Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun nurum yarasın maşallaahhhh :):):)
kıııı dünür yalnızmısın evde kıı kayınnan yanındamı yavrum
kız bugünlerde bana bi duygusallık geldiki sorma ondan düşünüyom yoksa normalde bu kadar düşünmem hayatta kaydirigubbakcemile3 geçen akşam annemi istiyom diye ağladım resmen evlendiğim gün öle ağlamamıştım yeminlen bide beni acaip doğum korkusu sardı doktora sordum benim normalmi olcak die son haftalarda belli olur dedi niye korkuyomusun dedi normal doğumdan valla ben ikisindende tırsıom dedim kaydirigubbakcemile3 nasıl çıkaracam bu çocuğu bilmem rüyalarımdada doğum yapmaya çalışırken görüom kendimi ama bi türlü çıkaramıom çocuğu kaydirigubbakcemile3
yanlızım dünür mevllütten sonra kalan olmadı kaydirigubbakcemile3 ama picamalarını bıraktı gelebilir her an
yarın yıkamak için gelcek tek başıma yıkayamam ben daha çok küçük
vay uyanık geleceğini belli etmişte gitmiş işaret bırakmış bak her an damlayabilir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kııss dünürr korkma alış sende bak tek başına yıkamak acaip zevkli oluyor valla bak inanmazsan nura sor opuyorumnanaktan
kız yıkarken ağlıyo cesaret edemiyorum bende:bbo:
çok güzel canım adıyla sağlıkla yaşasın inşallahhkızlar oğluşuma ARAS ismini düşünüyoruz benim kociş onu istiyo nasıl teyzeleri güzelmi
günaydın canım nasılsın oğlışun nasılkızlar günaydın hepinizeeee sabah 8 de kalktık oğlum yedi içti şimdi tekrar uyudu bende yanınıza geldim nasılsınız bir yaramazlık yok dimi
günaydın canım nasılsınherkese günaydın kızlarr hepinize hayırlı günler diliyorum opuyorumnanaktan
hayırdır canımmm bitanedahamı geliyor yoksa:))kızlar çok tuhaf bir şey oldu şu anda bir mide bulantısı geldi aynı hamileliğimin ilk zamanları olduğu gibi aynı ayyy o kötü günler gözümda canlandı vallahi
günaydın nurcumm nasılsın canımmm
canım hepsi çok güzel allah yavrunuzu size bağışlasınbende albüme taze miraç resimleri ekledim :)))))
hilalcim canım benim çok geçmiş olsun bol bol yat istirahat et yorulcak şeyler yapmaselam herkese ben doğurayazdım kızlar perşembe günü kanamam oldu doktora gittim 1 cm açılma vardı erken doğum tehlikesinden hastaneye yattım dün çıktım tehlike geçti gibi ama biraz korku var dua edin de 4-5 hafta daha sabretse yetecek bi içerde duramadı bebeğim............
çok tatlısınız opuyorumnanaktanözgeyle resmimide ekledim albüme :)))
tamam canım sen dinlen dularımızseninle allaha emanet olunnnben çıkıyorum kızlar fazla oturmayayım haber vereyim diye geldim uğramaya çalışırım gene bi aksilik olmazsa allah a emanet olun..........
kızlar ben çıkıyorum, hazırlanayım, doktora doğru yol almaya başlayalım, hava çok yağmurlu çünkü, yavaş yavaş ancak gideriz, gelince haberdar ederim sizi, hepinizi çoooooooooooook öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)
gönülücümmm miraç nasıl çok ağlıyomu
Allah kabul etsin mevlütünüzü
sagol birtanem yok pek aglamiyor masallah senin mirac nasil
kiz dogurduk ya 1 aylik bile oldular nasil geciyor zaman yaaaaaaaa
benim Miraç çok yaramaz teyzesi kucakta uyyo sürekli ağlıyo koliği tutuyo uğraştırıyor baya beni
valla dimi ya bir aylık oldular bile bi bakcaz kocaman olmuşlar zaman akıp gidiyorr
bosver olsun yaramaz neolcak bizimkide geceleri yanimda uyumak istiyor yatagina koydum an uyaniyor.cocuk geleli ben bir is yapamiyorum ya sendede öylemi
allah yardımcınız olsun gcan burcu miraçlarınız sizi huzursuz ediyor biraz sanırım umarım fazla uzun sürmez sıkıntıları...
allah yardımcınız olsun gcan burcu miraçlarınız sizi huzursuz ediyor biraz sanırım umarım fazla uzun sürmez sıkıntıları...