Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yazdıklarının hiçbirine inanmadım nedense gülçiiiinnnnn!![]()
![]()
tamam sen de iyi ol ben yalnızım saten burda iyi olun da ben de sizi gördükçe konuştukça iyi olayım :87:
Kimseyi inandırmak mecburiyetinde değilim yavruuuuuu biliyinnnn
hele hele seniiiii hiçççç![]()
![]()
Bana inananlar hayatımdalar zatee yavruuu biliyorsun
başka söze ne gerek...
ne olduuuuuuuuuuuuu
terk mi edildinnnnnnnnn :86: :86:
hah şöyleeee, aferim sana... anne olmak için zamanın çok, herşeyin bir zamanı var tatlım, o zaman gelecek ve sen de anne olacaksın, bunu henüz takıntı yapmak için çok erken :) çevrene de kulak asma, laf söyleyen olursa "bu konuyu şimdilik askıya aldık, henüz çok gencim" deyip geçiştiriver, çocuk yap demesi çok kolay :) geçen gün şöyle düşündüm, ben kendimi hem ruhsal hem fiziksel çok hazır hissediyordum ve o şekilde Rüzgar'ı doğurdum ama bu kadar hazır olmama rağmen yine çok bunaldığım zamanlar oldu ve oluyor, eminim olacak da... eğer ben hazır olmasaydım kesin depresyona girerdim... merak etme hepimizin duaları her zaman seninle :)günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl wooowwwwwww süper habermiş gerçekten
gözün aydın canım ablam .
ablammm çok haklısın inan bende aynen öyle düşünüyorum dün yaşımı yazarken kafam tankkk etti sankiii 22 yaşındayım peki sen kendini nasıl hissediyorsun diye sordum kendime daha çok gencim bundan sonra bu kadar takmıcam kafama hee bebeğim olsun istiyorum hemde çokkk ama gece gündüz bebek bebek diye gezmiceğim elimden gelenin fazlasını yapacağım dua ve sabırla bekleyeceğim .dün akşamdan ihtibaren çevreme kulaklarımı kapattım kimsenin beni üzmesine izin vermiyeceğim dediğin gibi şöyle bir baktım geçmişe 21 yaşımda tutturdum çocukta çocuk diye ama bi baktım iki sene bu iki sene bugün yarın oldumu acamı diye diye üzüntüyle geçti şimdi daha güzel olucak psikolojik olarak kendimi yıpratmıcam benim bebişim gelicek buna inanıyorummm galiba annesininde büyümesini bekliyor miniğimmmherşeyin hayırlsı dediğin gibi zaman çabuk geçiyor dolu dolu yaşamak lazımmmmmmm bundan sonra üzülme k ağlamak sızlanmak yok benim bebeğim beni üzmücek biliyorummm
ama yinede dularınızı eksik etmeyin üzerimden olurmu
BEN SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUMMM BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUMMMMMM![]()
merak etme tatlım, sadece gereksiz bir gece işte, çocuk boşuna uykusuz kalacak... biz de seni öpüyoruz :)ablacım sen sakın üzülme gidilmesi gerekiyorsa git kutlar gelirsin sanada bu yakışır ama seni üzmelerine izin verme sakın tamammı
rüzgar ve seni çok öpüyorum kendine dikkat et görüşürüz:80:
canııııııııım sen her zaman başarıyorsun bunu :)woowww gününe mutluluk katabildiysem ne mutlu bana ablaaammmmmmmm![]()
![]()
Hastayımmm saanaaaaaaaa hastaaa :94: :94: :94:
hasta ediyon nen beniiiii![]()
![]()
wooww güzel bir buluşma olacak
nedenmi
çünkü sen çok rahat davranacaksın çok mutlu olacaksın yüzünde sürekli gülümseme olucak veeeeeeeee eline geçen her fırsatta ortamadakilere laf sokacaksın
mesela : görümcen kaç yaşına giriyor
vaaayyyy beeee ben daha büyük biliyordum öyle gösteriyorsun
yada...
yaşlanmışsın sende az kaldı sona
gibi
ve ardından gülümsemeeeee![]()
![]()
o canavarın totosunu ısırırım beeeeeeennnnnnnn![]()
hmmm... hadi bakalım, yarasın oğluşuma :)yok sormadım çay kaşığının ucuyla verdim zaten bişey olmaz inş.
alla bu görümceleri ..........................................börülce yapsın :90:
of yarın kepenkler kapanabilirmiş canım sıkıldı çok:85:
hee biliim sen de biliisin hayatında olanların sana inandığını anladın sen oni
yooo niye terk edileyim güzel tüyolar alıyorum bugünlerde birisinden terk edilmem ben bu gidişle![]()
oni de anladın kanımca
![]()
canııııııııım sen her zaman başarıyorsun bunu :)
hehehe... sen de beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alemsin valla, iyi fikir
gelince ısırırsın güzelim :)
Herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben temizliğimi bitirdim bugün ütülerimide yaptım şükür bitti
ama bende bittim yerimden kalkacak halim kalmadı valla
şimdi geçmişe bi bakayım
Gülçinnn kız ayvalığa mı gidiyorsunuz şekerim iyi yolculuklar benim içinde öpün ablamı ve rüzgarı
hah şöyleeee, aferim sana... anne olmak için zamanın çok, herşeyin bir zamanı var tatlım, o zaman gelecek ve sen de anne olacaksın, bunu henüz takıntı yapmak için çok erken :) çevrene de kulak asma, laf söyleyen olursa "bu konuyu şimdilik askıya aldık, henüz çok gencim" deyip geçiştiriver, çocuk yap demesi çok kolay :) geçen gün şöyle düşündüm, ben kendimi hem ruhsal hem fiziksel çok hazır hissediyordum ve o şekilde Rüzgar'ı doğurdum ama bu kadar hazır olmama rağmen yine çok bunaldığım zamanlar oldu ve oluyor, eminim olacak da... eğer ben hazır olmasaydım kesin depresyona girerdim... merak etme hepimizin duaları her zaman seninle :)
ben de seni çok seviyorum tatlım, iyi ki varsın... iyi ki hepiniz varsınız :)
merak etme tatlım, sadece gereksiz bir gece işte, çocuk boşuna uykusuz kalacak... biz de seni öpüyoruz :)
canııııııııım sen her zaman başarıyorsun bunu :)
hehehe... sen de beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alemsin valla, iyi fikir
gelince ısırırsın güzelim :)
hmmm... hadi bakalım, yarasın oğluşuma :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaa... niye ki?
heeee bende biliyimmm o yüzden de zateee bana sataşmana izin veriyim yaaa yoksaaaa sen ne cüretle ben gibim bir cadıylan uğraşabilceeennnn![]()
![]()
![]()
![]()
sen o birisine takılmaya devam et yıvrımmm değil terkedilmek tekrar tekrar tutkulu aşka maruz kalırsınnnnnnn :92: :92: :92: :92: :92:
woowwwwwwwww bu nasıl güzel bir iltifat böyleeee bir insanın yüzünü güldürebilmek yüreğine dokunabilmek kadar mükemmel bir duygu varmı yaaaaa :78: :78: :78: :78:
heee alemim vallaaaaaaaa
alemde benim kraldaaaaaaaa ,
sen benim fikirlere kulak tıkama ablam bilirsin yanlış yapmamda yanlış yönlendirmemdeeeee :86: :86: :86: :86:
inşallah ısırıcam şekerimmmmmm![]()
![]()
hadi gözün aydın temizlik bitmiş naptın bu kadar bayram temizliğinemi giriştin boya badanamı yaptın kıııssss
inşallah canım öyle bir düşüncemiz var ablamı çok özledim çünkü onunla oturup kahve içmek istiyorum seve seve öperim ikisinide tatlım...
Gülçinim biraz düzeldim temizliğimide bitirdiim canım
çok kalında giyinemedim rahat yapamam diye
Ablam 10 güne kadar dediler ama bilmiyorum artık bunların işi hiç belli olmaz
grip olmadım allahtan ablacım
Ablacım görümcenin kızının doğum gününede artık gidip onların seni rahatsız etmesini değilde senin onları rahatsız etmeni sağlayacaksın güzelce çatlat gel ablacım
Gülçinnn kız ayvalığa mı gidiyorsunuz şekerim iyi yolculuklar benim içinde öpün ablamı ve rüzgarı
Hilalcim sen nasılsın canım erenim nasıl
Arifecim canım inş duaların kabul olacak bitanem
tatlıı cadın benimmm...........ben seni yirim :)
he takılcam evet bırakmayı düşünmüyorum pek iyi böyle
senin ne işin var bu saatte tız hani fındık fıstık yidiydin o kadar hadi git koş![]()
heeee bende biliyimmm o yüzden de zateee bana sataşmana izin veriyim yaaa yoksaaaa sen ne cüretle ben gibim bir cadıylan uğraşabilceeennnn![]()
![]()
![]()
![]()
sen o birisine takılmaya devam et yıvrımmm değil terkedilmek tekrar tekrar tutkulu aşka maruz kalırsınnnnnnn :92: :92: :92: :92: :92:
woowwwwwwwww bu nasıl güzel bir iltifat böyleeee bir insanın yüzünü güldürebilmek yüreğine dokunabilmek kadar mükemmel bir duygu varmı yaaaaa :78: :78: :78: :78:
heee alemim vallaaaaaaaa
alemde benim kraldaaaaaaaa ,
sen benim fikirlere kulak tıkama ablam bilirsin yanlış yapmamda yanlış yönlendirmemdeeeee :86: :86: :86: :86:
inşallah ısırıcam şekerimmmmmm![]()
![]()
hadi gözün aydın temizlik bitmiş naptın bu kadar bayram temizliğinemi giriştin boya badanamı yaptın kıııssss
inşallah canım öyle bir düşüncemiz var ablamı çok özledim çünkü onunla oturup kahve içmek istiyorum seve seve öperim ikisinide tatlım...
iyiyiz canım erenle sağol.oh hadi bitirmişsin temizliği otur mis mis kızçenle![]()
Günadyın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı haftalar
,slm herkeze nasilsiniz canalim
biz iyiyiz cok sükür.oglum ilk disini cikardi aaaaaaaa demeyin biliyorum gec cikdi))))
artik internetim baglandi eve cok sükür...
teyzeleri m iracim bu yaz yine sünet oldu burdaki adi doktor cok yanlis bir sünet uygulamis o dr sikayet edicez neler cekdi oglum yaaa ama simdi cok sükür iyi.bu yaz izinde kesdirdik simdi cok cok iyi yavrum iki eziyet birden cekdi neyseki gecdi...sizin yavrucaklar nasil umarim hersey yollundadir...
hepinizi öpüyorum insallah firsat buldukca yine sizlerle olucam insallah allaha emanet olun...
günaydın güzel baaayanlar![]()
evet canim allaha sükür atlatdik.iyi oldunuza sevindim.ilaydayi öpüyorum masallah cok tatli olmus.;-),
slm canım çok geçmiş olsun şükür ki atlatmış yavrum
bizler bildiğin gibiyiz canım allaha şükür bi yaramazlık yok
Günaydın canım
nasılsın