Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hoşgeldin cnm

dimi ablaya eskiden olduğ gibi
eşim kardeşinin yanına gitti şehirdışına onu görmeye
bende buraya geldim işte
malum meseleler sen biraz biliyorsun

ablam sen cezalı değilsin sen iki canlısın tabi yavaş hareket edersinkaydirigubbakcemile3
anne olna ve bekar olanlara sözümkaydirigubbakcemile3
anladım canım :)

iyi o zaman ben yırttım kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçtım kız uyurken şu işleri halledeyim sonra gelicemmmm
beni bekleyim kızçelerrrrrrkaydirigubbakcemile4

kolay gelsin canımcım, görüşürüz :)

bide dün banyoya perde almıştım küvetin oraya
onu astım ama kat yerleri belli oluyor
çıkarayımda ütüleyeyim
tabi ütüleniyorsa yanmazsazemuszemus

kızz delüüü üstüne çarşaf havlu neyin koy öyle ütüle deli karı yakarsın naylon ütüye yapışır sonra :olmaz:

yavruşummm ben saati fark edememişimmm 6da araba gidioo koştur oldummm ondan kaydirigubbakcemile4

bugun iyiyim hayatım çok şükürr :lepi: azıp kudurabiliriz kaydirigubbakcemile3

heeee anladımm son dakka uçtum diyorsun yaneee kaydirigubbakcemile3

tabii bu gün iyi olursun hafta bitti yaa aondan zaaarrr kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler nasılsınız bakalım

günaydın gözümün nuru nasılsın opuyorumnanaktan

canım benim beklerim, şaka yapıyorum canikom, mutlu olurum ben :) benim moralim olacaksın tabii ki :)

aynen öyle dediğin gibi, resmen sıkıntı nefrete dönüştü, inşallah oğluşum tüm vaktimi alınca sıkılmaya vakit bulamayacağım, o günleri bekliyorum şimdi :)

bu konuda ne senin ne de benim yapabileceğimiz hiçbir şey yok... sen de ben de elimizden geleni yaptık :(

sen yolarsın anacım, senden korkulur :) valla o hatunun ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok, bir ara gelip doğum yaptığını bildirip gitmişti :)

sen mutlu ol yeterrrrr bizde mutlu oluruz zati ablammm opuyorumnanaktan

evet ablacım biz elimizen geleni yaptık gerisini salla gitsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn vereliniortak

yolarım dabiii adım madem cadı hakkını vermek lazım -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
aman o bayanmıydıki :uhm:

haftanın son iş gününden hepinizeeeeeeee

canım ya ben çıktıktan sonra yazdın sanırsam denk gelemedikk

ooooooo beyazım deryam özlemim kuşum benimmmm uzun zaman oldu seni böyle erkenden buralarda görmeyeli gözüm gönlüm açıldı gariii güne senlen başlayıncana
kıııss beyazzzz naber anacım iyimisin zeynebimiz nasıl iyimi?
bu arada kuşum seninde haberin ola msn açmıyorsun burdan yazayım barimm biz byaramın ilk iki günü nasipse ordayız yavru kuşum kendini ona göre hazırla ayarla sana da uğrucaz birtanem seni ve zeynebimizi görmeye ok?

QUOTE]

hoşgeldin cnm
bursaya mı gleceksiniz oleyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay cnm inş bi aksilik olmazad buluşuruzzz
evde olursam kapım sonsuza kadar açık sanaaaaa
eşime söyliyim bakem gelince planını ona göre yap diye nöbetlerini ayarlayabişlirse ayarlasınŞeniz

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt
nasipse bayramda inşallah ordayız gülümmmmmmmmm
söle söle kocişe ayrlasın işlerini evde dursun bakimmm :mymeka:

hoşgeldin cnm

dimi ablaya eskiden olduğ gibi
eşim kardeşinin yanına gitti şehirdışına onu görmeye
bende buraya geldim işte
malum meseleler sen biraz biliyorsun

ablam sen cezalı değilsin sen iki canlısın tabi yavaş hareket edersinkaydirigubbakcemile3
anne olna ve bekar olanlara sözümkaydirigubbakcemile3

bana bak hanım banaaaa
sen anne oldun ama hala avdesin biz iş yerindeyiz güzelim ancak gelebildik topiğe
malum veranda da açık havada kahvaltı yapıyordumda kaydirigubbakcemile3

kıııı eşin kardeşinin yanına neyen gitti nen bilmediğim birşeymi var
ne kaçırdım ben :uhm:

canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm tekrar günaydın :)

günaydın birtanem, iyiyim ben, akşam seninle konuşmak iyi geldi, sen nasılsın?

sanda tekrar günaydın günaydındaaaa

siz akşam nerde konuştunuz nen benim niye haberim yok :uhm:
yaaaa neden kimse beni çağırmıyorrrrrrrrrrrr neden benim hiç birşeyden haberim yokkkkkkkkkkkkkkkkk senağlama senağlama
küstüm hepinizeeeeeeeeeee :dilcikar: :çok üzgünüm: senağlama

neyse ben kaçtım kız uyurken şu işleri halledeyim sonra gelicemmmm
beni bekleyim kızçelerrrrrrkaydirigubbakcemile4

hadi git hallet işleri sen güzelim
ben buralradayım emme heran kaybolabilirim malum cuma :(:(:(

kızlar bişey sorcam size siz normal doğummu yaptınız sezeryanmı.
benim şimdilik normal görünüyo ama bu dikiş olayı kafamı çok karıştırdı nasıl çok acılı oluyomu doğumdan sonra.

hımmm....
benim doğumum sezeryan oldu canım 8 cm açılma ile ameliyata girdim malesef normal doğum yapamadım.

aramızda normal doğum yapan arkadaşlar var bilgilendirirler seni birazdan

gel anam seni kollarımın kanatlarımın arasına alamda koruyam kaydirigubbakcemile3

ooyyyy kıyamam sanaa hastamı oloorsun yoksa gülooo
o kadar gün bunalım takılır ağlak olursan oalcağı buydu zatiii vücut dirençsiz kaldı ve hasta oldun :oklava:
eftt canım aynende öle oldu dün akşam bilem ağladım bugun iyiyim amaaaaa opuyorumnanaktan öle hafifte bi kırıklık var üstümde grip neyin olcakmışım gibiii aman olmayımmmm :Saruboceq:

oy hava güzel değil mi cnm ya
ama sabahları soğuk haklısın ayaklarım dondu benimde
kolay gelsin cnm sana

benimde işerim var evi toplayayım
kız uyurken

bide dün banyoya perde almıştım küvetin oraya
onu astım ama kat yerleri belli oluyor
çıkarayımda ütüleyeyim
tabi ütüleniyorsa yanmazsazemuszemus
tamam canımmm kolay gelsin görüşürüz

günaydin nurummm napiosunn biz malumm arada delirios arada kuduruoss

Günaydın kızlaaaaaaaar, nasılsınız? Beyazımı çok bekletmişiz, seni erkenden görmek ne güzel, eskiden olduğu gibi :) Ne var ne yok bakalım? İyi misiniz?

günaydın tatım, nasılsın bugün?
ablammm bugun çok şükür iyiyimmm sen sıkılmışın galiba ama geçicekkk oğluşunu kucağına al bak ne güzel günler seni bekliooo...
ablam yaaa saten evlilikten korkuodum uzaktan dahada korkuodum sana şahit oluorum yaa hepten korkuorummm :çok üzgünüm:

aaayyyy yavrummm benim yaaaa kız bu kestane kurtlarını içime sokasım geldi heeee nasılll bi savaş bu böleee kız oğlanı parçalıcakkk Şeniz

yolarım dabiii adım madem cadı hakkını vermek lazım -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
aman o bayanmıydıki :uhm:

bana bak hanım banaaaa
sen anne oldun ama hala avdesin biz iş yerindeyiz güzelim ancak gelebildik topiğe
malum veranda da açık havada kahvaltı yapıyordumda kaydirigubbakcemile3

sanda tekrar günaydın günaydındaaaa

siz akşam nerde konuştunuz nen benim niye haberim yok :uhm:
yaaaa neden kimse beni çağırmıyorrrrrrrrrrrr neden benim hiç birşeyden haberim yokkkkkkkkkkkkkkkkk senağlama senağlama
küstüm hepinizeeeeeeeeeee :dilcikar: :çok üzgünüm: senağlama
sen yolarsın canım, önceden örneklerini gördük :) evet o bayanmış kaydirigubbakcemile3

ohhh ne güzel, verandada kahvaltı, afiyet olsun güzelim :)

akşam senin kocişin yok muydu anacım? rahatsız etmedik seni, eşim de geç geldi, gelene kadar dertleştik Nur'umla diğer programda... küsme beeeeee... sen kocişin olduğu zaman gelmiyorsun kiiiiiiiiiiiiiii :teselli: :1hug: Şeniz opuyorumnanaktan

heeee anladımm son dakka uçtum diyorsun yaneee kaydirigubbakcemile3

tabii bu gün iyi olursun hafta bitti yaa aondan zaaarrr kaydirigubbakcemile3
evtt cankuşumm aynen öle uçanzii oldummm kaydirigubbakcemile4

kısss haftanın son günüde benim yarın ağdaya gitmem lazımm gerenk aslında ama heycan basıooo her ay her ayy offfakannehir

hoşbulduk canım benim
günaydın birtanem, iyiyim ben, akşam seninle konuşmak iyi geldi, sen nasılsın?
ay ablam benim çok sevindim rahatlamana

kızlar bişey sorcam size siz normal doğummu yaptınız sezeryanmı.
benim şimdilik normal görünüyo ama bu dikiş olayı kafamı çok karıştırdı nasıl çok acılı oluyomu doğumdan sonra.
ben normal yaptım canım bence dikişlerden hiç korkma her güzel şeyin bi mükafatı olacaktır
eftt canım aynende öle oldu dün akşam bilem ağladım bugun iyiyim amaaaaa opuyorumnanaktan öle hafifte bi kırıklık var üstümde grip neyin olcakmışım gibiii aman olmayımmmm :Saruboceq:

tamam canımmm kolay gelsin görüşürüz

günaydin nurummm napiosunn biz malumm arada delirios arada kuduruoss

ablammm bugun çok şükür iyiyimmm sen sıkılmışın galiba ama geçicekkk oğluşunu kucağına al bak ne güzel günler seni bekliooo...
ablam yaaa saten evlilikten korkuodum uzaktan dahada korkuodum sana şahit oluorum yaa hepten korkuorummm :çok üzgünüm:

aaayyyy yavrummm benim yaaaa kız bu kestane kurtlarını içime sokasım geldi heeee nasılll bi savaş bu böleee kız oğlanı parçalıcakkk Şeniz

günaydın canım benim
kudurun anam iyi olur
daha iyisin değil mi

tamam artık ağlama bitti hayatım, bir müddet ara ver tamam mı? bence nezleden değil ağlamaktan hasta olacaksın sen, hadi toparla kendini biraz :)

inşallah güzelim inşallah :)
korkunun ecele faydası yok hayatım, şans meselesi... sen bana bakma, ben fazla dominant bir karakter olduğum için eşimle çatışıyoruz... maalesef bazen eşime haksızlıkta yapıyorum ama daha iyi düşünüp daha iyi bir karar verebilirdim... hem maddi hem de ailevi problemler insanı yıldırıyor canım, bunlar olmasa evlilik güzel bir şey... her zaman her şey güllük gülistanlık olmuyor, zaten öyle olsa o da sıkar :) ben yaşadığım yerden çok sıkıldım, çünkü ne doğru dürüst bir alışveriş merkezi var, ne doğru dürüst bir pastanesi var (çikolatalı sufleye aşeriyorum kaç gündür, burada bulmak imkansız, yok), hamile kıyafeti alabileceğim bir dükkan bile yok, ne doğru dürüst sineması, tiyatrosu var vs. vs. vs. burası yaşlı ve emekli insanlar için yaşanacak bir yer... kendimi herşeyden izole edilmiş gibi hissediyorum... bu yüzden İstanbul'u çok özlüyorum, ha İstanbul yaşanacak bir yer mi? hayır tabii ki ama ben o kadar sosyaldim ki evlenmeden önce, bir anda hapishaneye girmiş gibi oldum, artık bu duygu 3,5 sene de iyice arttı ve evimi, yerimi yurdumu özledim... benim gibi evlilikte geç kalırsan senin de başına gelecek bu "eyvaaaah tren kaçıyor" deyip gelen ilk trene atlarsın... Allahtan eşim çok iyi bir insan, herkes kadar kusuru tabii var, benim şikayetm bu kusurlarını ona söylememe rağmen değiştirmek için çabası olmaması... offfffff çok uzattım

tamam artık ağlama bitti hayatım, bir müddet ara ver tamam mı? bence nezleden değil ağlamaktan hasta olacaksın sen, hadi toparla kendini biraz :)

inşallah güzelim inşallah :)
korkunun ecele faydası yok hayatım, şans meselesi... sen bana bakma, ben fazla dominant bir karakter olduğum için eşimle çatışıyoruz... maalesef bazen eşime haksızlıkta yapıyorum ama daha iyi düşünüp daha iyi bir karar verebilirdim... hem maddi hem de ailevi problemler insanı yıldırıyor canım, bunlar olmasa evlilik güzel bir şey... her zaman her şey güllük gülistanlık olmuyor, zaten öyle olsa o da sıkar :) ben yaşadığım yerden çok sıkıldım, çünkü ne doğru dürüst bir alışveriş merkezi var, ne doğru dürüst bir pastanesi var (çikolatalı sufleye aşeriyorum kaç gündür, burada bulmak imkansız, yok), hamile kıyafeti alabileceğim bir dükkan bile yok, ne doğru dürüst sineması, tiyatrosu var vs. vs. vs. burası yaşlı ve emekli insanlar için yaşanacak bir yer... kendimi herşeyden izole edilmiş gibi hissediyorum... bu yüzden ıstanbul'u çok özlüyorum, ha ıstanbul yaşanacak bir yer mi? hayır tabii ki ama ben o kadar sosyaldim ki evlenmeden önce, bir anda hapishaneye girmiş gibi oldum, artık bu duygu 3,5 sene de iyice arttı ve evimi, yerimi yurdumu özledim... benim gibi evlilikte geç kalırsan senin de başına gelecek bu "eyvaaaah tren kaçıyor" deyip gelen ilk trene atlarsın... Allahtan eşim çok iyi bir insan, herkes kadar kusuru tabii var, benim şikayetm bu kusurlarını ona söylememe rağmen değiştirmek için çabası olmaması... offfffff çok uzattım
ablacımmmm uzat yaaa wallahiii seni dinlerken içim huzur buluyo benimmm.. ablacım biz gelişmiş büyük şehirlerde sosyal yetişmişiz bunu anladım ben bu elimden alınırsa ne yaparım die korkuyorum tabiki korkunun ecele faydası yok ama Allahım nolur lütfen gönlüme göre gönlümüze göre hayırlısını versin... insan aşkla mantığı arasında sıkışıp kalıyosa sorun kimdedir ben bunu çözemedim ki daha ne yapmalıyım bilmiorum gemileri yakacak cesaretim yok.. pişman olmaktan ve geri dönüşü olmayan bi yoldan korkuyorum..bu korkularımla başbaşa kalmak istemiorum yüzde yüz düşünce gücüyle olumsuzlukları insan kendine mıknatıs gibi çekio çünkü..çenem düştü benimdee ablacımm konuşuruz evdeyken diğer taraftan..

Son düzenleme:
evetttttttt şimdi ne zamanı halay zamanı
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

biz geldik teyzoşlar çok şükür kalp ekodiyografisine girdik her şey yolunda biş problem yok atlattım çok şükür darısı bekleyenlere bu güzel günün yüzü suyu hürmetine kimse kötü haber almasın.kasımın ilk haftası gel şeker yüklemesi yapalım dedi böle işte canlar .

biz geldik teyzoşlar çok şükür kalp ekodiyografisine girdik her şey yolunda biş problem yok atlattım çok şükür darısı bekleyenlere bu güzel günün yüzü suyu hürmetine kimse kötü haber almasın.kasımın ilk haftası gel şeker yüklemesi yapalım dedi böle işte canlar .
canımmm sonuna kadar böyle gider inşallahh :nazar: :1hug:

ablacımmmm uzat yaaa wallahiii seni dinlerken içim huzur buluyo benimmm.. ablacım biz gelişmiş büyük şehirlerde sosyal yetişmişiz bunu anladım ben bu elimden alınırsa ne yaparım die korkuyorum tabiki korkunun ecele faydası yok ama Allahım nolur lütfen gönlüme göre gönlümüze göre hayırlısını versin... insan aşkla mantığı arasında sıkışıp kalıyosa sorun kimdedir ben bunu çözemedim ki daha ne yapmalıyım bilmiorum gemileri yakacak cesaretim yok.. pişman olmaktan ve geri dönüşü olmayan bi yoldan korkuyorum..bu korkularımla başbaşa kalmak istemiorum yüzde yüz düşünce gücüyle olumsuzlukları insan kendine mıknatıs gibi çekio çünkü..çenem düştü benimdee ablacımm konuşuruz evdeyken diğer taraftan..
tamam güzelim, hafta sonu konuşalım seninle :)

gözün yadın hayatım :sm_cool: ama biz biliyorduk zaten iyi çıkacağını, artık rahat ol, zor günlere geliyorsun, en azından şimdi rahat ol ve tadını çıkar :1hug:

tutorial091atiyeog4.gif

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
topiği bugün ben açayım dedim
anahtar üzerinde kalmış dakaydirigubbakcemile3
özledim valal sizleri
bugün biraz burdayım

hadi sizde gelin artıkkkkkkkkk
canım günaydın nasılsın zeynepçik nasıl
kıslaaaaaaaaaar günaydinnnn :lepi:
günaydın tatlım ağlama kuzum kıyamam
selam kızlar
bende doğurmayı bekliyorum sabırla(bu yalan tabi sabır mabır kalmadı)
kasım 2 görünüyo sata göre oğluşum olcak yağız
allah kurtarsın canım allah kavuştursun
haftanın son iş gününden hepinizeeeeeeee

canım ya ben çıktıktan sonra yazdın sanırsam denk gelemedikk

ooooooo beyazım deryam özlemim kuşum benimmmm uzun zaman oldu seni böyle erkenden buralarda görmeyeli gözüm gönlüm açıldı gariii güne senlen başlayıncana
kıııss beyazzzz naber anacım iyimisin zeynebimiz nasıl iyimi?
bu arada kuşum seninde haberin ola msn açmıyorsun burdan yazayım barimm biz byaramın ilk iki günü nasipse ordayız yavru kuşum kendini ona göre hazırla ayarla sana da uğrucaz birtanem seni ve zeynebimizi görmeye ok?

özgeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
günaydın birtanem nassen?
ne o kız akşam neyen kaçar gibim gittin ölleeee :uhm:

heeee kuşum seni kaçırmaya gelmişler ama sen olmayınca eli boş dönmüşler kaydirigubbakcemile3

gözün aydın güzelim allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun oğluşuna inşallaaahhhhh

:roflol: :roflol: :roflol:
günaydın tatlımmmmmmmmmm
günaydın canım iyiz sen nasılsın ilaydamız nasıl
günaydın gülom
ben iyiyim şimdi kahvaltı hazırlayacm ev işi yapacam sonrada yemek yapacam kocişim geliyor akşama
sen nasılsın canım benim

hadi gözün aydın canım eşin geliyomuş

canımmm sonuna kadar böyle gider inşallahh :nazar: :1hug:
sağol canım benim inşallah
tamam güzelim, hafta sonu konuşalım seninle :)

gözün yadın hayatım :sm_cool: ama biz biliyorduk zaten iyi çıkacağını, artık rahat ol, zor günlere geliyorsun, en azından şimdi rahat ol ve tadını çıkar :1hug:

evet şükür ablacım evet bundan sonra öle olacak inşallah sen nasılsın ablacım rüzgar bey nasıllar

"Eğer bir gün ATM makinelerinden bir soyguncu tarafından para çekmeye zorlanırsanız

PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi) Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor.Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca çok kişiye bildirelim...” T.C. MERKEZ BANKASI

BU MAıL SANIYORUM HEPıNıZE GELMıŞTıR... ıŞTE YURDUM ıNSANI BU MAıLDEN NASIL BıR FIKRA ÇIKARTMIŞ... OKUYUN...

Bir gün Temel'e arkadaşının birinden yukarıdaki gibi bir mail gelmiş: Gerçektende birkaç gün sonra gece yarısı Bizim Temel'e para lazım olunca tutup evine en yakın bir bankanın ATM’sine gider. Tam kartını soktuğunda arkasında bir gölge hisseder, dönünce birde ne görsün. Eli bıçaklı hırpani bir adam..."Bütün parayı çek ve bana ver" der. Temel'in hemen aklına arkadaşından aldığı mail gelir ve içinden kıs kıs güler...

Hemen PIN numarasını tersten girerek bütün parasını çekip hırpaniye verir ve başlar sırıtmaya. Hırpani gözden kaybolur... Ne bir polis gelir nede bir zabıta. En sonunda Temel Karakola giderek polislere durumu anlatır.

Komiser'de Temel'e "Peki PIN numaran kaçtı diye sorar.

Temel cevap verir : 2222

Back
X