Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim güloomm napiosun nasıl gidio hayatt özletiosun kendiciğiniii..
Allah analı babalı büyütsün canım, darısı biz hamilelerin başına inşallah :) sizleri böyle gördükçe ben de kucağıma almak için sabırsızlanıyorum :)ay ben yeni gördüm bu topiği..çok güzel olmuş ellerinize sağlık..bende 13 ağustosta doğum yaptım..bugün tam iki aylık oldu kızım..adıda defne..
aaaaa eveeeeeet... yakışmış gülüm :)hehe bende kırmızı oldumzemuszemus
boşver yemek tarifi bakıyorum dersin kaydirigubbakcemile3 hadi git gel bakalım :)hıc sorma datlum ya kaynanam ıste bende halen 5-6 gune kadar gıdecek oyle ıste kacamak kacamak gelıom soruo he yapıon dıe gelde anlat ona ne yaptıgımı ....65 yasında kadın..ole ıste dr. kontrole gıdecegım bırazdan gelınce yazarım yıne ...
slm herkese bız geldık bugun dr.kontrolumuz var...bakalım oglusum ne alemdekaydirigubbakcemile3ablacım kabızmısın allah yardım etsın valla hamıskken cok zor oluyomus ben daha hıc kabız olmadım cok sukur..sanırım kullandıgın vıtamın ılacları yapıyor...ben magnezyum ıcınde hıc sorun yasamıyorum kabızlık falan...
ayy ablacım oğluşumuz ne güzel bi günde gelecek anneciine en güzel öğretmenler günü hediyesi
GULCINNNN kıssss catlak garu benı eklememıssın yıne lısteye:dilcikar:
tamaaaaaammmmmm hadi gel yardım et bana çantayı hazırlamama :)
gidecem canım ihmal etmem bu durumu
ben etsem eşim yine zorla götürür beni
bu arada burcuyla konuştum selamı var kızlar
ay ben yeni gördüm bu topiği..çok güzel olmuş ellerinize sağlık..bende 13 ağustosta doğum yaptım..bugün tam iki aylık oldu kızım..adıda defne..
hehe bende kırmızı oldumzemuszemus
hıc sorma datlum ya kaynanam ıste bende halen 5-6 gune kadar gıdecek oyle ıste kacamak kacamak gelıom soruo he yapıon dıe gelde anlat ona ne yaptıgımı ....65 yasında kadın..ole ıste dr. kontrole gıdecegım bırazdan gelınce yazarım yıne ...
yaaa ben istiyorum bu kart nerden nasıl alınıyo cancanlarrr banada öğretinnn bide ne işlevleri var nurcummm deyin bakimmm :jeyyar:hehe bende kırmızı oldumzemuszemus
tamam canımmmopuyorumnanaktanhıc sorma datlum ya kaynanam ıste bende halen 5-6 gune kadar gıdecek oyle ıste kacamak kacamak gelıom soruo he yapıon dıe gelde anlat ona ne yaptıgımı ....65 yasında kadın..ole ıste dr. kontrole gıdecegım bırazdan gelınce yazarım yıne ...
canımmm daha ancak bugun totosunun üstüne oturmuş maşallah oğluşumuss ascıkk yaramasmışşş cici annesiiii :hulya:a.s. sağol özgecim haber ettiğin için
benim dünür neyen gelmiyor buraya yaaaa yeni topikimizi beğenmedimi yohsaa mafoldumben
yaaa ben istiyorum bu kart nerden nasıl alınıyo cancanlarrr banada öğretinnn bide ne işlevleri var nurcummm deyin bakimmm :jeyyar:
canımmm daha ancak bugun totosunun üstüne oturmuş maşallah oğluşumuss ascıkk yaramasmışşş cici annesiiii :hulya:
kıslarrr bi rüzgar size anlatamamm delikafadulden baca deliğine takılan kapaklar varya onları fırladı şirkette akannehir
canımmm daha ancak bugun totosunun üstüne oturmuş maşallah oğluşumuss ascıkk yaramasmışşş cici annesiiii :hulya:
kıslarrr bi rüzgar size anlatamamm delikafadulden baca deliğine takılan kapaklar varya onları fırladı şirkette akannehir
Allah analı babalı büyütsün canım, darısı biz hamilelerin başına inşallah :) sizleri böyle gördükçe ben de kucağıma almak için sabırsızlanıyorum :)
aaaaa eveeeeeet... yakışmış gülüm :)
boşver yemek tarifi bakıyorum dersin kaydirigubbakcemile3 hadi git gel bakalım :)
eftt canımmm bende istiorummm Şenizsendemi alcan yavru kuş güzel olur valla al al kırmızı kırmızı kötükedihüso
heee anlatım demek bizim damat kereta hee anneciğini fazla üzmez umarım CADIARZU
hade yaaa burda da rüzgar bir esiyor bir duruyor karmakarışık yaa dikkatli olmak gerek delikafadulden
oyyy bu çok iğreeeennçç naniknanik
oooo Sevtap hanımlar gelmişlerrrr
bakkk bu kez taıdım ama nabeeeeerrrrrrrr yerimseniben
inşallah ölee olur :Saruboceq:
kısss delü karı enin dediğin şey öyle ha deyince olmooorr resim üzerinde o yazı farkındaysan şeker ve bende iş yerindeyim evden bir ara halelderim meraklanma sen cicoş yerimseniben
hemeeeeeeeeeeennnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
bencede git yoksa araarım ahmeti heee kaydirigubbakcemile3
a.s. sağol özgecim haber ettiğin için
benim dünür neyen gelmiyor buraya yaaaa yeni topikimizi beğenmedimi yohsaa mafoldumben
ooo ne güzelll kavuşmuşsun meleğine
allah analı babalı büyütsün bütün mürvetlerini görmenizi nasip etsin sağlık sıhhat versin inşallah
heee gördüm gözümün nuru
güle güle kullan emi cicim a.s.
ulen kaynana deme bana neennnn :mymeka:
sanane meraklı karı bebekle ilgili mevuzlara bakıyorum desene
eftt canımmm bende istiorummm Şeniz
yaa ben rüzgar sesinden müthiş korkarımm delikafadulden
oyyy bu çok iğreeeennçç naniknanik
kızlar ben biraz uzanacağım, sırtım çok ağrımaya başladı, sonra görüşürüz canlarım :)
canım benim çok sağol..allah kızınıda sana bağışlasın..ceren sanırım ismi..bizde cerenle defne arasında çok gidip geldik en son defne dedik..ama cerende içimde kaldı.
kızlar çok katılamıyorum
çok halsizim bugün baya kanamam var
bide kızla oynuyordum
sizler nasılsınız