Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hee gül bakam sap gibi kaldım burda hiç gülmedim ben ama.......... :bbo: kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam sana ben

ama sende hakettin güzelim şimdi kabul et biz hepimiz burdayken sen gezmelre git biz tatilde ikende sen gel olacak işmi

slm kızlar ne o durgunuz bgün galiba..p.tesi malum gün aışmak sıkıcı olur dimi.? kızlar bende ürekli sızlanıyorum ama ne yapayım sürekli bir sıkıntı oluyor buna da şükür ..biliyorsunuz burnum tıkalı diyordum hala devam ediyor ama tuzlu su yaptıktan sonra açıldı bu sefer sürekli burnum akıyor iyice sümüklü oldum ama gece olunca tıkanma yeniden başlıyor anlamadım bu işi ,,aksi gibi bademciklerim şiş zor yutkunuyorum ne yapacagımı şaşırdım ilaçta alamıyorum sıkıntılı bir durum anlayacagınız..

hoş geldin mavi deniz bak ağzımdan almışsın kendin söylemişsin
sürekli sızlanıyorsun evet ve bunun farkındasın bence bu njeden biliyormusun evdesin sürekli kendini dinliyorsun başka bir şey yok
anladın sen onu yerimseniben

ösledim güselim gel bi öpem seni Şeniz

nerde görüştünüz uleyn!!!!!!!!!!

uuyyy bende seni özzzledim gel bende seni öpem Şeniz Şeniz

sanane len nerde görüştüysek o benim dünürüm deeelmi sana noliiii :mymeka:

hoşgeldin canımmmm
hoşbulduk canım geç cvp verdim biraz ama idare et artık kaydirigubbakcemile3

ne var beee neeeeeeeeeee

ne bağırıyon :mymeka:

dünürüm hoş geldin nassen
gerçi biz senle görüştük emme olsun adettendir ben yine soram kaydirigubbakcemile3

süperim dünürzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

slm kızlar ne o durgunuz bgün galiba..p.tesi malum gün aışmak sıkıcı olur dimi.? kızlar bende ürekli sızlanıyorum ama ne yapayım sürekli bir sıkıntı oluyor buna da şükür ..biliyorsunuz burnum tıkalı diyordum hala devam ediyor ama tuzlu su yaptıktan sonra açıldı bu sefer sürekli burnum akıyor iyice sümüklü oldum ama gece olunca tıkanma yeniden başlıyor anlamadım bu işi ,,aksi gibi bademciklerim şiş zor yutkunuyorum ne yapacagımı şaşırdım ilaçta alamıyorum sıkıntılı bir durum anlayacagınız..

geçmiş olsun canım dikkat et ıhlamır iç ballı ılık su falan iç

sağol canım bende iyiyim çok şükür herşey yolunda canım bi yaramazlık yok
sadece çok uykum var bugün ayılamadım hala

günaydın beyazcım nasılsın canım oy maşallahh zeynebin dişlerimi çıkıyor artık
o kadar büyüdülermi inşallahh çok fazla rahatsızlanmadan çıkar incileri meleğinin
beyazcım ne çok işin var bacım allah yardımcın olsun

günaydın canım nasılsınn inşallahh tanisyonun normlae döner canımm ama sende dikkatli ol insan kendi kendinin doktorudur unutma

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımm
ediyorum canım çok sağol
slm canımcım
hakkında hayırlısı tatlım umarım bu kadarla kalır

heeee ya gülo aramızda yatıyor evet sabahları pek bir keyifli oluyorlar maşallah zemuszemus

evet canım bayramda ordayız sen kendini sıkıntıya sokma gülüm yaa seni görmüş oluruz napalım eşinlede başka sefere tanışırız artıkın sağlık olsun biz sadece burcuya değil sana ve özgeyede gelicez tatlım diğer taraftan konuşuruz bir ara müsait olduğunda yerimseniben

allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah meleğini :Saruboceq:

hilal naber nen hoş geldin
haftasonu çok beklemişsin burda koptum nen sana
biz burdayken sen gezmelere git sonrada gel bekle haktır sana kaydirigubbakcemile3

ooyyyy gülüm kıyamam pazartesi sendromu var o yüzdendir canikom
inşallah canım başka şeye gerek kalma
canım geçmiş olsun

canım nasılsın mirac paşa nasıl

kıss bizim damat 18 günlük olmuş he wwaawww kaydirigubbakcemile2
yıkadınmı kıs damadımı heeç :ecrin_bebek:

he ya büyüdü kayınnası :emir_bebek:
yıkadık üç defa ağlamıo yıkanırken ama çok korkuo tutuncak yer arıo düşcek sanıyo kaydirigubbakcemile3

nan ceren ne yapayım dogrudur dediginde baksana habire birşey oluyor neredeyse bu grip 2 senedir yoktu bende şimdi çıktı işin kötüsü ilaçta alamayınca çekiyorsun..neyse ıhlamur içeyim bari burcunun dedigi gibi..burcu ne haber gıı ?ızlar ya göbek düşmeden yıkadınız dimi siz nasıl yıkadınız dikkat etmek gerekirmiş çünkü..

beyazzz kız ndettinn bugun çok işin varmış ben okurken yoruldum
halledebildinmi cicim

nan ceren ne yapayım dogrudur dediginde baksana habire birşey oluyor neredeyse bu grip 2 senedir yoktu bende şimdi çıktı işin kötüsü ilaçta alamayınca çekiyorsun..neyse ıhlamur içeyim bari burcunun dedigi gibi..burcu ne haber gıı ?ızlar ya göbek düşmeden yıkadınız dimi siz nasıl yıkadınız dikkat etmek gerekirmiş çünkü..

ben göbeği düşmeden yıkamadım göbek düşünce yıkadımm kayınna yıkadı ben su döktüm sadecekaydirigubbakcemile3

yıkadık üç defa ağlamıo yıkanırken ama çok korkuo tutuncak yer arıo düşcek sanıyo kaydirigubbakcemile3
aayyy allahım yaaaa haşin erkekim benimm teyzesi yesin onun çükünüüü kaydirigubbakcemile3

sağol canım bende iyiyim çok şükür herşey yolunda canım bi yaramazlık yok
sadece çok uykum var bugün ayılamadım hala

günaydın beyazcım nasılsın canım oy maşallahh zeynebin dişlerimi çıkıyor artık
o kadar büyüdülermi inşallahh çok fazla rahatsızlanmadan çıkar incileri meleğinin
beyazcım ne çok işin var bacım allah yardımcın olsun

günaydın canım nasılsınn inşallahh tanisyonun normlae döner canımm ama sende dikkatli ol insan kendi kendinin doktorudur unutma

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımm
iyiiym canım arifem naıslsın cnm
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmzemuszemus
hoşgeldin şeker
slm canımcım
hakkında hayırlısı tatlım umarım bu kadarla kalır

heeee ya gülo aramızda yatıyor evet sabahları pek bir keyifli oluyorlar maşallah zemuszemus

evet canım bayramda ordayız sen kendini sıkıntıya sokma gülüm yaa seni görmüş oluruz napalım eşinlede başka sefere tanışırız artıkın sağlık olsun biz sadece burcuya değil sana ve özgeyede gelicez tatlım diğer taraftan konuşuruz bir ara müsait olduğunda yerimseniben

allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah meleğini :Saruboceq:

hilal naber nen hoş geldin
haftasonu çok beklemişsin burda koptum nen sana
biz burdayken sen gezmelere git sonrada gel bekle haktır sana kaydirigubbakcemile3

ooyyyy gülüm kıyamam pazartesi sendromu var o yüzdendir canikom
tamam canı konuşuruz detaylı
geçmiş olsun cnm
bende de çok oluyordu tuzlu su bile pek işe yararmaıştıolağan şeyler bunlar cnm
zeynep de öyleydi cnm
göbek düşmeden yıkadık cnm bizde
annem le kayınvalidem yıkamıştı ilk hafta yıkaık hemde
ben eğilememiştim annemle 2si yıkamıştı
beyazzz kız ndettinn bugun çok işin varmış ben okurken yoruldum
halledebildinmi cicim

eh işte birazını hallettim
zeynebi uyuttum şimdi bakalım ne kadar uyuyacakakannehir

canolar ben geldim napiosunuzzzz:lepi:

ooooo özgem canımm hoş geldin kuşum
gözlerim yollarda kaldı anacım nerdesin sen yaaaaaaa Şeniz

büyüsün büyüsünde koca adam olsun gelsin kızımızı istesin bizden kaydirigubbakcemile3

aman ağlamasın kıııı yıkansın korkmasın sudan yavrum benim bizimkide bayılıyor kıııs cıbı cıbı yapmaya artıkın miraçla birlikte cıbı cıbı yaparlar benim kız senin oğlanı tutar düşmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

heee doğru diyom dabiii yalan dediğimi nirde gördün sen
neyse geçicek sabırlı ol biraz konuşupta daha çok hasta etme kendini

valla bizim kızın göbeği tam 18. günde düştü üstünede 2 gün ben bekledim göbek deliği tam kapansın diye. yavrum 20 gün sonra ancak suyla tanışabildi anlayacağın ama iyi tanıştı hala haşı neşir kaydirigubbakcemile3

aayyy allahım yaaaa haşin erkekim benimm teyzesi yesin onun çükünüüü kaydirigubbakcemile3

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
azgın karı damadımın şeyinden ne istiyon nen :mymeka:
git kendine koca bulda onun şeyini ye sen mamun kaydirigubbakcemile3

Back
X