Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

oo kalabalıgız ...bende az kalkayım evi süpüreyim yavaş yavaş yoksa yapılacagı yok dagıldıkça dagılıyor maalesef egilmeden yapabileceklerimi yapayım bari..

topik topik gezmemin amacı girdiğim topiği bulamıyorum canım o yüzden elekçi kadınlar gibi geziyorum anlayabiliyormusun ama ben geldim diyorum ama ben evliiyim kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz mejbur gelen giden oluyoo o yüzden duramıyorum çok fazla anla yani kııız beni çok fazla bilgisayar başında otursam niye benimle oturmuyon diye anla işte kayınvalide durumlarını

annaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
bir kayınvalide mağduru taaaa
amaninnnnnnnnn
tanımasamda sahiplenirim seni kuzu sırf kayınvalide mağduru olduğun için kaydirigubbakcemile3

bak güzelim şuan konuştuğumuz sayfayı üst çubuktan sık kullanılanlara ekle ve gelmek muhabbet etmek istediğinde orayı tıkla kaldığın yerden devam et ama fazla geç kalma sayfalar başını almıp gitmiş olur sayfalarıda takip et çok geride kalma burada günlük sohbetler olooor çünkü anladınnn yerimseniben

tüm kayınvalide mağdurlarına kapımız açık bağrımıza basarız kaydirigubbakcemile3

annaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
bir kayınvalide mağduru taaaa
amaninnnnnnnnn
tanımasamda sahiplenirim seni kuzu sırf kayınvalide mağduru olduğun için kaydirigubbakcemile3

bak güzelim şuan konuştuğumuz sayfayı üst çubuktan sık kullanılanlara ekle ve gelmek muhabbet etmek istediğinde orayı tıkla kaldığın yerden devam et ama fazla geç kalma sayfalar başını almıp gitmiş olur sayfalarıda takip et çok geride kalma burada günlük sohbetler olooor çünkü anladınnn yerimseniben

canım geri geldiğimizde bu yazdıklarımız geri çıkıyoo mu geçmişe dair yaa canım durum böyle ahanda 15 20dk sonra çıkacam yaa benim hayat böyle sıkılıyorum anlayacağın bu durumdan napacan başa gelen çekilir gülçincim senin kayınvaliden yanında mı

tüm kayınvalide mağdurlarına kapımız açık bağrımıza basarız kaydirigubbakcemile3

demiii kıı dünüüürrrr :lepi:

canım geri geldiğimizde bu yazdıklarımız geri çıkıyoo mu geçmişe dair yaa canım durum böyle ahanda 15 20dk sonra çıkacam yaa benim hayat böyle sıkılıyorum anlayacağın bu durumdan napacan başa gelen çekilir gülçincim senin kayınvaliden yanında mı

evet canım sen bu sayfayı olduğu gibi ekle o sık kullanılanlar menüsünden tıkladığın zaman son bıraktığın yer çıkıcak
sıkıldıkça fırsat buldukça gel sen takıl bize hayatını yaşa demi kızlaaaaaaaarrrrrrrr

kayınvalide yanımdamı :olmaz:
allah korusunnnnn delikafadulden
öyle bişi olsa kesin katil olurdum kötükedihüso

altlı üstlü oturuyoruz canım
ben üstteyim o altta
eziyorum oniiiii kaydirigubbakcemile3

demiii kıı dünüüürrrr :lepi:

evet canım sen bu sayfayı olduğu gibi ekle o sık kullanılanlar menüsünden tıkladığın zaman son bıraktığın yer çıkıcak
sıkıldıkça fırsat buldukça gel sen takıl bize hayatını yaşa demi kızlaaaaaaaarrrrrrrr

kayınvalide yanımdamı :olmaz:
allah korusunnnnn delikafadulden
öyle bişi olsa kesin katil olurdum kötükedihüso

altlı üstlü oturuyoruz canım
ben üstteyim o altta
eziyorum oniiiii kaydirigubbakcemile3

maalesef benim öyle şansım yok seninki tek oğlan mı yoksa benimki tek yaaa öbür boyu başımda yani

ayy kıyamam sana ben

ama sende hakettin güzelim şimdi kabul et biz hepimiz burdayken sen gezmelre git biz tatilde ikende sen gel olacak işmi

hoş geldin mavi deniz bak ağzımdan almışsın kendin söylemişsin
sürekli sızlanıyorsun evet ve bunun farkındasın bence bu njeden biliyormusun evdesin sürekli kendini dinliyorsun başka bir şey yok
anladın sen onu yerimseniben

uuyyy bende seni özzzledim gel bende seni öpem Şeniz Şeniz

sanane len nerde görüştüysek o benim dünürüm deeelmi sana noliiii :mymeka:

gene kavuşamadık benim cadı yeğen hastaymış kekimden istemiş yıktı ortalığı çıkıyorum bile diyemedim:(

olsun ben de dünürünüz olayım aşk üçgeni olur bakalım ceren büyüyünce kimi beğenirse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hem ceren eren daha uyumlu :roflol:

isticek dimek hadi bakem senin oğlan elini çabık tutsunda bizim kızın duracağı yok gibim kaydirigubbakcemile3

ayyy düşünemiyorum onları banyodaaa :roflol: :roflol:
tabii bu halleriyle büyüdükleri halleriyle deeeeel kaydirigubbakcemile3

hee ya gitti senin oğlanın pipisi kaydirigubbakcemile3

kayracım hoş geldin güzelim nasılsın
ömürümüz nasıl annesi

yavaş gidin bakem kıs çocukları karıştırmayın +18 e sapık karılar :roflol:

senin kızı ben alcam zatii kaydirigubbakcemile3

heee kıskanıyom bende sapıklık varya güzelim damat aday adayımın şeyini kıskanıyom bana ne yarıcaksa manyak karıııı sapıkkkkkkkkkkkkkkk :roflol: :roflol:
büyüdükleri zamanda konuşuruk böleeee :hulya:

ayy ayy şimdi ne şeker olurlar banyoda :emir_bebek::emir_bebek:
:roflol::roflol::roflol: delüü
delüyümmmm:lepi:

özgee nereye gitti bunlar gene:(
yavrummm herkes dağıdı çil yavrusu gibi bende çok iş ensemden kıçıma kadar tutuk vaziyetteyimmm mafoldumben

büyüdükleri zamanda konuşuruk böleeee :hulya:

delüyümmmm:lepi:

yavrummm herkes dağıdı çil yavrusu gibi bende çok iş ensemden kıçıma kadar tutuk vaziyetteyimmm mafoldumben

:roflol:
oyy kıyamam sana ensen neyse de kıçına dikkat et en değerli varlımız onlar bizim lazım olcak ilerde bak kıçımız sayesinde böyleyiz biz :roflol:

:roflol:
oyy kıyamam sana ensen neyse de kıçına dikkat et en değerli varlımız onlar bizim lazım olcak ilerde bak kıçımız sayesinde böyleyiz biz :roflol:
:kedi: gözüm gibi bakarım yavrummm ilerdede alan bakar artıkkk :lepi:

Back
X