Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm herkeze nasilsiniz canalim
biz iyiyiz cok sükür.oglum ilk disini cikardi aaaaaaaa demeyin biliyorum gec cikdi :-)))))
artik internetim baglandi eve cok sükür...
teyzeleri m iracim bu yaz yine sünet oldu burdaki adi doktor cok yanlis bir sünet uygulamis o dr sikayet edicez neler cekdi oglum yaaa ama simdi cok sükür iyi.bu yaz izinde kesdirdik simdi cok cok iyi yavrum iki eziyet birden cekdi neyseki gecdi...sizin yavrucaklar nasil umarim hersey yollundadir...
hepinizi öpüyorum insallah firsat buldukca yine sizlerle olucam insallah allaha emanet olun...

Gönülcüm hoşgeldin tatlım nasılsın?
Miraç ilk dişini çıkarmış hadi gözün aydın umarım bundan sonraki inciler sorunsuz bir şekilde gelirler.... Canım hayırdır neden bu kadar geç çıkardı miraç dişi doktoru birşey diyormu? Normalmiymiş bu durumu?

Ayrıca oğluşumuz sünnet olmuş erkek adam olmuş tekrardan gözünüz aydın canımcım...
Umarım br daha ne sünnetle ilgili nede başka bir şekilde sağlık sorunu yaşamazsınız bitanem....

Fırsat buldukça gel lütfen habersiz bırakma bizi....

günaydın kızlarrrr

Günaydın şekercim :3: :3: :3:

günaydın güzel baaayanlar :3:

Piişştttt çatlak gacııı naberrr :3: :3:

bende gün sayanlardanim yagmurumu bekliorum 3günümüz kaldi :) ama ck korkuyorum

wuuwwww heyecan dorukta desene
allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallah.....

iyi aksamlar bizide alirmisiniz aranizaaa :)

Hoşgeldin sürmeliiiiiiii tabikide alırız seve seve sen yeterki bize katılmak iste tatlım :16: :16:

selamm ne haber fıstıklar..nasılsınız kimsecikler yok maalesef....bayram yaklaşıyor planlarınız neler bakalım..bizde kısmetse c.tesi yola çıkacaz memlekete çok özledim ailemi..hele minik yegeninimii..

neyse hepinizi öptm giremezsem nete tekrar şimdiden hepinizin bayramını kutlarım..

selamm ne haber fıstıklar..nasılsınız kimsecikler yok maalesef....bayram yaklaşıyor planlarınız neler bakalım..bizde kısmetse c.tesi yola çıkacaz memlekete çok özledim ailemi..hele minik yegeninimii..

neyse hepinizi öptm giremezsem nete tekrar şimdiden hepinizin bayramını kutlarım..

canım hoşgeldin nasılsın :3:

Demek yolculuk var bayramda hayırlısı ile sağ salim gidin dönün inşallah güzelcim....
Şimdiden size hayırlı yolculuklar vede iyi bayramlar tatlım...
Seni ve berra hanımı öpüyorum :16: :16:

Bu arada kızlarrr belki gün içinde bir daha topice giremeyebilirim.
Malum cuma yoğunluğu....
Benim için bu gün son mesai günü nasipse dokuz gün tatil yapçezzz :3:

Şimdiden hepinizin bayramını kutluyor vede yanacıklarınızdan öpüyorum canlarım....

Bebişlerinde gözlerinden yanaklarından öper totolarından ısırırımmmmmm :1: :1: :1:

herkeslere iyi bayramlaarrrrrrrrr....

kızlar selam nasılsınız hayırlı cumalar
mavicim nasılsın canım berra nasıl hayırlı yolculuklar canım sanada iyi bayramlar sevdiklerinle birlikte inşallah

gülçinim canım nasılsın miniğim nasıl seninde bayramın kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim

kızlar hepinize iyi bayramlar sıcacık mutlu ve huzurlu bir bayram olsun inşallahhhhhh:54::54::54::54:

Merhabalar kızlar. Gülçinim doğumumu kızlara haber verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Epeydir giremiyorum sıklıkla. Lohusalık depresyonu beni de vurdu malesef:(( o kadar yolunu gözledikten sonra bana da olacağını hiç düşünmezdim ama şaşkınlık ve yorgunluk üstüste geldi sanırım. Hayırlısıyla atlatırız inşallah. Hepinizi kocaman öpüyorum. İİsimleriniz aklıma geliyor tek tek ama benim yaramaz uyandı bağırıyor gene...Yaradan'a emanet olun..

gülçinim canım nasılsın miniğim nasıl seninde bayramın kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim

kızlar hepinize iyi bayramlar sıcacık mutlu ve huzurlu bir bayram olsun inşallahhhhhh:54::54::54::54:

İyiyim birtanem şükür minik kelebeğimde iyi sen nasılsın tatlım ne var ne yok neler yapıyorsun boşladn buraları gelmiyorsun yine fırsat buldukça gel bir şeyler karala özletme kendini cancağızım......

Bayramın nasıl geçti tatlişkom umarım keyifler yerindedir herşey yolundadır....

Öpüyorum seni bal böceğim mucxxxx

Merhabalar kızlar. Gülçinim doğumumu kızlara haber verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Epeydir giremiyorum sıklıkla. Lohusalık depresyonu beni de vurdu malesef:(( o kadar yolunu gözledikten sonra bana da olacağını hiç düşünmezdim ama şaşkınlık ve yorgunluk üstüste geldi sanırım. Hayırlısıyla atlatırız inşallah. Hepinizi kocaman öpüyorum. İİsimleriniz aklıma geliyor tek tek ama benim yaramaz uyandı bağırıyor gene...Yaradan'a emanet olun..

Ooooo taze annemiz gelmişşşşş canım benim cancağızım nasılsın tatlım hoşgeldin sefalar getirdin....

Lohusa psikolojisi senide rehin almış demek üzüldüm canım yaaa umarım uzun sürmez insan başına gelmeden bilemiyor değilmi? Bana olmaz diyor her kadın ama ister istemez ucundan köşesinden geliyor yine :(:(:(

EEee anlat oğluşumuz nasıl keyfi yerindemi herşey yolundamı yeni fotolarını ekle hem senin hem oğluşun merak ediyoruz bebeim yaa.....

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun güzel tatil sonrası gene pazartesi...........................sağlıklı ve güzel bir hafta dileğiyle..............................

canım hayırlı olsun bebeğin inş. atlatırsın hemen loğusalık depresyonu bana hiç uramamıştı ...........................

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun güzel tatil sonrası gene pazartesi...........................sağlıklı ve güzel bir hafta dileğiyle..............................

hadi öyle olsun bakalım
gerçi sana her gün bayram ya neysee....
Neyi kutluyorsan artıkın :1: :1: :1:

canım hayırlı olsun bebeğin inş. atlatırsın hemen loğusalık depresyonu bana hiç uramamıştı ...........................

Puhahahahahahaha :1: :1: :1: :1:

nihahahaha :1: :1:

lafa bak lafa
lohusalık depresyonu hiç uğramamış
gerenk yokki sen lohusa olmadan depresyona girmiştin zattiiiiiiiii :1: :1:

merhaba kızlar, nasılsınız? Geçmiş bayramınız kutlu olsun :) neşecim bebişin resimlerini bekliyoruz canım, lohusalık depresyonu da gayet normal ama bunun bilincinde olursan çabuk atlatıyorsun :) nasıl bir bebek? gazlı mı, uykuları nasıl? anlat yaaaa :)

gülçinimmmmmmm birtanem, nasılsın hayatım? nasıl geçti bayramın geri kalanı? kuzucuğum nasıl? öpüyorum ikinizi de :)

Arifem, nasılsın hayatım? nasıl geçti bayram?

gülçinimmmmmmm birtanem, nasılsın hayatım? nasıl geçti bayramın geri kalanı? kuzucuğum nasıl? öpüyorum ikinizi de :)

Canım ablam hoşgelmişsin sefalar getirmişsin nasılsın eyimisin????

Bayrama birlikte girdik zateeee geri kalanının kötü geçmesi ne mimkin?
Sizden sonra izmirdeki ablama gittim el öpmeye malum (ama harçlık vermedi bana :1: )

Sonrada adapazarına buraları talan ettik misafir eğırladım misafirliklere gittim ohoo gezdim tozdum bol bol ceren hanımla vakit geçirdim şükür.
Senin nasıl geçti ablacım rüzgarcığımın doğum günüsünden resimler bekliyorum haberin olsun....

Çok öpüyorum senide o muzur yakışıklıyıda....

hadi öyle olsun bakalım
gerçi sana her gün bayram ya neysedimek bana hergün bayrame....
Neyi kutluyorsan artıkın :1: :1: :1:

Puhahahahahahaha :1: :1: :1: :1:

nihahahaha :1: :1:

lafa bak lafa
lohusalık depresyonu hiç uğramamış
gerenk yokki sen lohusa olmadan depresyona girmiştin zattiiiiiiiii :1: :1:

vaay güzel saldırı kışkırttın beniiii.demek bana hergün bayram ben deliyem yane iyi de sen niye delilerlen takılııın leyn kafan uyuşuyo he?sen de de var demek ki bişeyler :9: :33:

ikinciye laf yok onu doğru didin saten depresyondaydım.............. :14:

Sizden sonra izmirdeki ablama gittim el öpmeye malum (ama harçlık vermedi bana :1: )

Sonrada adapazarına buraları talan ettik misafir eğırladım misafirliklere gittim ohoo gezdim tozdum bol bol ceren hanımla vakit geçirdim şükür.
Senin nasıl geçti ablacım rüzgarcığımın doğum günüsünden resimler bekliyorum haberin olsun....

ne hava atıp duruyonuz bea görüştünüz diye kıskanacağımızı mı sanıyosunuz heh çok da tın .............. :)

vaay güzel saldırı kışkırttın beniiii.demek bana hergün bayram ben deliyem yane iyi de sen niye delilerlen takılııın leyn kafan uyuşuyo he?sen de de var demek ki bişeyler :9: :33:

ikinciye laf yok onu doğru didin saten depresyondaydım.............. :14:

sende kışkırtılmaya hazır bekliyormuşsun be güzelim :1: :1:

e benim deli olduğumu cümle alem biliyiii sen hala öğrenemedinmi gariiiiii

ÇIKTINMI PEKİ DEPRESYONDAN :1: :1:

ne hava atıp duruyonuz bea görüştünüz diye kıskanacağımızı mı sanıyosunuz heh çok da tın .............. :)

Hava atmak ve ben
yazık....
Tanımamışsın beni hiç....

Derdim hava atmak olsaydı gün gün neler yaptığımı yazardım be güzelim
Ama benim o taraklarda bezim olmaz bil bunu....

sende kışkırtılmaya hazır bekliyormuşsun be güzelim :1: :1:

e benim deli olduğumu cümle alem biliyiii sen hala öğrenemedinmi gariiiiii

ÇIKTINMI PEKİ DEPRESYONDAN :1: :1:

Hava atmak ve ben
yazık....
Tanımamışsın beni hiç....

Derdim hava atmak olsaydı gün gün neler yaptığımı yazardım be güzelim
Ama benim o taraklarda bezim olmaz bil bunu....

o zaman ikimize şarkı armağan ediyorum deliler bize deli dediler....:24: hihuhaaa

oyyy damardan girdin gene tanıdım yeavrum tanımam mı şaka baptım kıskandım çünkü :31:

Canım benim hayırlı olsun Yavrunla birlikte nice güzel bayramlara...
İnş bu psikolojiyide kolayca atlatırsın

merhaba kızlar, nasılsınız? Geçmiş bayramınız kutlu olsun :) neşecim bebişin resimlerini bekliyoruz canım, lohusalık depresyonu da gayet normal ama bunun bilincinde olursan çabuk atlatıyorsun :) nasıl bir bebek? gazlı mı, uykuları nasıl? anlat yaaaa :)

Arifem, nasılsın hayatım? nasıl geçti bayram?

Seninde kutlu olsun ablacım
nasılsın oğluşum nasıl

Ohh ne güzel olmuş canım ne güzel gezmişiniz
sizin için güzel bir bayram olmuş

Şekerler herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
Bizde kuzum ve aşkımla bayramda istanbulu fethettik resmen çok güzel gezdik istanbulda boştu çok güzel oldu bizim için.
Bugünde kuzumun biraz burnu akıyor birde hapşuruyor o yüzden dra gittik artık evimizdeyiz sık sık gelmeye çalışacağım

selam canlarım nasılsınız çok özledim sizi ben kötüydüm ama çok şükür iyim

15 gün önce gece rahatsızlandım karnımda ağrı şikayetiyle acile gittim ağrı kesici serum verip geri yolladılar gece tekrar acile gittim ağrım dinmedi ve gece 12 de ameliyata aldılar...göbek fıtığından fıtık oluşan yerde bağırsak dışarı çıkmış ve kangren olmuş bağırsak onuda almışlar ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş ölümün kıyısından döndüm canlarım ama şimdi iyim aras içinde arardılar ayın 14. de gitçez onunda ameliyat işi belli olacak sizler nasılsınız bebişler nasıl
sizi ve bebişleri öpüyorum herkesin geçmiş bayramını kutluyorum....

Back
X