Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kııızz bize seni merak ettiydik nerde bu diye
hay allah yaa neden böyle oldu çok geçmiş olsun
yat bol bol kalkma sakın daha erken gelmesin şimdi velet dursun accık daha içerde yaaa
ne yaptın çokmu yürüdün çokmu hareket ettinde açılma oldu kuzu yaaaaaa
iyi ki haber verdin, merak ettik valla seni :) inşallah sen dikkatli olursan 35. haftadan sonra tehlike kalmıyor :) bol bol dinlen canım, arada sırada kendinden haber ver bize yeter, çok da bilg. karşısında oturma, uzan :) kız benden önce doğurma sakııııııııınnnnnnsağol ablacım dinleniyorum gene başladım yatmaya merak etmeyin diye bi uğrayayayım yazayım dedim ben de inş.senden önce doğurmam :)anası gibi sabırsız ya hemen gelmek istiyo serumları iğneleri yedim geldim gene doktor geçen hafta hapı kesti ya ondan sonra oldu gene başladım şimdi 36. 37 de gelse de bişey olmaz herhalde o zamana kadar sabretse bari.............
aman ne acıyacaksın be? fiziksel ve ruhsal sıkıntıları sen çekiyorsun, kocan değil, uzaktan ah vah kıyamam diyorlar... yemezler canım, hiç acımam kaydirigubbakcemile3kız bi lokma alsam gerisi geliyo kaydirigubbakcemile3 napim ya acıyom adamın haline adamcağızda benle beraber dokuz doğurdu zati şu hamileliğimde azcık bi iyiliğim dokunsun bare kaydirigubbakcemile3
iyi ki haber verdin, merak ettik valla seni :) inşallah sen dikkatli olursan 35. haftadan sonra tehlike kalmıyor :) bol bol dinlen canım, arada sırada kendinden haber ver bize yeter, çok da bilg. karşısında oturma, uzan :) kız benden önce doğurma sakııııııııınnnnnnklava:
aman ne acıyacaksın be? fiziksel ve ruhsal sıkıntıları sen çekiyorsun, kocan değil, uzaktan ah vah kıyamam diyorlar... yemezler canım, hiç acımam kaydirigubbakcemile3
sağolun ya ben de özledim sizi hemen işte 4 hafta beklese razıyım:)senden önce doğurmak istemiyorum zaten ablam saygısızlık etmek istemem sana:)hareketleri durgunlaşır mı bu arada son aylarda eskisi gibi gümletmiyor artık çok hafif kıpırtılar var....
iyi ki haber verdin, merak ettik valla seni :) inşallah sen dikkatli olursan 35. haftadan sonra tehlike kalmıyor :) bol bol dinlen canım, arada sırada kendinden haber ver bize yeter, çok da bilg. karşısında oturma, uzan :) kız benden önce doğurma sakııııııııınnnnnnklava:
aman ne acıyacaksın be? fiziksel ve ruhsal sıkıntıları sen çekiyorsun, kocan değil, uzaktan ah vah kıyamam diyorlar... yemezler canım, hiç acımam kaydirigubbakcemile3
yer kalmadı annesi içerde kuzuna ondan az hareket edersağolun ya ben de özledim sizi hemen işte 4 hafta beklese razıyım:)senden önce doğurmak istemiyorum zaten ablam saygısızlık etmek istemem sana:)hareketleri durgunlaşır mı bu arada son aylarda eskisi gibi gümletmiyor artık çok hafif kıpırtılar var....
çok güzel burcucum :) çok tatlı çıkmışsınız üçünüzde :)
kız öyle bir şey söylemeye cesaret edebilir mi? benimki hayatta edemez valla tırsar... derse cevabını alır otururablacım onlara sorsan sen bütün gün yatıyosun ben hem çalışıyorum hem sana bakıyorum der kaydirigubbakcemile3
evet aynen öyle, bazen tahammül edemiyorum sonra da kızıyorum kendime ne bekliyordun diye :)
ben de tam tersiyim işte... nerede şefkat görürsen oraya yöneliyorsun, bu gayet doğal :)
kız bi lokma alsam gerisi geliyo kaydirigubbakcemile3 napim ya acıyom adamın haline adamcağızda benle beraber dokuz doğurdu zati şu hamileliğimde azcık bi iyiliğim dokunsun bare kaydirigubbakcemile3
özgeyle resmimide ekledim albüme :)))
canım benim çok sağol ya geçen kontrolde herşey iyi olunca progestan kullanıyodum ben başından beri doktor onu kesti doğumun geç olur diye 2 gün geçmeden kanama oldu işte şimdi geçti de gene yatak istirahati tabiineyse dedim ya 4-5 hfta sabretse yetecek sabırsız velet.........
ben çıkıyorum kızlar fazla oturmayayım haber vereyim diye geldim uğramaya çalışırım gene bi aksilik olmazsa allah a emanet olun..........
kız öyle bir şey söylemeye cesaret edebilir mi? benimki hayatta edemez valla tırsar... derse cevabını alır oturur
kızlar ben çıkıyorum, hazırlanayım, doktora doğru yol almaya başlayalım, hava çok yağmurlu çünkü, yavaş yavaş ancak gideriz, gelince haberdar ederim sizi, hepinizi çoooooooooooook öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)
kızlar ben çıkıyorum, hazırlanayım, doktora doğru yol almaya başlayalım, hava çok yağmurlu çünkü, yavaş yavaş ancak gideriz, gelince haberdar ederim sizi, hepinizi çoooooooooooook öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)
biz kahvaltı yaptık ve geldik
sorma benimki utanmadan ediyo valla tirbiyisizkaydirigubbakcemile3kız öyle bir şey söylemeye cesaret edebilir mi? benimki hayatta edemez valla tırsar... derse cevabını alır oturur
eee öyle valla analık zor iş herkesin yapabileceği becerebileceği bir iş değil bu ablam
kesinlikle öyle şefkat nerde ise insan oraya gidiyor a.s
ye o zaman sende ye sonra biz gibi kilo vermeye çalışırsın kaydirigubbakcemile3
hay senin iyiliğine sıçam kocasınıda pek bi düşünürmüş :asigim:
hemen bakem dünürüme ve kankimeee
ooyyyy başla hemen hapa ara verme o zaman canım
iyi oldukçada ara ara gel bize haber ver merak ediyoruz seni.
allaha emanet ol güzelim byeee