Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçin yok canım pütürlüyer geç dedi ek gıdaya geçeli 1 ayhı geçti...

valla sen bilirsin güzelim ama dediğim gibi zorlama zorlarsan bu kez iştahsız bir bebek olur nefret eder yemek yemekten allah muhafaza zamanla herşeye alışıyorlar inan. Yeterki sen ısrarcı bir Anne olma....

kızlar giremiyorum diye takipde değilim sanmayın benim herbişeyden haberim var sınava bile tabi tutabilirsiniz heheheee

filiz abla paşam canını acıtmış çok geçmiş olsun rabbim bütün kötülüklerden korusun neler hisetmişsindir kimbilir düşünüyorumda canından can gitmiş gibi oluyo valla

nur iloşum hastalanmış çok geçmiş olsun bitanem birde şu sınavını bukadar kafana takma rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu versin çok konuşanlarda kendine dönüp baksın bu kadar beceriklilermi sen hem çoçuk hem ders hamileliğin bile böyle geçti azmin muhteşem sen gereken çabayı gösterdin hiç canını sıkma

iloşumda da valla yanlış anlama bronşite şükrettim kötünün iyisi olduğu için diğer hastalığın adını bilem anmayalım şükür o değil

burcu mirac seni her türlü zorluyomuş fkat bu dert sadece sende değil kız analarında da var cemre yemek yememek için kendini yırtıyo resmen işkence dolu anlar yaşatıyo
huysuzluk dersen bini bir para çok nazlı sürekli ilgi istiyo ve sürekli ağlama eğilimi modunda

arifem öncelikle geçmiş bi konu ama atlattığın için çok geçmiş olsun gözün mikrop kapmıştı

şimdide düşmüşsün rabbim korumuş cidi bişey olmamış allahtan kız nazar var sende galiba başından bi tuz çevir ver birine bari

fatoşcum nasılsın arasım nasıl bakıyım gülçinide söylediği gibi çok zorlama katı gıdalar için bizim cemreninde dişleri 10. aydan sonra çıkmış tı o yüzden pek iştahlı yemiyodu ama ben yinede hiç blendır kullanmadım dr umuz tavsiye etmedi ezin iyice çatalla pürüz kalmaz dedi bende öyle uyguladım

deryacım allah analı babalı büyütmek nasip eylesin mehmedimiz dünyaya gelmişşş uzun ömürlü mutlu huzurlu hayırlı bir evlat olsun inşallah

sanada çok geçmiş olsun taze annecik

neşem girip haberdar et bizi bebişden en son tansiyon sorunundan evde yatıp tekrar işe başladığını biliyorum birazda kanamam var demiştin şimcik nasıl oldun paşamız nasıl bir haber et bize seni merak ediyoruz

cerenim kreşe alışmış hatta daha fazlası uyum bile sağlamış valla çok sevindim gülçin senin işin kolaylaşmış oldu için rahat en azından

merhabalar gününüz aydın olsun naber gülçin nasılsın

canım benim canım canım hoşgeldin
nasılsın birtanem nerelerdesin yaaaa gelmez uğramaz oldun buralara
ne oldu senin iş yeri kapandımı evemi kapandın tekrar ne ettin kendinden yazsana accıkın anacım yaaaa

kızlar giremiyorum diye takipde değilim sanmayın benim herbişeyden haberim var sınava bile tabi tutabilirsiniz heheheee

harikasın canoooooooooo :lepi: :lepi: :lepi:

valla ne yoğunmuş bu topik sitem edenler yok piyasada

yaaa sorma sitem dolu mesajlar vardı bir ara ama şimdi onlarda yok gariiii kaydirigubbakcemile3

cerenim kreşe alışmış hatta daha fazlası uyum bile sağlamış valla çok sevindim gülçin senin işin kolaylaşmış oldu için rahat en azından

evet canım alıştı çok şükür arkadaşlarını oyuncaklarını öğretmenlerini hepsini seviyor bıdık sabahları zor ayrılıyorduk ama şimdi kendisi koşa koşa gidiyor bu yüzden aslında geç bile kaldım diyorum kreşe vermekte büyüdükçe çok çok daha zor olucak çünkü farkındayım....

ohooooo topikte in cin top oynuyooooo

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ben şuan çalışıyorum benim iş yeri kapandı diğer mağazamıza geçtim ama malesef 3 ay burda çalışabildik bu ay sonu yada eylül başı burada kapanıcak

ben şuan çalışıyorum benim iş yeri kapandı diğer mağazamıza geçtim ama malesef 3 ay burda çalışabildik bu ay sonu yada eylül başı burada kapanıcak

şansa bak yaa hay allah
neyse hayırlısı olsun güzelim ne yapalım bunda da bir hayır vardır mutlaka

yani eylülden sonra bol bol kızımla vakit geçiricem

evet sana iyi gelir

Back
X