Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

3 hafta kaldı ablacım ama gelde bana sor bitmeyecek gibi geliyor ama bakalım...

hiç sorma hayatım, senden 10 -12 gün sonra da bana sıra gelecek... göbepim davul gibi gerildi, yatamıyorum, kalkamıyorum, sakarlığım üzerimde vs. vs. vs. hayırlısıyla bir doğursaydık

selammm buldum sizi :))
gülçinn guselım yenı dogum yaptım gelemedım dıye unuttunmu benııı :(
aşk olsun karpuzsuz topik olurmu hıcccc opuyorumnanaktan

nasılsın canım, miniğimiz nasıl?

nasıl olsun ablacım bıraz zorlu geciriyoruz işte.. fırsat buldugum anda uyumaya calısıyorum bıraz cadı kızım var :) altına yaptıgında bıle öyle bı aglıyokı cadı katılıcak sankiii yıkıyoruz ortalıgıı kıpkırmızı kesılıyoruzz nıye altımıza yaptık hemen temızleyın :)))
valla nete gırmek ıcın nasıl can atıyorum anlatamam ama hala annem yanımda yemektı temızlıktı kadın onalra kosturuyo bende gecelerı 2 satte bı uyanıp 1 saate yakın uyanık kalıp sersemledıgım ıcın buldugum yerde uyuyorum :)))
sizler naptınızz nasıl gecıyoo gunler sona az kaldıı hadı bakalım hayırlısıyla alın sızde mınıklerı kucagınızaa opuyorumnanaktan

[QUOTE=mavi deniz;9676671]slm kızlar kimse yok sanırım..bende evime yeni gelebildim sabah kahvaltıya komşuma gittim ancak bıraktı da geldim ..dün doktoruma gittim herşey normal şuanda bir sıkıntı gözükmüyor şükür .yürüyüş yap yavaş yavaş dedi..dogum arihimiz şimdilik 9 kasım 10 kasıma neden gün vermişim ki diye şaşırdı ..durum böyle yine sıkıntım olunca arayacam ...sizler ne yaptınız.....? ablacım odanıza baktım süper güle güle kullanın..yorum yazdım ama tekrar yazımı göremedim nette bir sıkıntı mı var anlamadım...neyse ben yine kaçar eşim gelir birazdan...öpüldünüz fıstıklar..[/QUOTE]
ay canım ne güzel gün almışssınız
ne kadar hetyecanlısındır kimbilir
aklıma geliyor da o günler
sağlıcakla kucağına almak nasip olur inş cnm
nasıl olsun ablacım bıraz zorlu geciriyoruz işte.. fırsat buldugum anda uyumaya calısıyorum bıraz cadı kızım var :) altına yaptıgında bıle öyle bı aglıyokı cadı katılıcak sankiii yıkıyoruz ortalıgıı kıpkırmızı kesılıyoruzz nıye altımıza yaptık hemen temızleyın :)))
valla nete gırmek ıcın nasıl can atıyorum anlatamam ama hala annem yanımda yemektı temızlıktı kadın onalra kosturuyo bende gecelerı 2 satte bı uyanıp 1 saate yakın uyanık kalıp sersemledıgım ıcın buldugum yerde uyuyorum :)))
sizler naptınızz nasıl gecıyoo gunler sona az kaldıı hadı bakalım hayırlısıyla alın sızde mınıklerı kucagınızaa opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm
nasıslın miniğin nasıl?
zamanla herşey düzeliyor cnm düzene giriyorlar biraz biraz

selamm kızlarr
karnım dunden berı tas gıbıydı

dr nst cektırdım normal dedı ama nıye bole oluyo delırcem
ahanda sımdık yatıcam yoruldum srıtım agrıdı yaaaa
yarın gelıcem sızı optumm

gnaydn12td5.gif

kapıyı yine ben açayım dedimkaydirigubbakcemile3

beyazım deryam hoş geldin kuzum nasılsın?
bu sabah topiği yine sen açmışsın fakat gelen giden yok gördüğün üzere herkes tatilde

Back
X