Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Erkek bebeklerde karın Çok bÜyÜmÜyor,yada İÇ karnın Çok genİŞtİr,ben 9 aylıkken top gİbİydİ karnım..

bende ıc karnımın genıs oldugunu dusunmeye basladım

dktorum daha ne kadar buyusun karnın ıyı ıste catlagın yok dıye konusuyo bana

ama kımıs ıkız karnı gıbı dıyo ama bana kucuk gelıyo:sm_cool::sm_cool:

yıne o adet sancısını hıssedıyorumkızlar
ama sol bacagımda

günaydın kumsalcım.başımın ağrısı ve uykusuzluk dışında iyiyim.sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür kayracım
bende bende :dance: :dance: :dance:

açtıo açtı gülooo duyurdum ben kendimi kaydirigubbakcemile3 aldık güzel haberlerini şükür

ayyyyy ne güzel işte güloo kıpır kıpır ol yavrruuuuu bu haller en güzel haller moral bozmak yok can sıkmak yok hayat çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk güzel :sm_cool: :sm_cool:
çok doğru söylüyorsun gülçinnnn filiz abla iyimiş sevindimmm
slm şekerler nasılsınız bakalım
ben biraz yorgun hissediyorum kendimi

nurcum iyiyiz canım sen nasılsın niyeki canım
hastamısın

gözümün nuru hoşgeldin birtanem nasılsın
ne oldu yavrum ya neden yorgunsun hastalığın yüzündenmi şeker?
canım ya hem ağrım var hemde çok geliyor hafta sonuna kadar durmazsa dra gidecem
hiç halim kalmadı

nurtoşummm reglinin verdiği bi halsizliktir o kıyamamm halaa taa çokmu kanıosunn

mrb canım hoşgeldinn
evet canım hala çok geliyor
bende iyiyim çok şükür kayracım

nurcum iyiyiz canım sen nasılsın niyeki canım
hastamısın

canım kansızlık çıktı demirde çok azmış bide reklim çok fazla geliyor ,
o yüzden çok halsizim

inşallah kötü bişe yoktur :Saruboceq: merak ettimmmm

toplucak olan sen olduktan sonra dağılırım yavrummmm Şeniz

cancanımmmmmmmmmm nerden buluon böle güsel topişşş şeyleri ne güzelde anlatmışşş yerim beni boncukummm :1hug:

ooohhhhhhhh şükür gittiği yol uzaktı ancak gelir heraldee

ooohhhh süpersin gülümmmm çok sevindim walla:1hug:

toplarım yavrum meraklanma sen biz hangi dostumuzu yarı yolda bırakmışız kimin boynu bükük kalmışta biz kaldırmamışız annemmm gel seni bir öpeemm Şeniz

anlatabildiysem içimdekileri ifade edebildiysem hislerimi ne mutlu bana hihoyyyt hihoyyyt

evet canımcım ablamın dr. biraz ona uzak eee gezintide olduğuna göre öğleden sonra gelir zaaar aman iyi olduğunu bilelimde hiç gelmesede olur yerimseniben

benım karnım ya bana gore kucuk ya goguslerım cok buyudu onları solladı

bılmıyom bı durum war ama ne:asigim:

oglumun kılosu gayet eyı emmeee

ole kocccamn bı gobegım olmadı

normal güzelim tasalanma bende de fazla göbek olmadı hamişlikte hatta bazıları son günlerde olmama rağmen 7 aylık dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum

demi gülommmm hayat bu üzülmeye gelmezki
allah muhafaza şimdi gençliğimizn en güzel yıllarında her bir şeyi kafaya takarız sıkılırız üzülürüz ağlarız sızlarız ama bundan yılllar sonra (allahım ömür verirse) şimdiki üzüntülerin acısı çıkar sağlığımız bozulur yani olan yine bize olur o sebeplen hiiiç gerenk yok sızlanmalara bence biz ağlayıp sızlasakta herşey aynı ağlamasakta en azından gülerek etrafımızada neşe enerji veririz sırnaşık şey :dance:

canım ya hem ağrım var hemde çok geliyor hafta sonuna kadar durmazsa dra gidecem
hiç halim kalmadı

ooyyy gülüm benim yaa haftasonuna kadar durabilecekmisin
ama gerçi bunlar normal durumlar malum sen normal doğum yaptın adet kanamanın bu şekilde olması çok doğal canım ya sen şu demir hapını ihmal etme sonra herşey normale döner demir eksikliği kansızlık seni halsiz bırakıyor gülüm.

kızlar ablam nerde:uhm:

ablam doktora gitmiş kontrole güzelim işleri bitince gelicek yerimseniben

selamlar herkese..... ben aşı oldum dün ama hiç ağrım olmadı çok şükür hihoyyyt

gülçincim sigortaya sordum ben şimdi skerlik şubesine gidicez bu ayın sonunda sigorta bitiyo,askeriyeden faydalanıcaz yani sağlık gücencemiz olucak ama askeriyeden şimdi onu halledicem..sigorta başlayana kadar devam ediyormuş sanırım eşim öyle dedi bakalım bi sorucam....
sonra eşim işe başladıktan 30 gün sonra bizim de oluyormuş sordum eşi ve çocuğu da 30 gün sonra faydalanıyo dediler bakalım inş. öyle olur

sizler nasılsınız kıslar?

ooyyy gülüm benim yaa haftasonuna kadar durabilecekmisin
ama gerçi bunlar normal durumlar malum sen normal doğum yaptın adet kanamanın bu şekilde olması çok doğal canım ya sen şu demir hapını ihmal etme sonra herşey normale döner demir eksikliği kansızlık seni halsiz bırakıyor gülüm.

ablam doktora gitmiş kontrole güzelim işleri bitince gelicek yerimseniben

canım bide spiral varya bende o kanamamı artırdı
dün drum araıp ilaç ismi verdi bugün alacam
eşimde izmire gitti
geçmişe bakmadımda aşağıda ismini göremeyince ablamın nerde acaba dedim

eşimde izmire gitti

geçmiş olsun nurum spiral artırıyor kanamyı gerçekten ablamda da var da ordan biliyorum allah kolaylık versin.kanaman aşırı olursa bi git kontrole istersen.........

benim çıkmam lazım güseller şu işlerimi halletmem lazım haber vereyim dedim gelince uğrarım inş.öptüm hepinizi.............

gülçincim sigortaya sordum ben şimdi skerlik şubesine gidicez bu ayın sonunda sigorta bitiyo,askeriyeden faydalanıcaz yani sağlık gücencemiz olucak ama askeriyeden şimdi onu halledicem..sigorta başlayana kadar devam ediyormuş sanırım eşim öyle dedi bakalım bi sorucam....
sonra eşim işe başladıktan 30 gün sonra bizim de oluyormuş sordum eşi ve çocuğu da 30 gün sonra faydalanıyo dediler bakalım inş. öyle olur

hilal hoş geldin güzelim demek aşın acıtmadı iyi bari kokrmana tırsmana değmemiş kaydirigubbakcemile3

hımm demek askeriyeden faydalanabiliyorsunuz güzel haber umarım herşey yolunda gider

eşimde izmire gitti

evet canım doğru diyorsun spiral malesef böyle br etkide yapıyor umarım bir an önce normale döner bu durumun :teselli:
hee ahmet gitti demek gidicem diyordu zaten :teselli:

benim çıkmam lazım güseller şu işlerimi halletmem lazım haber vereyim dedim gelince uğrarım inş.öptüm hepinizi.............

işlerini hallet ve yine gel fazla habersiz bırakma bizi

hiç halim kalmadı

evet canım hala çok geliyor

canım kansızlık çıktı demirde çok azmış bide reklim çok fazla geliyor ,
o yüzden çok halsizim
canım çok geçmiş olsun bol bol pekmez ye nurcum çok faydası oluyor
kansızlıktanda yorgun ve bitkin hisssedersin canım inşallah biran önce normale döner değerler
kızlar ablam nerde:uhm:
doktora gitmişler canım öğleden sonra gelir heralde
toplarım yavrum meraklanma sen biz hangi dostumuzu yarı yolda bırakmışız kimin boynu bükük kalmışta biz kaldırmamışız annemmm gel seni bir öpeemm Şeniz

anlatabildiysem içimdekileri ifade edebildiysem hislerimi ne mutlu bana hihoyyyt hihoyyyt

evet canımcım ablamın dr. biraz ona uzak eee gezintide olduğuna göre öğleden sonra gelir zaaar aman iyi olduğunu bilelimde hiç gelmesede olur yerimseniben

normal güzelim tasalanma bende de fazla göbek olmadı hamişlikte hatta bazıları son günlerde olmama rağmen 7 aylık dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum

allah muhafaza şimdi gençliğimizn en güzel yıllarında her bir şeyi kafaya takarız sıkılırız üzülürüz ağlarız sızlarız ama bundan yılllar sonra (allahım ömür verirse) şimdiki üzüntülerin acısı çıkar sağlığımız bozulur yani olan yine bize olur o sebeplen hiiiç gerenk yok sızlanmalara bence biz ağlayıp sızlasakta herşey aynı ağlamasakta en azından gülerek etrafımızada neşe enerji veririz sırnaşık şey :dance:
evettttt kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 en iyisi sat anasını gitsin
ıyıyım sekercımmm
sen nasılsınnnŞeniz
bende iyiyim canım sağol

geçmiş olsun canımm biz iyiyiz sen nasılsın canımmm

tamam canım benim görüşüz sen hallet işlerini opuyorumnanaktan

evettttt kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 en iyisi sat anasını gitsin

heyt beee yürrü kim tutar seni koççummm
süpperrrsinnn Şeniz
senin enerjin banada yansıdı yavruu yerimde duramıyorum delikafadulden :sm_cool: :dance:

appplaaaaaaaaaaaaaa hoş geldinnnnn

canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hoşbulduk Şeniz Şeniz Şeniz

sizleri merak ettirmişim kızlar, kusura bakmayın, önceden haber verdim sanıyordum ama anlaşılan unutmuşum. Kontrole gittik bu sabah, çok şükür her şey yolunda, 2360 gr. olmuş oğluşum... Hatta oldukça iri bir bebek dedi doktor amcamız, İstanbul'a gittiğinizde son SAT'ınızı söylemzseniz doğuma alabilirler dedi kaydirigubbakcemile3 kafası devamlı sağ tarafımda, dönmeye niyeti yok galiba dedim... iri olduğu için rahat bulduğu yere yerleşti, bundan sonra da büyük ihtimalle dönmez dedi, zaten sezeryana karar verilmişti, sorun değil dönmemesi dedi :) 15 gün sonra son kontrolümüze gideceğiz ve Kasım'ın 7-8'i gibi İstanbul'a gideceğim :) sonra da 18'inden sonra (ki ben 24 Kasım diyorum) oğluşumu kucağıma alacağım inşallah... işte benden haberler bunlar kızlar, geçmişi okudum ama bir şey yazmadım, kusura bakmayın, hepinize topluca soruyorum, nasılsınız bakem?

du bende seni öpimmmmm Şeniz çok güzel ifade ettin herbişeyiiiiopuyorumnanaktan

ablam gelmişşşşşhihoyyyt

kısss ben çok hayat dolu pozitif enerjik kıpraşık bişeydim gençkene kaydirigubbakcemile2 ama ruhumu yaşlandırdılar benimmmmm:delphin:

canımcım hoşgelmişinnnn sigorta işine sevindimm Allah rastgetirsin canımmm

eşimde izmire gitti
canımm allah kavuştursunn

annem hiç ağzrısız sızısız adet olurdu o spiral annemde sancılı adet başlatmıştı bünyeden bünyeye değişiyo canımm yan etki herade

Back
X