Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birtaneeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm iyiyim hayatım, sağolasın olumunekankayizsmileablaların gülüsüüüü hoşgelmişsin sefalar getirmişsin nasılsın iyimisin.
misafirlerin olduğunu biliyordum ama yine yazayım hadi gözün aydın laelaelaelaelae
rüzgar bey dudağını yarmış geçmiş olsun ablacım yaaaa başladı desene muzurluklar artık ehh allah sana kolaylıklar versin ne diyem
senin şu görümcelerin beni öldürecek yaaa valla billa allah akıl dağıtırken bunlar şemsiye tutuyordu zzaaaarr onlara gelmesin deyiii
Allahım sana sabır versin o insanların içinde başka söze gerek yok sanırım...
seni canın sağolsun ablacım sen ve rüzgar iyi olunda gerisi mühim değil biz elbet grş. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum bu aralarrr![]()
slmlar tünaydın herkese
hilalcim hoş geldin canım niye ayrıydınız eşinle bilmiyom ama allah ayırmasın canıminşallah oğluşun nasıl büyümüştür öp annesi onu
arifecim hayırdır canım neden uykususuzsun...
filiz abla slm küstüm işte küstüm...rüzgar paşam tam fgaz devam ha yaramazlığa geçmiş olsun allah onları görünmez kazalardan korusun ablacım...aras ta öle tam bi kurt 1 snaiye yerinde durmuyo çok beter olcak diyoruz valla bide nerde zararlı şey elleri oraya kendide tabi hoppa...görümcene çok güldüm hayırlısı olsun hakkında ama komik yani...küçük görümcende hayırlısı ise olsun öle annenin yanında olacağına evlensin yani...rüzgarın son kareleride süper valla gerçekten tam bi küçük serseri ısırsın onu teyzesi...maşallah
gülçin ne haber şekerim.... kolay gelsin..ceren ne ediyo maymun öp onu sıkıcana
günaydın kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum bu aralarrr![]()
birtaneeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm iyiyim hayatım, sağolasın olumunekankayizsmile
ayy hiç sorma aklım çıkıyor zannettim o kanları görünce, inan onun canı yandı benim sanki canımdan can gitti, çok öyle ortalığı inletmedi ya da mızmızlanmadı, o ilk acı geçtikten sonra unuttu gitti ama ya ben? dudağı şişti, üstü kızardı, hala var o kızarıklık, ben yüzüne baktıkça içim titredine zor bir şeymiş annelik ya... Allahım acılarını göstermesin :Saruboceq: çok yaramaz oldu Gülçin çok... bir dakika yerinde durmuyor, oyuncaklarıyla oynamıyor bir kere, nerede muzurluk varsa oraya gidiyor ya da benim bacaklarıma tırmanıyor, zaten kuyruğum diyorum artık, ben nereye o oraya... ne zaman tek başına oyun oynamayı öğrenecek bu çocuk ya??? sanırım hiçbir zaman mafoldumben bir de asilik yapıyor serseri... gittiği yerden alıp getiriyorsam hııııı diye sinirleniyor beyfendi... işim var yani anlayacağın... bırak düz duvara tırmansın, zaten koltuğa çıkradığım zaman durması ne mümkün, tepesine tırmanıyor eşşek... ne yapacağım bilmiyorum... umarım kendine zarar vermeden atlatırım şu dönemleri :bbo:
hehehehe... valla onlar beni de öldürecekler ama çok güldüm senin şu şemsiye esprine :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sabah sabah iyi geldi valla... pazar günü küçük görümcemi istemeye gelecekler, aman dedim kendi kendime evlensin de hanyayı konyayı görsün, kayınvalidemin tek derdi de o evlensin ben de rahat edeyim, namus bekçiliği yapıyor kadın, kocaya teslim edince sorumluluk ondan gidecek, mantığa bak ya... evlendirince kızın olmuyor mu yani? nasıl bir düşünce şekliyse... yoldan geçene verecek neredeyse, tövbe tövbeeee... açacağım bayramlık ağzımı ama hadi neyse bana ne deyip susuyorum ama şiştim susmaktan delikafadulden
canımsın sen benim, canııııımmmmmm
Face'dekiler için ikinci baskı olacak ama Rüzgar beyin son halleri :)]
slmlar tünaydın herkese
gülçin ne haber şekerim.... kolay gelsin..ceren ne ediyo maymun öp onu sıkıcana
Herkese merhabalar nasılsınız bakalım
Geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim
Kuzumu dün dra götürdük ciğeri çok dolu dedi hemen film istedi zatüree olabilir diye allahtan öyle bişey çıkmadı ama bronşit başlangıcı dedi dr
Antibiyotik tedavisine başladık bugün biraz daha rahat allaha şükür
Ablam çok tatlı çıkmış bu serserri benim için ye onu
çok çok geçmiş olsun tatlım yaaa
zatüree olmaması çok çok iyi bir haber
fakat broniştte can sıkıcı doğrusu
neyse allah beterinden korusun
sen düzenli bir şekilde ilaçlarını kullanda ilerlemesin
belki baştan yakalar tedavi edersiniz ve geçer gider biter.
canım benim sanada tünaydın hayatım
sahura kalkmanın etkisinden olsa gerek bu uykusuzluk tatlım
ooffff oofff ne diyeyim ablacım yaaaa allah bu bıdıkları korusun valla...
ben cerenin odasındaki tüm zararlı olabilecek cerenin zarar yapabileceği eşyaları akldırdım elektrik kabloları prizler vs. önlem aldım kendimce köşesi sivri olan birşey yok yada zararlı oyuncak yok. Bir güvenlik kapısı aldım ve onun odasına taktım zaten hanım efendinin üç sepet dolu dolu oyuncağı var cereni odaya koyuyorum o üç sepetide boşaltıyorum ceren kendini kaybediyor onların içinde kapıyı çekip çıkıyorum ve işime bakıyorum hee ceren hemen oyunamı dalıyor tabikide hayır yukarıya çıktığımı görünce mızmızlanıyor arkamdan benide al burdan diye amaaa kimin umurunda :umursamaz: ilgilenmeyipte işe devam edinc cerende zaten oyuncaklarla oynamaya başlıyor ve beni unutuyor bu yolu dene istersen abla hem kendi odasına vakit geçirmeye başlar sadece yatmak için değil uyku haricinde de o odada olması gerektiğini anlar. Dene bence...
aman bırak sen karışma unutmaki sen GELİNSİN sus ve otur bir kenarıda
görümcende artık kimi ister kime varırsa gitsin boşveeeeeerrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
SENDE BENİM CANIMSIN CAN CİĞER KUZU SARMASI ABLAMSIN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Çk canlar yakacak bu serseri çooooookkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tünaydın cicimmmmmm
iyidir senden ne haber şekerim bak bu gün yakaladın beni![]()
ceren iyi canım ne etsin kreşte tüm gün kuduruyor maymun
aras nasıl keyifler yerindedir inşallah....
Herkese merhabalar nasılsınız bakalım
Geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim
Kuzumu dün dra götürdük ciğeri çok dolu dedi hemen film istedi zatüree olabilir diye allahtan öyle bişey çıkmadı ama bronşit başlangıcı dedi dr
Antibiyotik tedavisine başladık bugün biraz daha rahat allaha şükür
Ablam çok tatlı çıkmış bu serserri benim için ye onu
nurcum geçmiş olsun canım ya nasıl üşüttü öyle kıyamam yavrum inşallah çabucacık atlatır canım
filiz abla ama herkesi yazmışın be yoktumda ondan şimdi koyayım aras bein fotosunu teyzzesi...
gülçin evet tuttum seni çok sevindim bak
işileri akşamdan bitirdim gece 12de iş yapıyodum yemeğimide yaptım oturuyom şimdi paşada uyudu iyi şükür teyzesi...
aman da aman kimler gelmiiiiiiiiiişşşşşşş :)
ayyyyy Allah korusun... çok şükür değilmiş, offffneyse bronşite razıyız yani... çok geçmiş olsun hayatım, desene eve hapsoldunuz? aman iyi olsun da boşver, öp kuzumu benim için :)
sağol tatlım, yerim tabii yemez miyim :) tam bir serseri oldu valla
nurcum geçmiş olsun canım ya nasıl üşüttü öyle kıyamam yavrum inşallah çabucacık atlatır canım
filiz abla ama herkesi yazmışın be yoktumda ondan şimdi koyayım aras bein fotosunu teyzzesi...
işileri akşamdan bitirdim gece 12de iş yapıyodum yemeğimide yaptım oturuyom şimdi paşada uyudu iyi şükür teyzesi...
Sağol canım dikkat ediyorum bakalım ilaçlarına bir sürede rüzgara falan çıkartma dedi dru daha dikkatli olacaz bu aralar
Bende hastalandım iloşla beraber boğazım yanıyor içe akıntım var
Sen nasılsın canım sarı prensesim napıyor
canımcım, odasını sen de gördün çok küçük, zararlı hiçbir şey yok zaten, herşeyi kaldırdım zararlı olabilecek, masanın kenarlarına da köşelik taktım kafayı vurursa sivri yeri batmasın diye, kabloları sakladım, ulaşamaz, prizlere kilit taktım, yani kendine zarar verebileceği hiçbir şey yok ortada, tek tehlike televizyon sehpasının camı, ona da nasıl bir önlem alacağımı bilemiyorum, önüne bir şey koysam çekiyor, tam bir muzur yani, oturma odasının kapısını devamlı kapalı tutuyorum, yani anlayacağın odasında tek başına durması çok zor... her yolu deniyorum hayatım :)
ayyyyyyyyy aşkım beniiiiiiiimmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz
valla Ceren farklı mı olacak sanıyorsun? kimbilir o ne kadar çok canlar yakacak? kaydirigubbakcemile3
aman aman hiç karışır mıyım artık? ne halleri varsa görsünler, ağzımın payını aldım bir kere :)
evet ablacım şükür ağır değil yavrumun
eve hapsolduk valla işin aksi tarafı yiğenimin biri burda ablamın oğluda bu gece gelecek çocukları gezdiremeyeceğim
Cuma akşamda babamız gidiyor
Yavrum iyi olsunda ben evde otururum
Sağol canım
geçen haftalarda çok sıcaktı çok terledi sooğudu bu haftada fırtına başladı
abla albümdeki +18 fotolarımızı gördün mü zemuszemus