Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

bakya bakya gıcuk garu sevtap ben:kızgın:3 ayımdan berı topıkteyım ya yuhhh yanı....gulcıncım...kaynanam evde dıe gelemıyoz dıe 1 haftadır hemencıcık unutulduk:umursamaz:

sevtapp :uhm:

sevtaapppp CADIARZU

sevtaaaaaaaaaaapppppppppp :1shok:

kim len bu sevtaapppp

:roflol: :roflol: :roflol:

ooyy anam ben seni hatırlamadım emme madem evde kaynana var o zaman hemencecik kabulleniyorum seni bir kaynana mağduru olarak kaydirigubbakcemile3

kıs sen ben doğurmadan öncemi geldiydin valla çıkaramadım yaaa kaydirigubbakcemile3

sen daha tatlısın
canım beniiiiiim Şeniz
yaaa bende de var o huy bir kere dedimi olacak ikinciye tekrarlanmayacak söylediğim uyuz oluyorum baktımki olmuyor ikinciyi söylemden ben kalkar yaparım o zaman zaten el pençe divan durumları olur kaydirigubbakcemile3

tavukçuoğullrımı o neki :uhm:

tarakçıoğulları olmasın abla senin takım belis değilmi bir o var burda benim hatırladığım bizde cerene ordan aldık çünkü :sm_confused:
gerçekten çok sinir oluyorum, şu halimle ben yapamıyorum, yoksa normalde yapabilirim... ya neredeyse bir senedir tuvaletin klozet takımının değişmesi lazım, en 40 kere söyledim yap şunu diye ama hala bekliyorum, bulaşık makinesi durduğu yerde su yapıyor, hala yapacak beyefendi, valla kafasını kırıvereceğim yakında, üst üste söylediğim zamansa dırdırcı oluyorum... ayyyyy bugün kocişe sinir olma günüm galiba kaydirigubbakcemile3

pardon ya tarakçıoğulları tabii, nerden uydurduysam tavukçuoğullarını kaydirigubbakcemile3
karnımdaki katlara dikkat...aboooooooooooo ben ne olmuşum tırstım valla kendimden
tırsma tırsma, verirsin :)
aaaaa....beni unutmus mıllet tamam ole olsun kustum ıste gulcıncım:umursamaz:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:

sevtapp :uhm:

sevtaapppp CADIARZU

sevtaaaaaaaaaaapppppppppp :1shok:

kim len bu sevtaapppp

:roflol: :roflol: :roflol:

ooyy anam ben seni hatırlamadım emme madem evde kaynana var o zaman hemencecik kabulleniyorum seni bir kaynana mağduru olarak kaydirigubbakcemile3

kıs sen ben doğurmadan öncemi geldiydin valla çıkaramadım yaaa kaydirigubbakcemile3

ahanda aglıyom senağlamazaten hormonlarım tavan yaptı ıkıgundur dogum yaklastı dıe ....tamam tamam sen unut benı benı hatırlkayanlarla muhattap olurum bendelülülülülülü

ceren 12.sayfadaki beni silermisin sana albüm yapcam ama bak kızma

hb canım ablacım nasılsın benım doguma 20 gun kaldı cok heyecanlanıyorum....kayınvalıdem evde topıke gelemıyorum 1 haftadır annem 10 sonra gelıo ozaman yollucaz evıne kayınvalıdemı...bol bol gelıcem ınsallah hemde oglusumla beraber saglıkla ınsallah ...

hb canım ablacım nasılsın benım doguma 20 gun kaldı cok heyecanlanıyorum....kayınvalıdem evde topıke gelemıyorum 1 haftadır annem 10 sonra gelıo ozaman yollucaz evıne kayınvalıdemı...bol bol gelıcem ınsallah hemde oglusumla beraber saglıkla ınsallah ...

iyiyim canım sağol... oooohhhhhh kaynan gidiyor ha :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: süpeeeeeeeeeeerrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bekleriz canım :) hmmm az kaldı, normaldir heyecan :) sorunların bir kısmını hallettin mi bu arada?

oğluşunla bekleriz hayatım seni inşallah :)

canım beniiiiiim Şeniz

gerçekten çok sinir oluyorum, şu halimle ben yapamıyorum, yoksa normalde yapabilirim... ya neredeyse bir senedir tuvaletin klozet takımının değişmesi lazım, en 40 kere söyledim yap şunu diye ama hala bekliyorum, bulaşık makinesi durduğu yerde su yapıyor, hala yapacak beyefendi, valla kafasını kırıvereceğim yakında, üst üste söylediğim zamansa dırdırcı oluyorum... ayyyyy bugün kocişe sinir olma günüm galiba kaydirigubbakcemile3

pardon ya tarakçıoğulları tabii, nerden uydurduysam tavukçuoğullarını kaydirigubbakcemile3

tırsma tırsma, verirsin :)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:

aayy evet bencede abla senin bu gün kocişe uyuz olma günün heeey kendine gel adam akşama eve geldiğinde durup durup saldırıcan oda şaşıracak len gene ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3

bilmem sen uydurdun zaar canın davuk istedi heral :roflol:

aayy evet bencede abla senin bu gün kocişe uyuz olma günün heeey kendine gel adam akşama eve geldiğinde durup durup saldırıcan oda şaşıracak len gene ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3

bilmem sen uydurdun zaar canın davuk istedi heral :roflol:

adam zaten dengesini kaybetti iyice, ben de tuz biber olacağım kaydirigubbakcemile3 ama napiim etrafımda saracak başka kimse yok kiiiiiii kaydirigubbakcemile3

valla uydurdum, ama iyi uydurmuşum, benziyor yine kaydirigubbakcemile3

tıkladım gggıııııı komacan oldun kaydirigubbakcemile3

eee sende arada mola ver gel anaıcm o kadar kaptırma kendini işe güce

ayy evet bende bayıldım düşünsene çeşmeyi bir açıyorsun suyla birlikte bebiş akıyor seç beğen al boy boy çeşit çeşit yakalayabildiğin senin

lan insan çeşme açmak istemez beeee kaydirigubbakcemile3
ancak gelebildim canım çokta biriktirmek istemiyorumm
süper olur yaaaben kova koyarım çeşmenin altına kaydirigubbakcemile3
ben seni oyuncu özge özberk varya ona benzettimm
Arifem kaynatmışız valla, ohooo 13 sayfa olmuş bilem kaydirigubbakcemile3
tabii buldunuz yeni gıcır gıcr topiği kim tutuar sizikaydirigubbakcemile4

ohhh kaygana gidiyor demek gözün aydın canım oğluşunun gelmesinede çok az kalmış
sağlıkla inşallahhh

iyiyim canım sağol... oooohhhhhh kaynan gidiyor ha :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: süpeeeeeeeeeeerrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bekleriz canım :) hmmm az kaldı, normaldir heyecan :) sorunların bir kısmını hallettin mi bu arada?

ablacım canım benım ya ıyıkı varsın suanda benı anlayan en ıyı destekcımsın...evettttt gıdıyor cok sukur 10 gun daha katlanacagım..:1no2:sımdılık sorun yok gıbı gozukuyor...ınsallah hep boyle olur...sanırım konusmam baya ıse yaradı ..aglayarak anlattım hangı ınsan oglu olsa benı anlardı o anda yanı..yada dogum yaklasıyor dıe dokunmuyor bısey demıyor...kıskanclık yapmıyor anası varya evde ıcı rahat sankı olmasada bısey yapardım...aman ne bıleyım ablam sımdılık cok sukur ıyı gıbıyız...allah hep boyle olmasını nasıp etsın:Saruboceq:

ahanda aglıyom senağlamazaten hormonlarım tavan yaptı ıkıgundur dogum yaklastı dıe ....tamam tamam sen unut benı benı hatırlkayanlarla muhattap olurum bendelülülülülülü

ağlama beeeeee kıyamaaammmmmm nütfeeeeennnn :Saruboceq:

ben doğurmadan evvel geldiysen ve ben unuttu isem affet kuşum yaa malum hormonlar bende de vardı neden sen bana anlayış göstermooorsun aşk olsun :dilcikar:

bennen muatab olmayacakmış bak heleee paççoozzz ben muatab etmesinide bilirim eveallah kaydirigubbakcemile3

Arifem kaynatmışız valla, ohooo 13 sayfa olmuş bilem kaydirigubbakcemile3

heee ya kaynamışız gııı ablaa
ee ben varım nede olsa kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

ceren 12.sayfadaki beni silermisin sana albüm yapcam ama bak kızma

tamam silerim ama seni değil resmini kaydirigubbakcemile3

alınganlık yapma kız kaydirigubbakcemile3

hiç yaa abla şuna bak buda bana sarıyor hamiş olmasa di bilirdim ben yapacğımı ya neyseee kaydirigubbakcemile3

ooyyyyyyyyyyyy allah kurtarsın ne bokuma gelmiş kayınnan defolsun gitsin ebelikmi yapıcak hemşirelikmi ayyy gene tüylerim ürperdi ıııyyyy delikafadulden
anangile sööle daha erken gelsin kııııı
ayy 20 gün dimek süpperrrr bebişe kavuşuyorsun bu arada doğum şeklin ne bellimi?

abla kııı ne sorunu bu sevtapındamı kaynanası ile derdi varmış CADIARZU

ohhh kaygana gidiyor demek gözün aydın canım oğluşunun gelmesinede çok az kalmış
sağlıkla inşallahhh

evet tatlım gıdıyor cok sukur...az kaldı oglusuma kavusmaya cok heyecan yaptımdelikafaduldensen nasılsın arıfecım...keyıfler nasıl...

hiç yaa abla şuna bak buda bana sarıyor hamiş olmasa di bilirdim ben yapacğımı ya neyseee kaydirigubbakcemile3

eee öyle, neşe getiriyorsun kız cadılığınla kaydirigubbakcemile3

ama hamiş o gülüm, sen anlarsın halden opuyorumnanaktan

kimin kaynanasından derdi yok ki? CADIARZU Arife'nin yok galiba, onu da Allah bozmasın :Saruboceq:

adam zaten dengesini kaybetti iyice, ben de tuz biber olacağım kaydirigubbakcemile3 ama napiim etrafımda saracak başka kimse yok kiiiiiii kaydirigubbakcemile3

valla uydurdum, ama iyi uydurmuşum, benziyor yine kaydirigubbakcemile3

yaw bırak adama sarmak zorundamısın sende yaa
nette sar sende saldır birilerine rahatlarsın sıkma adamın canını ablacım kaydirigubbakcemile3

bencede iyi uydurmuşsun kaydirigubbakcemile3

ancak gelebildim canım çokta biriktirmek istemiyorumm
süper olur yaaaben kova koyarım çeşmenin altına kaydirigubbakcemile3

anladım canım olsun ama çokta kaptırma arada dinlenmen laızm kafanın dağılması gerek

ooyyy kuşum benim yaaa rabbim bir melek göndersin sana bu günlerini unuttursun bir an öne inşallah :Saruboceq:

ablacım canım benım ya ıyıkı varsın suanda benı anlayan en ıyı destekcımsın...evettttt gıdıyor cok sukur 10 gun daha katlanacagım..:1no2:sımdılık sorun yok gıbı gozukuyor...ınsallah hep boyle olur...sanırım konusmam baya ıse yaradı ..aglayarak anlattım hangı ınsan oglu olsa benı anlardı o anda yanı..yada dogum yaklasıyor dıe dokunmuyor bısey demıyor...kıskanclık yapmıyor anası varya evde ıcı rahat sankı olmasada bısey yapardım...aman ne bıleyım ablam sımdılık cok sukur ıyı gıbıyız...allah hep boyle olmasını nasıp etsın:Saruboceq:

demek seni bir tek filiz abla anlıyor heee
ulan tanımadık çıkaramadık hatırlayamadık diye birde anlayışsız olduk iyimi
peki öööle olsun küsss :dilcikar:

ağlama beeeeee kıyamaaammmmmm nütfeeeeennnn :Saruboceq:

ben doğurmadan evvel geldiysen ve ben unuttu isem affet kuşum yaa malum hormonlar bende de vardı neden sen bana anlayış göstermooorsun aşk olsun :dilcikar:

bennen muatab olmayacakmış bak heleee paççoozzz ben muatab etmesinide bilirim eveallah kaydirigubbakcemile3

tamam silerim ama seni değil resmini kaydirigubbakcemile3

ooyyyyyyyyyyyy allah kurtarsın ne bokuma gelmiş kayınnan defolsun gitsin ebelikmi yapıcak hemşirelikmi ayyy gene tüylerim ürperdi ıııyyyy delikafadulden
anangile sööle daha erken gelsin kııııı
ayy 20 gün dimek süpperrrr bebişe kavuşuyorsun bu arada doğum şeklin ne bellimi?

canım benım saka bıyana olabılır bazen okadar kısı var topıkte neyse sekerım....evet ya hıc sorma vala yedı bıtırdı esı asagıda benım bebısın yanımda kalmak ıstemıs ne bıleyım bende bısey dıyemedım arada ıs guc yapıyo ama ıste tahmın ettkı nasıl yapıo...:bbo:sezeryan olacagım canım 1 kasımda allah tan bı manı olmazsa ...

Back
X