Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülçinim bir anda ayağım kaydı ne olduounu anlamadım valla iyiyim çok şükür kalçamdaki koca morluk dışında çok şükür gözler geçti kendime geldim yaw rabbim hastalık vermesincanım benimmmm geçmiş olsun birtanemm ne oldu başınmı döndüde düştün merdivenlerden hay allah yaaa iyisin dimi bir sorun yok dimi...
gözler geçmiş ohhhh süpperrr allah bir daha yaşatmasın canım benim
oohhh misafirler ağırlanmış misafirliklere gidilmiş allah kabul etsin bal böcüğüm ne kaaa güzeell ne kadan mikemmel allah daha güzel günler görmenide nasip etsin inşallah canım..
canım benim rüyan hayır lsun hayrı bulsun inşallah birtanemmmmmmm.
ben bekar iken çok görürdüm biliyomusun ya doğum yapardım yada çocuk emzirirdim allahım sanada nasip edicek inşallah birtanem sen çok azimli tertemiz yüreği olan fesatlık art niyert düşünmeyen melek bir kadınsın allahım sanada vericek bir bebe sende yaşayacaksın Anneliği hem de en güzelini balım. Dualarım her daim seninle gülüm.
günaydın cancanım nabersinnnn
miraç nasıl
nurcum hayırdır kim kızdırdı yine seniopuyorumnanaktanselamlar herkese
nnasılsınız bakalım ben biraz sinirli ve fazlaca şekildede asabiyim
memleketten yiğenim gelecek inş o gelince rahatlarım biraz
oyyyy canım 2.kez anne olucaksın ne kadar güzel birşry bu yakızlarr yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacağım
çok heyecanlandım yawww sanki ilk hee
1 haftadır ilaç kullanıyordum ya zaten beklesin bebişim diye neyse yarın dr.um hastaneye dönüyormüş hemen alalım demiş
öğlende oğlum kollarım da olmuş olacak
amma heyecan yaptım heeeee
canım benimmmm ....................ay evet gülçin ya 4 kişi olucaz inş
epidural olacak cnm bu da öyle istiyorum doğduğunda öpüp koklayayım oğlumu
bu gece uyku yok bana
deli dana gibi dolaşırım artıkkaydirigubbakcemile3
burcucum saol canım allaha şükür şuan gerek yokmuş canım operasyona...
gülçin çıktım canım ne bilim bi canım sıkılıyoduki o gün şükür...attlattım
arifecim noluyo bacım sana geçmiş olsun valla nazara geliyon ha...ah yavrum inşallah rüyan gerçek olur bitanem inşallah...
deryacım allahım yardımcın olsun minik oğluna sağlıkşla kavuş inşallah....canım şimdiden tebrik ediyorum canım benim...allah analı babalı tabiki ablalı büyütdsün...
derya ne demek güzelim yardımımız dokunuyosa ne mutlu...
haaa arifem bu arada sen sordun ben okudum ama atladım cevap vermeden
Ceren iyi canım kreşe son sürat devam tabiki artık sabahları ağlamıyor alıştı kuzum.
Darısı senin başına sağlıkla inşallah gülüm.
fatos0808
ceren54
teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alıcam opuyorumnanaktan
ay evet gülçin ya 4 kişi olucaz inş
epidural olacak cnm bu da öyle istiyorum doğduğunda öpüp koklayayım oğlumu
bu gece uyku yok bana
deli dana gibi dolaşırım artıkkaydirigubbakcemile3
gülçin çıktım canım ne bilim bi canım sıkılıyoduki o gün şükür...attlattım...
canım benim net yoktu ki arada geliyim inzivaya çekildik 3 ümüz başbaşa ondan artık gelirim inş.
aman allah korusun ya bu ara herkes bana böyle diyo ben pek kaldırabileceğimi sanmıyorum böle bişeyi
ben de seni öptüm tatlım gelicem
gülçinim bir anda ayağım kaydı ne olduounu anlamadım valla iyiyim çok şükür kalçamdaki koca morluk dışında çok şükür gözler geçti kendime geldim yaw rabbim hastalık vermesin
evet misafileri ağırladık geçti bu hafta sonu yine yoğun geçicek annemleri alıcam iftara bakalım hayırlsı
amiinnnnnn inşallahh inşallhhh sağol gülçinimm
ay yerim ben onu ya baksana büyüdü kreşlere gidiyor canım benim
maşalalh alışmasına sevindim zaten uyumlu bir çocuk nasıl mutlumuymuş halinden
gülçin neler yapıyorlar cerenle gün içerisinde
günaydın kızlarrrrrrrrrr
herkese merhabalar
beyazcım gözün aydın canım inş. rahat bir şekilde çıkarsın doğumdan
arifem eşim yurt dışına gidecek yine ona çok moralim bozuldu eylül başı memlekete gidiyorum
Gülçinim sanada günaydın bidenem
Hilalcim hoşgeldin canım
Bugün hiç uyumadık ilayda hasta feci şekilde sürekli öksürüyor geceden beride burnu akıyor 4 te dra götürecem
Sanada Günaydın canım
geçmiş olsun ne oldu iloşa böyle ceryandamı kaldı çocuk ne etti....
Ay canım bilmiyorum ki
hafta sonu çok rüzgarlıydı ondanmı oldu çok terliyor ondanmı oldu bilemedim ama inanılmaz öksürüyor
günaydın kızlarr
arifecim özge iyi geçen akşam iftarda birlikteydik
paso çalışıyo işte ::)
dünürüm miraç aynı uyutmak çok zor artık geceleri kendi uyyo ama gündüzleri sapıtıyo
yemek konusu artık daha beter mama sandalyesini yemek yeri olarak kullanmıyo oynuyo orda yerde yedirmeye çalışınca alıyo başını gidiyo bende uğraşmıyorum dayyorum biberon mamasını eninde sonunda büyücek ve bişiler yicek üst dişlerin hepsi aynı anda çıkıcak gibi gözüküyo hepsi beyaz beyaz olmuş çok sıkıntısı var dişlerini kenetliyo sıkıyo o yüzden
beyazım ne güzel ya tam bir aile oldunuz Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin
mrhabalar...
işe dalıyom gülçin sana yetişemiyom sabahları üzülüyuom
allah tüm annelere sabır versin ve yardım cısı olsun....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allah size ömür boyu sağlık huzur vede mutluluk nasip etsin güzelim
Muhtemelen şu saatte sen ya ameliyathanedesin yada hazırlık içerisindesin oraya girmek için allah sağlıkla kavuşursun seni oğluşuna canım inşallah zeynepte yaşadığın doğum sonrası olumsuzlukları mehmet efendide yaşamazsın tatlım....
eh tabi nasıl uyku girer insanın gözüne saatler kala
arada oluyor böyle önemli olan o ruh halinde fazla kalmayıp sıyrılmak canım
şimdi iyi isen sorun yok...
hımmm anladım cicim net mağdurusun yani
oohhhh bol bol hasret gidermişsinizdir karı koca oğluşunuzla kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
evet canım yaaa bencede allh korusun güzelim daha dur ereni bir büyüt
gel şeker gel biz her zamanki gibi buralardayız gördüğün üzere
herkese merhabalar
beyazcım gözün aydın canım inş. rahat bir şekilde çıkarsın doğumdan
arifem eşim yurt dışına gidecek yine ona çok moralim bozuldu eylül başı memlekete gidiyorum
Gülçinim sanada günaydın bidenem
Hilalcim hoşgeldin canım
Bugün hiç uyumadık ilayda hasta feci şekilde sürekli öksürüyor geceden beride burnu akıyor 4 te dra götürecem
hoşbuldum canım geçmiş olsun hemen iyi olur inş.prenses.
bu arada süpersin ya nasıl verdin o kiloları benim de çok ihtiyacım var![]()
kız çatlak işki lafın belini kırmak anlamında muhabbete yakalamaya diyom delü
evet canım giderdik çok şükür allah bi daha ayırmasın bizi de kimseyi de :Saruboceq:
aman aman kabus gibi zaten düşünmesi bile kötü allah isteyene versin tabii önce arifeme inş.
senin bıdık napıyo yürüyodur artık ben epey oldu gelmeyeli kaçırdım gelişmeleri öp onu emi
merhaba kızlar hihoyyyt ohhh maşallah iyice kaynatmışsınız naniknanik tek tek cevap vermeye üşendiğim için topluca yazacağım, kusuruma bakmayın :jeyyar: uzun süredir gelemedim çünkü misafirlerim vardı, kuzenimle eşi geldiler, yalış anlaşılmasın bize değil Rüzgar beye gelmişler lülülülülülü bir de utanmadan söylüyor yüzsüzler yerimseniben neyse güzel vakit geçirdik onlarla, dün akşam Bodrum'a yolcu ettim onları :) aaaahhhh ahhhh tatil yerindeyim ama tatil yapmıyorum 5 senedir :1no2: bir özendim ki onlara sormayın gitsin... neyse bakalım bir gün biz de gideriz elbet
eveeeet sizler nasılsınız bakayım? biz iyiyiz çok şükür, Rüzgar düz duvara tırmanmaya başladı, en son kalorifere tırmanmaya çalışırken düştü ve dudağını yardı, sadece dudağını yarmakla kalsa iyi, dişinin dibi kanadı, aklım çıktı, çok şükür önemli bir şey değildi ama ya olsaydı diye düşündüm... bulunduğum yerde doğru dürüst bir hastane yok ki götüreyim çocuğu, Allaha emanet yaşayıp gidiyoruz burada... bugün artık iyice soğudum anlayacağınızneyse uzatmayayım... size komik bir şey anlatayım şimdi... büyük görümcemin günü üç gün geçmiş, bu ay hamile kalmak istiyor, çünkü Çin takvimine göre bu ay hamile kalırsa erkek doğuracakmış (duyunca kendimi gülmemek için çok zor tuttum), eğer bu ay hamile kalmazsa Şubat'a kadar korunacakmış, Şubat'ta tekrar deneyecekmiş, çünkü Çin takvimine göre Şubat ayı erkekmiş yine... kadın tam hamile havasına girmiş girmesine de, test yapmış negatif çıkmış... başı çatlıyordu ağrıdan ilaç almıyor hamileyim diye... kimlerin arasındayım ben yaaa oldum... neyse bu da günün fıkrası gibi bir şey yani
Gülçin'im nasılsın birtanem? Sabahtan konuştuk ama oğlan sadece 10 dakika uyudu ve uyandı, ben de o arada yemeğe girişmiştim, zar zor yemeği ateşe koydum, o arada dudağını yardı benim serseri oğlum ve bugün doğru dürüst hiç uyumadı, nete giremedim o yüzden, öğleden sonra oğlanın huysuzluğu yüzünden Cunda'ya gittim uyku saatine kadar oyalansın diye :) yaaa, o yüzden tekrar gelemedim canım :) öpüyorum seni, muckkkkksssss