Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

aayyy allahım yaaaa haşin erkekim benimm teyzesi yesin onun çükünüüü kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

iyiyim yeawrummm sen napişş
bende iyyim malum uraşıom kayınnam bugun gitti iki gün yok kaydirigubbakcemile3

hıı düşünce yanii bencede neyse inş uzun sürmez göbek düşmesi..
12. gün düştü bizimkinin göbüşü

eh işte birazını hallettim
zeynebi uyuttum şimdi bakalım ne kadar uyuyacakakannehir
tilki bayılması yapıo bunlarrr :ecrin_bebek:

büyüsün büyüsünde koca adam olsun gelsin kızımızı istesin bizden kaydirigubbakcemile3

aman ağlamasın kıııı yıkansın korkmasın sudan yavrum benim bizimkide bayılıyor kıııs cıbı cıbı yapmaya artıkın miraçla birlikte cıbı cıbı yaparlar benim kız senin oğlanı tutar düşmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
azgın karı damadımın şeyinden ne istiyon nen :mymeka:
git kendine koca bulda onun şeyini ye sen mamun kaydirigubbakcemile3

isticek isticekk inşallahh
dimi ikisi yapar ardık bıcı bıcı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: gitti oğlumum pipisi
oy kıyamam ne ttalı uyuyodur şimdi iyim şükür tatlım

he he uyurken çok şekerler ağlayınca bitio bütün şekerlikleri :1rolleyes:

isticek isticekk inşallahh
dimi ikisi yapar ardık bıcı bıcı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: gitti oğlumum pipisi

isticek dimek hadi bakem senin oğlan elini çabık tutsunda bizim kızın duracağı yok gibim kaydirigubbakcemile3

ayyy düşünemiyorum onları banyodaaa :roflol: :roflol:
tabii bu halleriyle büyüdükleri halleriyle deeeeel kaydirigubbakcemile3

hee ya gitti senin oğlanın pipisi kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız?

kayracım hoş geldin güzelim nasılsın
ömürümüz nasıl annesi

ooooo özgem canımm hoş geldin kuşum
gözlerim yollarda kaldı anacım nerdesin sen yaaaaaaa Şeniz

büyüsün büyüsünde koca adam olsun gelsin kızımızı istesin bizden kaydirigubbakcemile3

aman ağlamasın kıııı yıkansın korkmasın sudan yavrum benim bizimkide bayılıyor kıııs cıbı cıbı yapmaya artıkın miraçla birlikte cıbı cıbı yaparlar benim kız senin oğlanı tutar düşmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
azgın karı damadımın şeyinden ne istiyon nen :mymeka:
git kendine koca bulda onun şeyini ye sen mamun kaydirigubbakcemile3
hoşbuldumm yavrummmmŞeniz

aayyy ne kıskanççç kaynanaaaa damadının bamyasını cici annesinden kıskanıooo :mymeka: kurban olurummm ben onu veren Allahaaa toromanım benimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırası gelince onuda yerim yeawrummmm :jeyyar:

bende menekşe canım

memnun oldum şekerim
bizimle daha önce sohbet ettinmi
sanki adın tanıdık gibim geldi :uhm:

aayyy ne kıskanççç kaynanaaaa damadının bamyasını cici annesinden kıskanıooo :mymeka: kurban olurummm ben onu veren Allahaaa toromanım benimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heee kıskanıyom bende sapıklık varya güzelim damat aday adayımın şeyini kıskanıyom bana ne yarıcaksa manyak karıııı sapıkkkkkkkkkkkkkkk :roflol: :roflol:

memnun oldum şekerim
bizimle daha önce sohbet ettinmi
sanki adın tanıdık gibim geldi :uhm:

heee kıskanıyom bende sapıklık varya güzelim damat aday adayımın şeyini kıskanıyom bana ne yarıcaksa manyak karıııı sapıkkkkkkkkkkkkkkk :roflol: :roflol:

bende memnun oldum canım bu topiği ilk girişim ama öbür topiklerde görmüş olabilirsin canım ama senle ilk sohbetimiz

bende memnun oldum canım bu topiği ilk girişim ama öbür topiklerde görmüş olabilirsin canım ama senle ilk sohbetimiz

evet hatırladım seni diğer topikten

ve gördüğüm kadarı ile baya aktif bir üyesin her topikte gezmişsin hiç birinde daimi kalmamışsın

Son düzenleme:
evet hatırladım seni diğer topikten

ve gördüğüm kadarı ile baya aktif bir üyesin her topikte gezmişsin hiç birinde daimi kalmamışsın

evet canım geziyom topikleri ama ne biliyim sürekli giremiyorum günde 1saat falan bazen üst üste girmediğim zamanlar oluyoo tabi bu yüzden arkadaş ortamı kuramadım kendi açımdan sağolsunlar girdiğim zamanlar sorunlarımı yazdığım zaman cevap aldım ama sadece o kadarla kaldı yani arkadaş ortamı kuramadım görüyorum herkes tam olarak birbirini tanıyoo ama ben öyle değilim canım

zeynep kzuuz kaldı canımı okuyu deminden beri
valla ya tilki bayılması yapıyo bunlar
yarım saat bile uyumadı keçi:emir_bebek:

isticek dimek hadi bakem senin oğlan elini çabık tutsunda bizim kızın duracağı yok gibim kaydirigubbakcemile3

ayyy düşünemiyorum onları banyodaaa :roflol: :roflol:
tabii bu halleriyle büyüdükleri halleriyle deeeeel kaydirigubbakcemile3

hee ya gitti senin oğlanın pipisi kaydirigubbakcemile3

kayracım hoş geldin güzelim nasılsın
ömürümüz nasıl annesi
ayy ayy şimdi ne şeker olurlar banyoda :emir_bebek::emir_bebek:

:roflol::roflol::roflol: delüü

evet canım geziyom topikleri ama ne biliyim sürekli giremiyorum günde 1saat falan bazen üst üste girmediğim zamanlar oluyoo tabi bu yüzden arkadaş ortamı kuramadım kendi açımdan sağolsunlar girdiğim zamanlar sorunlarımı yazdığım zaman cevap aldım ama sadece o kadarla kaldı yani arkadaş ortamı kuramadım görüyorum herkes tam olarak birbirini tanıyoo ama ben öyle değilim canım

ee sen gelip ben geldim yazıp çıkarsan
kendinle ilgili çok şey paylaşmazsan
birde elekçi karı gibi topik topik gezersen arkadaş edinmen çooooooookkkkkk zor olur güzelim

ee sen gelip ben geldim yazıp çıkarsan
kendinle ilgili çok şey paylaşmazsan
birde elekçi karı gibi topik topik gezersen arkadaş edinmen çooooooookkkkkk zor olur güzelim

topik topik gezmemin amacı girdiğim topiği bulamıyorum canım o yüzden elekçi kadınlar gibi geziyorum anlayabiliyormusun ama ben geldim diyorum ama ben evliiyim kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz mejbur gelen giden oluyoo o yüzden duramıyorum çok fazla anla yani kııız beni çok fazla bilgisayar başında otursam niye benimle oturmuyon diye anla işte kayınvalide durumlarını

Back
X