valla ablam ben bursaya gitmek hem özgecanımı hem dünürümü hemde damadımı görmek isteyyom emme davetsiz yere ancak simitçiler gider e bende muhasebeci olduğuma göre bilmem anlatabildimmi :uhm:
ayyy ne güzelliği ben gördüğümü yazıyom ablaaa opuyorumnanaktan
evet yaa eskilere gidip gelmiş hanım
neyse fazla takılı kalmadığı sürece problem yok gidip gelmesinde hepimiz yaşooooruz bunları halen senağlama
ooyyyy demek işe yaradı ablam çoooooookkkkkk sevindim ne güzel bendekini ben hiç kullanmadım abla ya malum doğurmadan başlamak gerekiyordu emme olmadı şimdide süt yok ben en iyisimi onu sana göndereyim sen devam et kullanmaya ablacım inşallah hiiiiç sorun yaşamazsın.
kesinlikle devam etmelisin abla doğum erteside aynı şekilde kaydirigubbakcemile5
hilal hoş geldin güzelim işlerini halletmişsin umarım bütün herşey istediğin gibi gelişir canım
bak doğumda aynı böyle olcek meraklanma sen hiç aaayyyyyyyy dicen pırt denek çıkçak oğlan delikafadulden :ecrin_bebek:
canını yakmasın zaten kuşum artık eskiler sadece tecrübe olsun anı olsun hatıra olsun ama canın yanmasın nütfeeeennnn dayanamammmm :Saruboceq:
AŞK ACISI ÇOK ZORDUR mafoldumben
tamam yoalarımmm :mymeka: kaydirigubbakcemile3
şerefe gülüüümmm :içelim: :içelim: yarasınnnn
içelim güzelleşelim deeemiii :bbo:
iyisin iyi belli opuyorumnanaktan
ooyyyyyy ablaa şişşştttttt çok ayıp yazma öyle herşeyi aaaa
yerin kulağı topiğin yabancısı var ablam nütfen

lmaz: