hilaaaaaaalllllllllllllllllllllllllll
geldim geldim eren rahat vermiyo da......canım aldın mı yalnız msn yok burda sevkiyat flan var net de yani geldi yoktu sabah beri gelince ben açarım ok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hilaaaaaaalllllllllllllllllllllllllll
ayyyyyyyyyyy amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah yarabbim, bir an önce kavuştur annelik hasreti çeken tüm kadınları yavrularına :Saruboceq:
yok yok çok iyi yapıyorsun, inan bana büyüdükçe daha da zorlaşır işin, eğitimcisin kızım sen, bilmiyor musun bu işleri... terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmasın heeeeklava: şaka bir yana artık disiplin zamanına geldiler, artık anlamaya başladılar herşeyi :) tek istediğim benim şımarık bir çocuk olmasın oğlum, yaramazlık evet ama şımarıklığa hiç tahammülüm yok (büyük sözüme tövbe, büyük konuşmayayım)... o yüzden de ağladığı zaman istediği hiçbir şeyi yapmıyorum, zaten ağlama şeklinden belli ediyor, can acısından mı ağlıyor yoksa istediği bir şey yapılmadı mı ağlıyor ayırt edebiliyorum, ancak ağlamayı kestikten sonra uygun bir şeyse istediği şeyi veriyorum ya da kesin ve net bir tavırla ne yapması gerektiğini anlatıyorum, mesela uyku konusunda, arada sırada uyumamak için direniyor ve ağlıyor, asla taviz vermiyorum, iyi ağla o zaman deyip odadan çıkıyorum ama yatmadan önce uyuyacağını söylüyorum ve iyi uykular öpücüğü veriyorum yatırırken, ağlarsa yukarıda dediğim şeyi yapıyorum ve kapıyı kapatıyorum arkamdan ama bebefonu yanımdan hiç ayırmıyorum, ben çıktıktan en fazla 30 sn. sonra susuyor ve söylenmeye başlıyor, arada sırada yine ağlıyor (numaradan), hiç oralı olmuyorum ama ağlama şekli gerçek ağlamaya dönüşürse yanına gidip yine sakin ama net bir şekilde uyuması gerektiğini ve uyuyacağını söylüyorum kucağıma alıp, öpüyorum ve tekrar yatırıyorum (uyku bizde ee ee... ee ee yapacaksın diyorum anlıyor) suyunu veriyorum, çıkıyorum ve uykuya dalıyor... kolay değil ama bir yandan da kendi içgüdülerine kulak ver canım :)
valla bedduan korkuttu beni ohaoldumsmile
valla yalan rüzgarını geçti kaydirigubbakcemile3
geldim geldim, işe dalmışım :)
evet haklısın abla ama gerçekten terzi kendi söküğünü dikemiyo hele de beim kimin duygusalsa :gitme: tamam sağol VAZGEÇMEK YOK :enbuyukkk:
canımmmmmmmm
iyiyim hayatım, oğlanı saat 10.30 gibi yatırdım, 11.00'e doğru uyudu, şimdi de uyandı, yatağında söyleniyor kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım :) bu sefer uzun gitmemiş çok şükür :) bu çocuklar öyle, analarından başka kime saracaklar kaydirigubbakcemile3 kahırlarını çekmek bize düşüyor ama güzel kahırlar bunlar, iyi ki varlarartık Rüzgar yürümeye başladığı için daha çok dikkat etmem gerekmeye başladı çünkü kaşla göz arası kayboluyor ve bir muzurluk yapıyor muhakkak, yani eskiden dört gözle bakarken şimdi 16 gözle falan takip etmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 bu arada İstanbul'da yaptırmam gereken tahlilleri burada yaptırdım, İstanbuldaki hastanede 349 TL.lik bir fatura çıkarmışlardı, ben de buradaki doktorunu arayıp bu tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp yaptıramayacağımı sordum, kadın hepsi yapılıyor dedi, ptesi günü gittik tahlilleri yaptırdık ödediğim para 27,5 TL. inanamadım aradaki farka... resmen şok oldum, adama iki kere sordum yanlış mı duydum diye. neyse kan tahlilleri güzel çıktı, şimdi idrar kültürü sonuçlarını bekliyorum, o da yarın çıkacak, inşallah o da güzel çıkar
evet ya... geliyorum kimse yok, cevap yazıyorum, sonra tekrar dönemeyebiliyorum ama mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorum işte :)
Allah zihin açıklığı versin, inşallah bu sefer olur hayatım :)
ben 28+3 haftalık hamileyim doğumuma biraz var yani doktor 17 ocak olarak söyledi tarihi ama eşime bakarsanız kızlar erken gelir sen 28 aralıkta doğum yapacaksındiyor yaprak dökümünün son bölümünü seyredemicekmişim
![]()
canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmm işte ben geldimmmmmmmmmm......
canım sen inancını yitimediğin sürece allahım senin yüzsünü güldürecek sen gerçekten tertemiz bir yüreğe sahipsin ve allahım gönlünün muradını verecek ben inanıyorum....
hımmm aman diyim yaaa senin bebiş inatçı olmasın sana benzesinnn kaydirigubbakcemile2
bu arada hala yoksun canım haber vermemişsin birazdan arıcam seni nerdesin diye heee aklinialirimsmile
canım umarım bu gün sonuçlar arasın lehine çıkar ve ameliyata gerek kalmaz bizi habersiz bırakma lütfen.Tekrar geçmiş olsun....
mütevaziyim demiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey
amaannn bilen biliyor be bacımm benim ne olduğumuuuu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bencede yavrucum kıskananlar çatlasınnnnn ortadan ikiye ayrılsın kem gözle fesatlıkla bakanların gözü yerinden çıksınnnnn göbeği yarılsın dördüz beşiz doğurmuş gibi cildi çatlasın bacaklarında portakal gibi selülitleri olsunnn vücudundaetten çok yağ olsun
biri beni durdursunnnnnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yaaa canım boşver kimler oldukları belli zaten bunu öğrenmek için dedektif olmak gerekmiyor biraz dikkat yeterli o yüzden dedim ya takılmıyorum artıkkkk gelmezse gelmesinler ne yapıyım...
günaydınnnnn güzelim....
tünaydın applaaaaaaaaaaa lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
sen benim kalbimin içimin ne kadan temiizzzzz ne kadannn ak pak olduğunu bilmiyinmi apla ben her birşeyi hissederimmm hislerimde yanıltmaz beniiiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Nasılsın ablammm rüzgar maymunu nasıl iyimi artık senin işin şimdi başlıyoooooo o yürüyecek sen koşacannn beni hatırla sempatiksalakcinni
biz iyiyiz maşallah bomba gibiyim beeennn aktif dinamik enerjik doluuuuuuu sositososito sositososito
woowwww bende yaprak dökümünün sezon finalini izlemeden doğurmucam demiştimmmm aynen öyle olduuuu
dizi sezona girdi iki gün sonra ben doğurdum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
o dizinin hayranıyımdırda hiç kaçırmadım
Son 9 bölümmmmm
bu arada canım allah meleğine sağ salim kavuşmanı nasip etsin inşallah.
selam kızlar nasılsınız
canlarım aynı durumlar bebiş falan yokkk yani söktürücü kullanıyorum bu sefrde kısmet olmadı birhaki aya inşallah
hadi ya burcu da 2 ayda başarmış demek ki doğru uzun sürüyo muhtemelen değil başka sebep yok evet meme arıyor şimdilik gece emzirmelerini kesicem yazın da tamamen kesmeyi düşünüyorum ama o da birden olmuyo az az düşürüyorum 2 kere falan emziriyorum tabii 5 kez falan kalkıyo kaç kere kalkıyodu rüzgar?hep aynı yöntemle tekrar mı yatırdın ya ben almadan uyutuyorum pış pış falan yapıp 2 dk sonra gene kalkıyo delirecem. delikafadulden
ağlaması uzun sürmüyo sma o kısa sürede kıçını yırtıyor sanki eşek sıpaı sanki canına kastediyoruz kaydirigubbakcemile3.ama düzeldi gibi biraz başka zaman falan pek ağlatmamaya çalıştım düzeldi gibi baya.ya bu yöntem bi zarar vermiyo onlara dimim pskolojik olarak falan üzülmüyolar dimi senağlama
oğlan uyandı, mecburen gidiyorum, hepinizi öpüyorum kızlar :)
benim de kociş geldi ve eren i uyutucam gideyim......
gülçin bu şarkı sana: bekledim de gelmedin hiç mi beni sevmedin![]()
canım arasın böbrek kanalında darlık var onu genişletecekler saol allah razı olsun hillacimhayırdır canım ya ne ameliyatı?allah şifa versin inş.önemli değildir..............
saol nurcum ameliyatsızolmuycak galiba hayırlısıherkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım
fatoşcum çok geçmiş olsun canım inş ameliyat gibi bi duruma gerek kalmaz
hilalcim zor bi süreçtesin eğerki en ufak bir acıman bu işi bırakmanla sonuçlanacaktır dayanman gerekiyor
gülçinim günaydın canım nasılsın
arifem iyi haberlerini bekliyoruz
aldık ablacım vaziyet aynı yarın bi ultrason daha istediler ameliyat olacak ama büyük ihtimallalle..sorun böbrek kanalındaymış abla darmışfatoşcuğum sonuçlar bugün çıkıyor değil mi? Haberdar et hemen bizi lütfen, inşallah ameliyata gerek kalmaz hayatım, dualarımız sizinle :)
hayrola abla neden tahlil oldun gözün aydın kan sonuçların ii çıkmış kültür de temiz çıkar inşallahcanımmmmmmmm
iyiyim hayatım, oğlanı saat 10.30 gibi yatırdım, 11.00'e doğru uyudu, şimdi de uyandı, yatağında söyleniyor kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım :) bu sefer uzun gitmemiş çok şükür :) bu çocuklar öyle, analarından başka kime saracaklar kaydirigubbakcemile3 kahırlarını çekmek bize düşüyor ama güzel kahırlar bunlar, iyi ki varlarArtık rüzgar yürümeye başladığı için daha çok dikkat etmem gerekmeye başladı çünkü kaşla göz arası kayboluyor ve bir muzurluk yapıyor muhakkak, yani eskiden dört gözle bakarken şimdi 16 gözle falan takip etmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 bu arada istanbul'da yaptırmam gereken tahlilleri burada yaptırdım, istanbuldaki hastanede 349 tl.lik bir fatura çıkarmışlardı, ben de buradaki doktorunu arayıp bu tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp yaptıramayacağımı sordum, kadın hepsi yapılıyor dedi, ptesi günü gittik tahlilleri yaptırdık ödediğim para 27,5 tl. Inanamadım aradaki farka... Resmen şok oldum, adama iki kere sordum yanlış mı duydum diye. Neyse kan tahlilleri güzel çıktı, şimdi idrar kültürü sonuçlarını bekliyorum, o da yarın çıkacak, inşallah o da güzel çıkar
evet ya... Geliyorum kimse yok, cevap yazıyorum, sonra tekrar dönemeyebiliyorum ama mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorum işte :)
allah zihin açıklığı versin, inşallah bu sefer olur hayatım :)
canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmm işte ben geldimmmmmmmmmm......
Canım umarım bu gün sonuçlar arasın lehine çıkar ve ameliyata gerek kalmaz bizi habersiz bırakma lütfen.tekrar geçmiş olsun....
Olucaz galiba gülçin teyzesi....
canım benim hayırlısı demişsin ya az kaldı bencede az kaldı inşallah annesinide teyzelerinide sevindircek meleğimiz...selam kızlar nasılsınız
canlarım aynı durumlar bebiş falan yokkk yani söktürücü kullanıyorum bu sefrde kısmet olmadı birhaki aya inşallah
niyeki kıyamama ya ne sdıkıntısı var acaba...dişmi çıkarıyo ki canımkızlar iloşa bugün bi hal oldu sürekli ağlama pozisyonunda napacağımı şaşırdım yemin ederim
oynarken dahi ağlıyor
ağrı kesici verdim dişlerine jel sürdüm ama nafile
canlarım bizim sezon açıldı işler başladı ithalat yapıyoruz çok yoğunum herşey sakin giderken birden bire bir telefonla yada bir araç gelmesi ile anında yoğunlaşabiliyorum vede ortadan pattadenek kayboluyorum mazur görün benii lütfeeeeeennnnnnnnnnn
Ayy yerim ben o paşayı yürüyor demek
Allah kolaylık versin ablam çöp gibi olmuşun dahada kurutacak bu minnoş seni
Tahlillerin temiz çıkmasına sevindim ablacım İstanbulun kötü bi yönü ablacım sağlıkda paran yoksa bitik durumdasın
Hayırlısıyla bu sefer olur inş ablacım
Allah sağlıkla sıhatle sana kavuştursun canım
Valla ne zaman gelecekleri belli olmuyor benim sıpa sınav günü çıkıp geldi ve ben sınava gidemedim
Nasılsın canım benim yoğunluk durumun baya vahim durumda galiba
Canım bitanem sen bu yola hayırlısı diye çıktın
Demek ki hayırlı bi zamanı var ve yavrun o hayırlı zamanı bekliyor
inş sağlıklı şekilde gelecek sana annesi
Canım ben 1 haftada alıştırmıştım ama mızırdanıyor diye annem yataktan aldı ve bir daha yatırmak hayal oldu
Ama ayakta sallamadım yastığa yatırıyorum kendi haline uyuyor evin içinde
sakın 1 kere bile alma gölgeni bile gösterme ondan sonra imkanı yok yatmaz
Öpüyorum ikinizide ablacım
Hadi sanada kolay gelsin canım
Ereni benim için öp
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize çok teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız sağolun allah razı olsun hepinizden
fatoşcum çok geçmiş olsun hayatım arasmız iyi olucak sakın üzülme canım allah şifa versin birtanem inşallah ameliyatsız biter bu iş ama illede ameliyat olması gerekiyorsa napalım onun iyiliği için annesi
dua edelim canım bolbol çok öpüyorum snei
kuzuuum kolay gelsin sana, ne yapalım, sen de müsait olunca gelirsin o zaman :)canlarım bizim sezon açıldı işler başladı ithalat yapıyoruz çok yoğunum herşey sakin giderken birden bire bir telefonla yada bir araç gelmesi ile anında yoğunlaşabiliyorum vede ortadan pattadenek kayboluyorum mazur görün benii lütfeeeeeennnnnnnnnnn
kesinlikle kurutacak :) aynen öyle canım, İstanbul yaşanması zor bir şehir ama yine de en kısa zamanda oraya dönebilmek için dua ediyorum, bu arada oğlana özel sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim, başka çare yok İstanbul'daAyy yerim ben o paşayı yürüyor demek
Allah kolaylık versin ablam çöp gibi olmuşun dahada kurutacak bu minnoş seni
Tahlillerin temiz çıkmasına sevindim ablacım İstanbulun kötü bi yönü ablacım sağlıkda paran yoksa bitik durumdasın
Hayırlısıyla bu sefer olur inş ablacım
Rüzgar da dünden beri aynı, hatta her akşam yatağına sessiz sedasız yatan çocuk ortalığı birbirine kattı, sanırım bizim ki dişlerdenKızlar iloşa bugün bi hal oldu sürekli ağlama pozisyonunda napacağımı şaşırdım yemin ederim
oynarken dahi ağlıyor
kıyamam yavrum benimcanım arasın böbrek kanalında darlık var onu genişletecekler saol allah razı olsun hillacim
aldık ablacım vaziyet aynı yarın bi ultrason daha istediler ameliyat olacak ama büyük ihtimallalle..sorun böbrek kanalındaymış abla darmış
hayrola abla neden tahlil oldun gözün aydın kan sonuçların ii çıkmış kültür de temiz çıkar inşallah
Allah sana sabır ve güç versin canım, işin kolay değil ama başardıktan sonra ne kadar rahat ettiğini göreceksin, az kaldı, sabır :)hadi ya tebrikler valla hiç duymadım 1 haftada başaranı benim 1 hafta oldu fazla diretmemesinin biraz daha kolay uyumasının dışında bi gelişme yokbide gece ben ne yaptığımı bilmiyorum uyku sersemliği çok kalktığı için fazla dayanamıyorum 2 den aşağı emzsiremedim bi türlü yaw of :çok üzgünüm:
sağol canım öperim..............
canım arasın böbrek kanalında darlık var onu genişletecekler saol allah razı olsun hillacim
saol nurcum ameliyatsızolmuycak galiba hayırlısı
aldık ablacım vaziyet aynı yarın bi ultrason daha istediler ameliyat olacak ama büyük ihtimallalle..sorun böbrek kanalındaymış abla darmış
hayrola abla neden tahlil oldun gözün aydın kan sonuçların ii çıkmış kültür de temiz çıkar inşallah
canım benim hayırlısı demişsin ya az kaldı bencede az kaldı inşallah annesinide teyzelerinide sevindircek meleğimiz...
niyeki kıyamama ya ne sdıkıntısı var acaba...dişmi çıkarıyo ki canım
hadi ya tebrikler valla hiç duymadım 1 haftada başaranı benim 1 hafta oldu fazla diretmemesinin biraz daha kolay uyumasının dışında bi gelişme yokbide gece ben ne yaptığımı bilmiyorum uyku sersemliği çok kalktığı için fazla dayanamıyorum 2 den aşağı emzsiremedim bi türlü yaw of :çok üzgünüm:
sağol canım öperim..............
Nasılsın canım benim yoğunluk durumun baya vahim durumda galiba
Kızlar iloşa bugün bi hal oldu sürekli ağlama pozisyonunda napacağımı şaşırdım yemin ederim
oynarken dahi ağlıyor
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize çok teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız sağolun allah razı olsun hepinizden
ni dimek canım önemli deel kolay gelsin sana...............
kuzuuum kolay gelsin sana, ne yapalım, sen de müsait olunca gelirsin o zaman :)