah kabul etsin bal böcüğüm ne kaaa güzeell ne kadan mikemmel allah daha güzel günler görmenide nasip etsin inşallah canım..

canım benim rüyan hayır lsun hayrı bulsun inşallah birtanemmmmmmm.
ben bekar iken çok görürdüm biliyomusun ya doğum yapardım yada çocuk emzirirdim allahım sanada nasip edicek inşallah birtanem sen çok azimli tertemiz yüreği olan fesatlık art niyert düşünmeyen melek bir kadınsın allahım sanada vericek bir bebe sende yaşayacaksın Anneliği hem de en güzelini balım. Dualarım her daim seninle gülüm.

günaydın kızlarrrr

günaydın cancanım nabersinnnn
miraç nasıl

haaa arifem bu arada sen sordun ben okudum ama atladım cevap vermeden
Ceren iyi canım kreşe son sürat devam tabiki artık sabahları ağlamıyor alıştı kuzum.
Darısı senin başına sağlıkla inşallah gülüm.

selamlar herkese
nnasılsınız bakalım ben biraz sinirli ve fazlaca şekildede asabiyim

memleketten yiğenim gelecek inş o gelince rahatlarım biraz

kızlarr yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacağım
çok heyecanlandım yawww sanki ilk hee
1 haftadır ilaç kullanıyordum ya zaten beklesin bebişim diye neyse yarın dr.um hastaneye dönüyormüş hemen alalım demiş
öğlende oğlum kollarım da olmuş olacak
amma heyecan yaptım heeeee

kızlarr yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacağım
çok heyecanlandım yawww sanki ilk hee
1 haftadır ilaç kullanıyordum ya zaten beklesin bebişim diye neyse yarın dr.um hastaneye dönüyormüş hemen alalım demiş
öğlende oğlum kollarım da olmuş olacak
amma heyecan yaptım heeeee

oy oy oy beyaz hoşgelmişsin bacım
demek yarın sabah oğluşuna kavuşacaksın hadi bakalım hayırlısı gülüm
allah göz açıp kapatana kadar sizi bir araya getirsin hayırlısı ile inşallah.
epiduralmi olucak yine yoksa genelmi ?
kız insan heyecanlanmazmı delüüüü ilkinde normal diye bekledin onun heyecanı vardı
bunda ise günü belli saati belli aman yareebbiii bu akşam geçmez sana artık

siz şincik ahanda böyle dört ikişimi oluyorsunuz

Alah ağız tadınızı sağlığınızı huzurunuzu mutluluğunuzu hiççç bozmasın canım
Birlikte nice seneler diliyorum size huzur sağlık içinde opuyorumnanaktan

oy oy oy beyaz hoşgelmişsin bacım
demek yarın sabah oğluşuna kavuşacaksın hadi bakalım hayırlısı gülüm
allah göz açıp kapatana kadar sizi bir araya getirsin hayırlısı ile inşallah.
epiduralmi olucak yine yoksa genelmi ?
kız insan heyecanlanmazmı delüüüü ilkinde normal diye bekledin onun heyecanı vardı
bunda ise günü belli saati belli aman yareebbiii bu akşam geçmez sana artık

siz şincik ahanda böyle dört ikişimi oluyorsunuz

Alah ağız tadınızı sağlığınızı huzurunuzu mutluluğunuzu hiççç bozmasın canım
Birlikte nice seneler diliyorum size huzur sağlık içinde opuyorumnanaktan

ay evet gülçin ya 4 kişi olucaz inş
epidural olacak cnm bu da öyle istiyorum doğduğunda öpüp koklayayım oğlumu
bu gece uyku yok bana
deli dana gibi dolaşırım artıkkaydirigubbakcemile3

burcucum saol canım allaha şükür şuan gerek yokmuş canım operasyona...
gülçin çıktım canım ne bilim bi canım sıkılıyoduki o gün şükür...attlattım
arifecim noluyo bacım sana geçmiş olsun valla nazara geliyon ha...ah yavrum inşallah rüyan gerçek olur bitanem inşallah...
deryacım allahım yardımcın olsun minik oğluna sağlıkşla kavuş inşallah....canım şimdiden tebrik ediyorum canım benim...allah analı babalı tabiki ablalı büyütdsün...
derya ne demek güzelim yardımımız dokunuyosa ne mutlu...

oy oy oy neden sancılandınki küçük bey gelmek için acele ediyor sanırım
e tabi ablasının sesini duydukça oda çıkmak için cebelleşiyordur.
Valla allah yardımcın olsun canım ne diyim bir yanda zeynep diğer yanda yeni bebiş sen ameliyatlı ooyyyy valla allah yar ve yardımcın olsun güzelim yaa....

umarım ilaç işe yararda apar topar gitmezsin yine hastaneye
sende ayaklanma bırak yat zeynep doğana kadar hep bir şeylerle uğraştın bırak bari bunda biraz keyif yap naz yap annen kaynanan artık kim varsa onlar baksın zeynebede sanada :):):)

doğru diyorsun güzelim allah isteyene bekleyene nasip etsin bizimkilerede ömür versin. hayırlısı ile sağlıkla inşallah.

nurum hoşgeldin nabersin
sizin müdür yapmış yine yapacağını nerelerde ahmet şuan dönüşü belli değilmi?

hilaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllll nerdesin sen bunca zamandır yaaa çok ayıp ettin ama insan arada gelir iki kelam yazar ama yok nerde kocayı buldun bizi unuttun dimi :1:
kıss bana bak banaaa uzun bir tatil yaptık demişsin yaaa o uzun tatilde senin paşaya kardeş gelmesin sakın dikkat et :1:

ilk fırsatta da lütfen aramıza geri dön opuyorumnanaktans

canım benim net yoktu ki arada geliyim inzivaya çekildik 3 ümüz başbaşa ondan artık gelirim inş.

aman allah korusun ya bu ara herkes bana böyle diyo ben pek kaldırabileceğimi sanmıyorum böle bişeyi

ben de seni öptüm tatlım gelicem

Back
X