Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hilalcim hoş geldin güzelim nasılsın
evet canım ya bu hafta yoğun geçiyor herkesin işi gücü ve burasıda durgun oluyor malesef
ne yapalım sağlık olsun herkes iyi olsunda nasıl olsa yine bir araya geliriz tatlım

sen nasılsın şekerim yiğenin nasıl oldu???

iyiyim canım çok şükür sıkılıyorum sadece çıkabilirsem çıkıcam bugün biraz bunaldım evde hep otur ders çalış,tv izle hep aynı şeyler.........

yeğen dün tekrar doktora gitti idrar yolu iltihaplanmış ben tahmin etmiştim şeyini kaşıyıp duruyordu yavrum ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin bugün iyidir inş.inicem birazdan.........

sen nasılsın ?fıstık nasıl?

gülçin bişeyler söyle bu yükü kendim taşıyamıyorum noldu bize kaderin bir oynu mu yoksa? mafoldumben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hilalcim hoş geldin güzelim nasılsın
evet canım ya bu hafta yoğun geçiyor herkesin işi gücü ve burasıda durgun oluyor malesef
ne yapalım sağlık olsun herkes iyi olsunda nasıl olsa yine bir araya geliriz tatlım
aynen öyle bi tanemmm:delphin:

aayyyyy ben seni yerim yaaaa gülermisin ağlarmışınnn tontişimmmmŞeniz

:roflol::roflol:

çok efkarlandım yaw :delphin: bugün topikte bide ferdi falan çalsın bari :)jilet yok mu uleynnnnnnnnnnn!!!!!!!!!! kaydirigubbakcemile3

canım ben o ilk ayda kalmamıştım ya ikinci ayda hep yedim her gün üç dört tane ve kaldım bilmiyorum onun etkisi olmuşmudur ama çocuğu olmayan bi arkadaşada tavsiye ettim ve oda yedi ve onunda yediği ilk ay oldu denemekte fayda var canım sonuçta doğal bişey hem çok kan yapıcı faydalı yani denemekten bişi kaybetmezsin canım inşallah işe yarar

AMİNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyim canım çok şükür sıkılıyorum sadece çıkabilirsem çıkıcam bugün biraz bunaldım evde hep otur ders çalış,tv izle hep aynı şeyler.........

yeğen dün tekrar doktora gitti idrar yolu iltihaplanmış ben tahmin etmiştim şeyini kaşıyıp duruyordu yavrum ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin bugün iyidir inş.inicem birazdan.........

sen nasılsın ?fıstık nasıl?

ayy evet her gün aynı şeyler her yeni gün bir öncekinin aynısı olunca sıkılır insan haklısın çık biraz dolaş değişiklik olur sanada kaydirigubbakcemile4

ayyy deme yaaa uufff nedir bu hastalık küçücük çocuklarda yaa minixik bedene şimdi antibiyotik giricek senağlama

ben iyiyim güzelim şükür yok bir yaramazlık fıstıkta iyi maşallah sabah oynaştık oynaştık yataktta kızımla sonra babasına havale ettim ve işe kaçtım kaydirigubbakcemile3

bizi bu hale getirenler utansın :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende seni yiriiiiiiiiiiimmmmmmmmm Şeniz Şeniz

nen neyen gülüyon sen şimdi :dilcikar:

çok efkarlandım yaw :delphin: bugün topikte bide ferdi falan çalsın bari :)jilet yok mu uleynnnnnnnnnnn!!!!!!!!!! kaydirigubbakcemile3

var anam var omamı yollıyım ben sana jilet kaydirigubbakcemile3

gülçinim güzelim sen de yoğunsun zaar............

elimde bir iş var canım bitmek üzere o bittikten sonra baya bir rahatlıcam o yüzdfen hemen cevaplayamıyorum işe dalıyorum öğleden sonra büyük ihtimalle boş olucam zemuszemus zemuszemus

AMİNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy evet her gün aynı şeyler her yeni gün bir öncekinin aynısı olunca sıkılır insan haklısın çık biraz dolaş değişiklik olur sanada kaydirigubbakcemile4

ayyy deme yaaa uufff nedir bu hastalık küçücük çocuklarda yaa minixik bedene şimdi antibiyotik giricek senağlama

ben iyiyim güzelim şükür yok bir yaramazlık fıstıkta iyi maşallah sabah oynaştık oynaştık yataktta kızımla sonra babasına havale ettim ve işe kaçtım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende seni yiriiiiiiiiiiimmmmmmmmm Şeniz Şeniz

nen neyen gülüyon sen şimdi :dilcikar:

var anam var omamı yollıyım ben sana jilet kaydirigubbakcemile3

elimde bir iş var canım bitmek üzere o bittikten sonra baya bir rahatlıcam o yüzdfen hemen cevaplayamıyorum işe dalıyorum öğleden sonra büyük ihtimalle boş olucam zemuszemus zemuszemus

he valla çıkabilirsem çıkacam anasını satayım:)

evet ya yemediği antibiyotik kalmadı bıdığımın:(

tamam birazdan gene bakayım ozaman sen de rahatlamış olursun madem Şeniz

yolla yavrum yolla :delphin: :içelim:

slm kızlar ben geldimmmm...

durgunuz anlaşılan hilal dur kız kesme kendini ara ara böyle oluyor maalesef..filiz ablamda yokmuş bu hafat sanırım herkeste bir yogunluk var.bende bugün ögleden sonra pazara gidecem sosyetik pazarına azcık evde çıkıp dolanayım degişiklik olur yalnız olmayacam zaten sonrada doktora bakalım bizim bıcırık nasılmış...

sizler nasılsınız?

valla bende anlamadım gülçin neyseee artık

tamam jasmincim alıp bide o şekilde kullanıyım belki işer yarar çok teşekkür edeerimm

slmmmmm kızlar nasılsınız bızlerde ıyıyız cok sukur....kaynanam gıttı :lepi::lepi:doguma kadar gormıcem artıkın....:lepi::lepi:annecıgımde yarın gelıyor...torununa ne guzel ciciler örmüş kızlar..cok duygulanıyorum ılk torunu ya içi gidio:çok üzgünüm:umarım hepınız ıyısınızdır hepınızı cok ozledım ben...bugun durgun topık bende sımdı herkes ordadır dedım...ama kımsecıkler yok:1no2:buarada safra kesesi ılacları kesti dr.11 gunumuz kaldı dıye kızlar cok heyecanlanıyorum korkuda var tabi....ara ara ugrarım topık e allah a emanet olun...coookkk öpüyorum sizi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

agnes hadi gözün aydın gııı demek annen geliyor...ayy kasım anneleri teker teker dogum yapmaya başladı erkenden..sıra bize geliyor yaa...

bende kaçayım mutfagı toparlayayım kimsecikler yok zaten ..bende ancak popomu kaldırır mutfagı toparlar hazırlanırım...hepinizi öptm..kendinize ii bakın fıstıklar..

Merhaba kızlar, sizi buldum ...Sobeeeeeeeeeeeeee..Ceren söylemese hiç demiyorsunuz topluca iltica etmişsiniz buraya...Cezalısınız. Bana akşama kim kek çırpacak??? Çikolatalı istiyorum ona göre...Sizi yaramazlar sizi....

he valla çıkabilirsem çıkacam anasını satayım:)

evet ya yemediği antibiyotik kalmadı bıdığımın:(

tamam birazdan gene bakayım ozaman sen de rahatlamış olursun madem Şeniz

yolla yavrum yolla :delphin: :içelim:

çık anasını satayımmm kaydirigubbakcemile3

yazık yaaa minicik bedenlere çok üzülüyorummm :çok üzgünüm:

evet rahatladım biraz ama bu kezde sen yoksun güzelim :delphin:

slm kızlar ben geldimmmm...

durgunuz anlaşılan hilal dur kız kesme kendini ara ara böyle oluyor maalesef..filiz ablamda yokmuş bu hafat sanırım herkeste bir yogunluk var.bende bugün ögleden sonra pazara gidecem sosyetik pazarına azcık evde çıkıp dolanayım degişiklik olur yalnız olmayacam zaten sonrada doktora bakalım bizim bıcırık nasılmış...

sizler nasılsınız?

mavi deniz hoş geldin güzelim nasılsın?

hadi git doktora ve öğren bakalım küçük hanım nasıllarmış?

slmmmmm kızlar nasılsınız bızlerde ıyıyız cok sukur....kaynanam gıttı :lepi::lepi:doguma kadar gormıcem artıkın....:lepi::lepi:annecıgımde yarın gelıyor...torununa ne guzel ciciler örmüş kızlar..cok duygulanıyorum ılk torunu ya içi gidio:çok üzgünüm:umarım hepınız ıyısınızdır hepınızı cok ozledım ben...bugun durgun topık bende sımdı herkes ordadır dedım...ama kımsecıkler yok:1no2:buarada safra kesesi ılacları kesti dr.11 gunumuz kaldı dıye kızlar cok heyecanlanıyorum korkuda var tabi....ara ara ugrarım topık e allah a emanet olun...coookkk öpüyorum sizi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevtap hoş geldin güzelim kaynana gitmiş hadi gözün aydın yavrummmm :dance: :dance:
doğumda da gelmesin ne gerek var bir sene sonra gelsin şimdi doğum sonrası lohusa psikolojisinde kaynana çekilmez valla :1no2:

ara ara gel bize haber ver merakta bırakma şeker yerimseniben

Merhaba kızlar, sizi buldum ...Sobeeeeeeeeeeeeee..Ceren söylemese hiç demiyorsunuz topluca iltica etmişsiniz buraya...Cezalısınız. Bana akşama kim kek çırpacak??? Çikolatalı istiyorum ona göre...Sizi yaramazlar sizi....

canımmmmmmmmmm hoşgeldin birtaneeeeeemmmmmmmmm
yeni topiğimize şeref verdin yavrummmmmmmm

bunlar senin için birtanemmm
a.s.

ooyyy gülüm benimm sen iste yeterki ben sana kekde çırparım börekte açarımm yavrummmm

sen yeterki gel kendinden haber ver bizi habersiz sensiz bırakma olurmu

sllm kızlar nasılsınızzz
kız neşe bana gel dolu kek var her gelen kek getirdi pastane gibi ev :))))

kızlar bişi sorcam ben saçımı boyatmak istiyorum bi zararı olurmu

sllm kızlar nasılsınızzz
kız neşe bana gel dolu kek var her gelen kek getirdi pastane gibi ev :))))

kızlar bişi sorcam ben saçımı boyatmak istiyorum bi zararı olurmu

kııı delüü sen ayaklandın zaar kendine bakmaya başladığına göre kişisel bakımalra sıra geldiğine göre iyisin sen iyisin
bildiğim kadarı ile zararı yok canımcım o hamilelikte geçerli idi ve geçti gitti bittii kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk dünürüm opuyorumnanaktan
damadın mis oldu uyyo şimdi :emir_bebek:
gelinim nasıl iyimi keyfi

yerim ben onu mis kokulu paşam benimmmm
uyusun uyusun annesi
uyusunda büyüsün maşallah kuzumuza tü tü tü

gelinin iyi cnaım senin ellerinden damadınında dudacıklarından öper :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
keyfi yerinde dabii enden olmasın anası babası onunla ilgileniyor hep oda şımarıyorrr kaydirigubbakcemile3

Back
X