bende iyiyim jasmincimm sağol yeni bir güne başladık sende yorma kendini fazla
evet sorma canım haftanın sonuna geldik bile ne çabuk geçiyo günler kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim jasmincimm sağol yeni bir güne başladık sende yorma kendini fazla
gülçinnnnnnnn sanada günaydın bitanem nasılsın sabah sabh gurbaa güzeldi güldüm :))
valla ya aslında şimdiden yapmayıp pisliğemi alıştırsam kendimizi pis ortamda yaşamaya alışalım hehehekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaaaaarrrrrrr... nasılsınız? sanırım son günlerde biraz durgun geçiyor topiktoparlanırız yine neyse :)
Kızlar bu hafta benim için de yoğun geçti, birazdan Edremit'e gitmem lazım, oradan okula uğrayacağım falan filan... Yine akşama kadar yoğun bir gün olacak :) Sanırım önümüzdeki hafta biraz daha sakin geçer... Kendinize iyi bakın, hepinizi çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk seviyorum :)
günaydın ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benimmmm evet yaa bu hafta sadece pazartesi güzeldi topic muhabbet gırla idi ama sonra herkes kaybolduuuuuuu :sinifsinif:
aaa ablacım hayırdır yaa sende bu hafta hiç doğru dürüst katılmadın bizelmaz: hayırdır edremitte ne işşin var yoksa suflemi buldun kaydirigubbakcemile3
Canım bir arkadaşımla alışveriş merkezine gidelim diye sözleşmiştik, yol uzak olduğu için erken gidelim dedik. Ahhhh ah nerde sufle, dur ya yine aklıma getirdin hay Allah :sinifsinif:
neyse ben artık çıkıyorum, hepinizi çok öpüyorum canlarım, byeeeeeeeeeeeeee
gülçinnnn tatlı cadııım ben hala ne alıntı yapabiliyom nede ifadeleri kullanabiliyorum niye ama yaa
biliyonmuuu
KISLAAARRR hepinizi çok seviyor ve öpüorumm ben gene bugun çok yoğunummmmafoldumben
günaydın durgun topik kızları gene ot bir günden merhaba :gitme:
gülçiinn niye böyle olduk biz acaba?![]()
sorma yasmincim hemde su gibi geçiyor hiç anlamıyorsun
günaydın ablacım nasılsın bugün yokmuşsun yine gez ablacım tadını çıkar sonra rüzgar izin vermicek
hayırdır okula niye uğrucan iş içinmi
bende iyiyim nurcum şükür ilayda nasıll
jasmincim suyunu falan içtimde hiç yemedim bide öyle deneriz sağol canımm benimm faydası oluyomu peki