Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

:79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:

:88: :88: :88: :88: :88: :88: :88:

eeennnnnnnnnn kısa zamandaaaaaa
az sonraaaaaaaaaaa
reklamlardan sonraaaaaaaaaaaaa
:60: :60: :60: :60: :60: :60:

sevooorrruuummmmmmmm seniiiiiiiiiiii :73: :73: :73:

yaa arifem nerdesin sen iki gündür senden haber bekliyim ona göre yaz bana anladın sen oniiiiiiii :34:

ayrıca neden canın sıkılıyor de bakiiiiiiiimmmmmmm ne oldiiiiiiiiii :83:

kııızzz ne 23 doldurması anacım senin yaşın kaçkiiiiii :96:

işler işler canımın içi giremedim bilmiyom gülçinim ya akşama kadar iyiyim ama akşam üzeri afaganlar basıyor beni :95:
22 yaşındayım :93::93:canımmmmm bilmiyonmu sennn:87::87::87:

işler işler canımın içi giremedim bilmiyom gülçinim ya akşama kadar iyiyim ama akşam üzeri afaganlar basıyor beni :95:

aaaaaaa
akşam olunca cinleniyonmu kııııııı :89:

anam yapma bunu yaaaa relax ol relaaxxxxxxxxxxxxx ne afaganı yaaa

cancağızımmmmmmm senin yaş 22 mi :53:
doğumla birlikte sanırım benim hafızamdan bazı kareler silindiiiii ben seni nedense daha büyük hatırlıyorum bebekim yaaaaa
sen ne kadarlık evlisin peki????

aaaaaaa

doğumla birlikte sanırım benim hafızamdan bazı kareler silindiiiii ben seni nedense daha büyük hatırlıyorum bebekim yaaaaa

haaa haaa haa hımm cinleniyommm kuzum töbe töbe :9: ay güldürdün beni gülçinimmm
evet canım 22 yaşındayım benn 3 yıllık evliyimm azcuk erken evlendimde :78::16:aşk işte naparsın:73:

herkese günaydın :) nasılsınız kızlar? Rüzgar kaç gündür sabah uykularını sadece yarım saat uyuyor, bugün de hiç uykusu yok gibi gözüküyor, sanırım teke indirmeye başladı gündüz uykusunu, bugün öğlen yemeğini yedirdikten sonra yatıracağım, bakalım dayanabilecek mi o saate kadar, şu an iyi gibi gözüküyor :) teyzesi oyuncak göndermiş şimdi onunla oynuyor da bana sarmıyor çok şükür, ben de fırsat bu fırsat kaçamak yaptım buraya :)eee? sizlerde ne var ne yok?

hmmm... dur bakalım, bir bakayım sana nasıl yönlendirebilirim diye :)

canııııııııııııııııııımmmmmmm özlemem mi... hem de nasıl özledim, birtanem benim... sana da günaydın :)

valla ben de öyle sanıyordum ama bizim oğlan getirdi işte... ayy inşallah kolay olur... oyyy yerim onun incilerini ben... kuzum benim... çok haklısın güzelim, çok zor öyle bir yerde yaşamak :(

valla doktorunun yiyebilir dediği herşeyi yedireceğim, gerçi artık tamamen normal yemeğe geçtik, biz ne yiyorsak Rüzgar'a da onları yediriyorum, Rüzgar'a göre yapıyorum az tuz, az yağ koyuyorum yemeklere, sabah kahvaltısı da bir dilim ekmek, tuzu alınmış beyaz peynir, pekmez, ıhlamur, iki haftada bir yumurta sarısı (alerjisi var çünkü, daha sık yediremiyorum)... aralarda meyve, yoğurt veriyorum, devam sütünü içiriyorum... inşallah bağışıklık sistemleri kuvvetli olur, bu çok önemli :)

haklısın sanırım, daha çok ilgi istiyorlar sanırım... aman sağlıklı olsun, yaramazlıkları kendine zarar verecek ölçüde olmasın da varsın yaramaz olsun, ne yapalım? :)

olur inş.böyle bilinçli bi annesi varken kuvvetlenirde kuvvetlenir :kkk:

ben de polen ve çörek otu koydum birkaç tane meyve suyuna bugün bakalım inş.iyi olur.......

hee anne olmak zor çekicez artık yaramazlıklarını napam :84: allah sabır versin bize :37:

aaaaaaa

ben bile bilordum arifenin küçük olduğunu şeker neen bu ka şaşırdın? :86:

sen kaç yaşındasın yaşlıydın baya dee mi?:33::60:

hepinize günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr.... güne neşeyle başladım Gülçinimin müjdeli haberinden sonra :21: :21: :21: inşallah bizim tarafa geliyorlar :16: :16: :16:

kızlar nasılsınız benim bugün çok canım sıkılıyor yaaa
ablamm allahtan bişi olmağı sürece dönmem bu yoldan koly kolay sigortam var ablacım ama
şuan pek işime yaramaz 23 yaşımı doldurmam lazımmm:97:
kıyamaaaam... keşke burada olsaydım o sırada ama minik canavar izin vermiyor kiii :18:

aaa ben senin yaşının bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum ya da tamamen hafızamdan silinmiş... tabii yaş 43 olunca 23 yaş küçük geldi aaaahhhhh ahhhhh... kuzucuğum benim, canım, önünde uzun yıllar var anne olmak için... kendine zehir etme şu ayları, o kadar hızlı geçiyor ki yıllar, sonra dönüp bakınca "vay be, nasıl geçti onca zaman" diyor insan... hele hele 30 yaşından sonra daha bir hızlı geçiyor, o yaşlara gelince bana hak vereceksin... tadını çıkar güzelim yaşının, inşallah en kısa zamanda anne olacaksın ama bu kadar da kendini üzüp yıpratma... öyle yapmıyorum diyeceksin belki ama hepimiz biliyoruz ki her ayı aynı beklenti, heyecan ve hayalkırıklığı ile geçiriyorsun, bir dön bak bakalım 19 yaşına, ne kadar hızlı geçmiş zaman değil mi? değer mi kendini bu kadar üzmeye yıpratmaya? ben bile bu yaşımda anne olabildiysem sen haydi haydi olacaksın, sadece acele etme ve kendini yıpratma güzelim... yaşının ve gençliğinin tadını çıkar... biraz kafandan uzaklaştırmaya çalış bebek beklentini, bazen psikolojimizde çok etkili oluyor hamileliğe... çok istediğin için de olamayabiliyor biliyorsun... amaaaaaaan ben de amma konuştum ha... canıııııımmmm :70:
:79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:

:88: :88: :88: :88: :88: :88: :88:

eeennnnnnnnnn kısa zamandaaaaaa
az sonraaaaaaaaaaa
reklamlardan sonraaaaaaaaaaaaa
:60: :60: :60: :60: :60: :60:

sevooorrruuummmmmmmm seniiiiiiiiiiii :73: :73: :73:

yaa arifem nerdesin sen iki gündür senden haber bekliyim ona göre yaz bana anladın sen oniiiiiiii :34:

ayrıca neden canın sıkılıyor de bakiiiiiiiimmmmmmm ne oldiiiiiiiiii :83:

kııızzz ne 23 doldurması anacım senin yaşın kaçkiiiiii :96:
ben de seni sevooorum tatlişkom benim :54: hadi gelin bekliyorum :)
hmmm yukarıda söylediklerim dinle, kendine zehir etme bu güzel yılları :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
heyooooooooo seni böyle görmek ne güzeeeeeeeeel... sana da günaydın tatlım :)
olur inş.böyle bilinçli bi annesi varken kuvvetlenirde kuvvetlenir :kkk:

ben de polen ve çörek otu koydum birkaç tane meyve suyuna bugün bakalım inş.iyi olur.......

hee anne olmak zor çekicez artık yaramazlıklarını napam :84: allah sabır versin bize :37:

canım benim :)

polen ağır gelmez mi ki? doktoruna sordun mu?

hehehe... aynen öyle, uyusun diye gözünün içine bakıyorum bazen :)

ayy kızlar bu akşam büyük görümcemin kızının doğum günü ve akşam oraya gideceğiz... kabus gibiiiiiii... geçmişde olanları biliyorsunuz, ilk kez gideceğiz evine :14:

hepinize günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr.... güne neşeyle başladım Gülçinimin müjdeli haberinden sonra :21: :21: :21: inşallah bizim tarafa geliyorlar :16: :16: :16:

kıyamaaaam... keşke burada olsaydım o sırada ama minik canavar izin vermiyor kiii :18:

aaa ben senin yaşının bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum ya da tamamen hafızamdan silinmiş... tabii yaş 43 olunca 23 yaş küçük geldi aaaahhhhh ahhhhh... kuzucuğum benim, canım, önünde uzun yıllar var anne olmak için... kendine zehir etme şu ayları, o kadar hızlı geçiyor ki yıllar, sonra dönüp bakınca "vay be, nasıl geçti onca zaman" diyor insan... hele hele 30 yaşından sonra daha bir hızlı geçiyor, o yaşlara gelince bana hak vereceksin... tadını çıkar güzelim yaşının, inşallah en kısa zamanda anne olacaksın ama bu kadar da kendini üzüp yıpratma... öyle yapmıyorum diyeceksin belki ama hepimiz biliyoruz ki her ayı aynı beklenti, heyecan ve hayalkırıklığı ile geçiriyorsun, bir dön bak bakalım 19 yaşına, ne kadar hızlı geçmiş zaman değil mi? değer mi kendini bu kadar üzmeye yıpratmaya? ben bile bu yaşımda anne olabildiysem sen haydi haydi olacaksın, sadece acele etme ve kendini yıpratma güzelim... yaşının ve gençliğinin tadını çıkar... biraz kafandan uzaklaştırmaya çalış bebek beklentini, bazen psikolojimizde çok etkili oluyor hamileliğe... çok istediğin için de olamayabiliyor biliyorsun... amaaaaaaan ben de amma konuştum ha... canıııııımmmm :70:

günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl wooowwwwwww süper habermiş gerçekten
gözün aydın canım ablam .
ablammm çok haklısın inan bende aynen öyle düşünüyorum dün yaşımı yazarken kafam tankkk etti sankiii 22 yaşındayım peki sen kendini nasıl hissediyorsun diye sordum kendime daha çok gencim bundan sonra bu kadar takmıcam kafama hee bebeğim olsun istiyorum hemde çokkk ama gece gündüz bebek bebek diye gezmiceğim elimden gelenin fazlasını yapacağım dua ve sabırla bekleyeceğim .dün akşamdan ihtibaren çevreme kulaklarımı kapattım kimsenin beni üzmesine izin vermiyeceğim dediğin gibi şöyle bir baktım geçmişe 21 yaşımda tutturdum çocukta çocuk diye ama bi baktım iki sene bu iki sene bugün yarın oldumu acamı diye diye üzüntüyle geçti şimdi daha güzel olucak psikolojik olarak kendimi yıpratmıcam benim bebişim gelicek buna inanıyorummm galiba annesininde büyümesini bekliyor miniğimmm:9:herşeyin hayırlsı dediğin gibi zaman çabuk geçiyor dolu dolu yaşamak lazımmmmmmm bundan sonra üzülme k ağlamak sızlanmak yok benim bebeğim beni üzmücek biliyorummm:16: ama yinede dularınızı eksik etmeyin üzerimden olurmu
BEN SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUMMM BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUMMMMMM :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ayy kızlar bu akşam büyük görümcemin kızının doğum günü ve akşam oraya gideceğiz... Kabus gibiiiiiii... Geçmişde olanları biliyorsunuz, ilk kez gideceğiz evine :14:

minik canavarım uyandı kızlar, ben kaçıyorum, öpüldünüüüüüz :)

ablacım sen sakın üzülme gidilmesi gerekiyorsa git kutlar gelirsin sanada bu yakışır ama seni üzmelerine izin verme sakın tamammı
rüzgar ve seni çok öpüyorum kendine dikkat et görüşürüz:80:

haaa haaa haa hımm cinleniyommm kuzum töbe töbe :9: ay güldürdün beni gülçinimmm
evet canım 22 yaşındayım benn 3 yıllık evliyimm azcuk erken evlendimde :78::16:aşk işte naparsın:73:

allahım gülmekten ayırmasın bebekimmmmmmmmm
canımmmm inan tamamen aklımdan çıkmış bebeğim senin yaşın yaaa kusuruma bakma ne olur malum yaşlandım hafıza gidiyor artık :86: :86:

ayrıcada daha bebeksin be yavrucum sennn birde çocuk diye yırtıyorsun kendini yaaa ben 22 yaşında iken evli bilem değildim ne anneliği yahuuuuu....

Daha çok çok yolun başındasın tatlım yaaa inan filiz ablamın dediklerine aynen katılıyorum bal böcüğüm....

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

sanada hayırlı cumalar birtanem....

ben bile bilordum arifenin küçük olduğunu şeker neen bu ka şaşırdın? :86:

sen kaç yaşındasın yaşlıydın baya dee mi?:33::60:

senin zaten bu topiğe dair bildiğin şeyler bir elin parmaklarını geçmez onlardan biride bu ben bu topikteki herkesin herşeyini hemen hemen bildiğim için normaldir dimi bacım unutmam bende insanım...

Heee yaşlandım gariiiiii
kafa kağıdımda 26 gösteriyor yaşı amaaaaaaaaaa
Görenler yeminle en fazla yirmisin sen diyor nabeeeeeeeeeerrrrrrr :81: :81:

ben de seni sevooorum tatlişkom benim :54: hadi gelin bekliyorum :):)

woowww gününe mutluluk katabildiysem ne mutlu bana ablaaammmmmmmm :29: :29: :29:

Hastayımmm saanaaaaaaaa hastaaa :94: :94: :94:
hasta ediyon nen beniiiii :35: :35: :35:

ayy kızlar bu akşam büyük görümcemin kızının doğum günü ve akşam oraya gideceğiz... kabus gibiiiiiii... geçmişde olanları biliyorsunuz, ilk kez gideceğiz evine :14:

wooww güzel bir buluşma olacak
nedenmi
çünkü sen çok rahat davranacaksın çok mutlu olacaksın yüzünde sürekli gülümseme olucak veeeeeeeee eline geçen her fırsatta ortamadakilere laf sokacaksın
mesela : görümcen kaç yaşına giriyor
vaaayyyy beeee ben daha büyük biliyordum öyle gösteriyorsun
yada...

yaşlanmışsın sende az kaldı sona
gibi
ve ardından gülümsemeeeee :9: :9: :9:

minik canavarım uyandı kızlar, ben kaçıyorum, öpüldünüüüüüz :)

o canavarın totosunu ısırırım beeeeeeennnnnnnn :16:

günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl wooowwwwwww süper habermiş gerçekten
gözün aydın canım ablam .
ablammm çok haklısın inan bende aynen öyle düşünüyorum dün yaşımı yazarken kafam tankkk etti sankiii 22 yaşındayım peki sen kendini nasıl hissediyorsun diye sordum kendime daha çok gencim bundan sonra bu kadar takmıcam kafama hee bebeğim olsun istiyorum hemde çokkk ama gece gündüz bebek bebek diye gezmiceğim elimden gelenin fazlasını yapacağım dua ve sabırla bekleyeceğim .dün akşamdan ihtibaren çevreme kulaklarımı kapattım kimsenin beni üzmesine izin vermiyeceğim dediğin gibi şöyle bir baktım geçmişe 21 yaşımda tutturdum çocukta çocuk diye ama bi baktım iki sene bu iki sene bugün yarın oldumu acamı diye diye üzüntüyle geçti şimdi daha güzel olucak psikolojik olarak kendimi yıpratmıcam benim bebişim gelicek buna inanıyorummm galiba annesininde büyümesini bekliyor miniğimmm:9:herşeyin hayırlsı dediğin gibi zaman çabuk geçiyor dolu dolu yaşamak lazımmmmmmm bundan sonra üzülme k ağlamak sızlanmak yok benim bebeğim beni üzmücek biliyorummm:16: ama yinede dularınızı eksik etmeyin üzerimden olurmu
BEN SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUMMM BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUMMMMMM :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

aynen böyle devam ediyorsun güzelimmmmmmmmmmmm :29: :29:
ayrıca dualarım her daim seninle özellikle bugün dahada çokkkk :34:

allahım gülmekten ayırmasın bebekimmmmmmmmm
canımmmm inan tamamen aklımdan çıkmış bebeğim senin yaşın yaaa kusuruma bakma ne olur malum yaşlandım hafıza gidiyor artık :86: :86:

ayrıcada daha bebeksin be yavrucum sennn birde çocuk diye yırtıyorsun kendini yaaa ben 22 yaşında iken evli bilem değildim ne anneliği yahuuuuu....

Daha çok çok yolun başındasın tatlım yaaa inan filiz ablamın dediklerine aynen katılıyorum bal böcüğüm....

sanada hayırlı cumalar birtanem....

senin zaten bu topiğe dair bildiğin şeyler bir elin parmaklarını geçmez onlardan biride bu ben bu topikteki herkesin herşeyini hemen hemen bildiğim için normaldir dimi bacım unutmam bende insanım...

Heee yaşlandım gariiiiii
kafa kağıdımda 26 gösteriyor yaşı amaaaaaaaaaa
Görenler yeminle en fazla yirmisin sen diyor nabeeeeeeeeeerrrrrrr :81: :81:

woowww gününe mutluluk katabildiysem ne mutlu bana ablaaammmmmmmm :29: :29: :29:

Hastayımmm saanaaaaaaaa hastaaa :94: :94: :94:
hasta ediyon nen beniiiii :35: :35: :35:

wooww güzel bir buluşma olacak
nedenmi
çünkü sen çok rahat davranacaksın çok mutlu olacaksın yüzünde sürekli gülümseme olucak veeeeeeeee eline geçen her fırsatta ortamadakilere laf sokacaksın
mesela : görümcen kaç yaşına giriyor
vaaayyyy beeee ben daha büyük biliyordum öyle gösteriyorsun
yada...

yaşlanmışsın sende az kaldı sona
gibi
ve ardından gülümsemeeeee :9: :9: :9:

o canavarın totosunu ısırırım beeeeeeennnnnnnn :16:

aynen böyle devam ediyorsun güzelimmmmmmmmmmmm :29: :29:
ayrıca dualarım her daim seninle özellikle bugün dahada çokkkk :34:

bugün yazdıklarının hiçbirine inanmadım nedense gülçiiiinnnnn!:60: :36:

yok sormadım çay kaşığının ucuyla verdim zaten bişey olmaz inş.

alla bu görümceleri ..........................................börülce yapsın :90:

Back
X