Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hayırlısıyla inş ablacım
mehmet abiye söyle yavaş ve dikkatli gelsin değilse bozuşuruz valla
doğum ne zaman olacaktı
inş allahtan bi manilik çıkmazsa doğum yaptığın günü akşama hastanedeyim kaydirigubbakcemile3
benden kurtuluş yoksırnaşık şey

canııııııııımmmmmmmmmmmm... Mehmet gelmeyecek, babamlar gelip alıyor beni, cuma'dan gelecekler, pazar döneceğiz, Mehmet doğumdan 2-3 gün önce gelecek İstanbul'a, malum bez parası kazanması lazım kaydirigubbakcemile3 doğum 18 ile 24 arası bir gün, pazartesi istanbuldaki doktorumdan randevu aldım, kesin tarih o gün belli olacak canım :) bildiririm size de... ne demek kurtuluş? çoooooooooooook mutlu olurum Şeniz

slm herkeze nasilsiniz biz iyiyiz oglumla yeni topik hayirli olsun..
bende pazar günü oglusumun mevlütünü okutuk cok güzel gecdi..
varmi bir yenilik ben bayadir giremiyorum cok yogunum bir yandan mirac bir yandan esimin babaannesi birde terapiye gidiyorum baya yogunum anlicaniz
gönülcüm hoşgeldin nasılsın canım oğluşun nasıl allahkabul etsin mevlüt okutmuşsun
hayırdır canım ne terapisi bu loğusalık sendromu içinmi yoksam kendine çok dikkat et opuyorumnanaktan
selam kızlar nabersiniz
merhaba canım nasılsın varmı bi değişiklik sende
selam güzelim biz iyiyiz sen nasılsın

canım ay başı malum işlerim var birazcıcık yoğunum
hem tarih olarak ay başı hemde benim ay başım kaydirigubbakcemile3
gerçekten çok yoğunsun gülçinim hepsi üstüstte gelmişşşş
geldim bileeeeeem :lepi:

haberler güzel canımcım zemuszemus

ayyyyy hamilelik hormonları felakeeeeeeeeetttttttttttttt... birazda kocama verseymiş ya yüce Rabbim... anlayışsız şey :umursamaz:

:roflol: :roflol: :roflol: aaaaaaahhhhhh ahhhhh nerdeeeeee... giriş kolay ve güzel de çıkış mafoldumben

valla liste işini çok savsakladı bizim cadı :oklava:

güzelim 1 ay önce kesti magnezyumu benden doktor, bugün mide yanmam için bir şurup verdi.... mavim ya çok az kaldı, sadece 5 gün kaldı :) hayırlısıyla kucakla Beroş'unu inşallah :)

hoşgeldin canım... sen görmek ne güzel :) ne terapisine gidiyorsun? hayrola?

hoşbulduk canıııııııımmmmm... Paşamız çok iyiymiş, doktor amcası ultrason 40 haftalık olarak algılıyor, oldukça iri bir bebek dedi, bu saatten sonra da dönemez artık dedi, 3.365 gr olmuş oğluşum... suyu iyi dedi, sağlığı yerinde çok şükür, yola çıkmamanız hiçbir sebep yok dedi ama her an sürpriz yapabilir de dedi :) nst'ye gerek yok çok iyi gözüküyor, nasıl olsa İstanbul'daki doktorunuz da hemen nst'ye alır, sizi yormayalım dedi... yani kısaca Allahıma çok şükür herşey yolunda :)
ablammm gözün aydın çok sevindim herşey yolunda çok şükür maşallah oğluşuna bir tosun geliyor sana inşallah sağlıkla .şimdi sırada kavuşma haberinizi almak var allahın izniyleee:Saruboceq:opuyorumnanaktan
selam kızlarrr
Bugün 36.haftam doldu artık çok az kaldı öleceğim heyecandannnnnnnnn :ecrin_bebek:
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar yol çok yordu beni, biraz uzanacağım, gelip size haber vereyim demiştim, sonra tekrar görüşürüz :) hepinizi çok öpüyorum :)
tamam ablacımm iyi istirahatlerrropuyorumnanaktan

ablacım maşallah varmış paşamızın..kilosuda iyi imiş.bizimkide henüz p.tesi günü doktorun söyledigine göre 2 900 gram dedi inşallah dogumda 3 geçmiş olur yoksa çok minik olacak...

gülçinim kıyamam sana sende çok yogunsun umarım hemen atlatırsın işlerini...neyse ben kaçıyorum yemek için mutfaga gitmem gerek ..herkese iyi akşamlar..

valla allah hepimizi bi avazda kurtarsın hihoyyyt
amiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah :Saruboceq:
filiz ablacım gözün aydın canım maşallah
sağol hayatım :)
ablammm gözün aydın çok sevindim herşey yolunda çok şükür maşallah oğluşuna bir tosun geliyor sana inşallah sağlıkla .şimdi sırada kavuşma haberinizi almak var allahın izniyleee:Saruboceq:opuyorumnanaktan
sağol hayatım, çok şükür Rabbime... valla bir tosuncuk geliyor galiba kaydirigubbakcemile3 evet canım sırada doğum var, bugün doktordan sonra iyice sabırsızlaştım :) inşallah güzelim, sağlıkla kavuşalım inşallah oğluşumuza :)
ablacım maşallah varmış paşamızın..kilosuda iyi imiş.bizimkide henüz p.tesi günü doktorun söyledigine göre 2 900 gram dedi inşallah dogumda 3 geçmiş olur yoksa çok minik olacak...

gülçinim kıyamam sana sende çok yogunsun umarım hemen atlatırsın işlerini...neyse ben kaçıyorum yemek için mutfaga gitmem gerek ..herkese iyi akşamlar..

canım önemli olan sağlıklı olması hayatım, bir de maşallah babası ve ben deve gibiyiz, genlerden de olsa gerek biraz iri bir bebek bizimki, doktor da haftasına göre iri dedi :) hiç merak etme kuzucuğunu, 5 gün içinde 3.000 ya da üzeri olur annesi :)

kolay gelsin birtanem, yorma kendini :) sana da iyi akşamlar :)

kızlarrrr iş yerinden yine apar topar çıktım pardon yaaaaa

bu arada cerenimin yeni fotolarını ekledim albüme cancanlar haberiniz olsun
benim dizi başlar ben kaçarrrrrr byeee

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah
gülçinim maşallah kuzucuğun çok tatkı rabbim sana bağışlasın nazarlardan korusun inşallahhh

günaydin canolar.. ben ki kolay kolay ihmal etmem görün halimi arı maya oldum bünyem kaldırmıcak artık.. bugun ba ve bs beyannamelerinin son gunu onları yapayım ve yarında maaş transferlerini hallettimmi şükür dicemm:lepi: hepinizi çoook seviyor ve kucaklıyorumm

kızlar hepiciğinize günaydın yavrulaaarrrrr
resimlere yaptığınız yorumlara çooooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim canlarımm
rabbim sizlerede (yolunu bekleyenlere tabii) yaşatsın bunları inşallah hayırlısı ile.......

günaydin canolar.. ben ki kolay kolay ihmal etmem görün halimi arı maya oldum bünyem kaldırmıcak artık.. bugun ba ve bs beyannamelerinin son gunu onları yapayım ve yarında maaş transferlerini hallettimmi şükür dicemm:lepi: hepinizi çoook seviyor ve kucaklıyorumm

kankaaaaaaaaaaa nirdesin sen yaaaaaaaaaaaaa can yoldaşımmmmm çok özledimmmmm seniiiiiiiiiii işlerini bitir çıbık gel aramıza artıkın yaaaaaaaa nütfen nolursunnnn :Saruboceq:

gülçinimmmmmmmmm yafruuuuummmmm topiş kızının resimlerine bakodummmmm bittim bayıldım tezoşu yesin mıcıklasın onuuuuuuu Şeniz cancanımmmm bende çook ösledim işlerimi toparlatım burdayımmmm tebüküüüü-tatlicadiarzu-

gülçinimmmmmmmmm yafruuuuummmmm topiş kızının resimlerine bakodummmmm bittim bayıldım tezoşu yesin mıcıklasın onuuuuuuu Şeniz cancanımmmm bende çook ösledim işlerimi toparlatım burdayımmmm tebüküüüü-tatlicadiarzu-

teseeekkküürr ederiissss
ye sen onu mıncıkla yavrummmm
yaaa bitir artık şu işleri nütfen cicim yaa bak küsçem amaaa mafoldumben

günaydın canımmm
günaydın canım nasılsın bende dün hallettim işleri çok şükür bugün daha rahat olurum inşallahh hadi gel artık kuzu özledik seni yorma kendini fazla özgecim bizde seni seviyoruz
kızlar hepiciğinize günaydın yavrulaaarrrrr
resimlere yaptığınız yorumlara çooooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim canlarımm
rabbim sizlerede (yolunu bekleyenlere tabii) yaşatsın bunları inşallah hayırlısı ile.......

günaydın tekrar cicim aminnnnnnnnn

Yalnız ve paramparça aşktan hasarlı
Zormuş unutmak bu geçmez yarayı
Sevdan içimde bir kurşun misali
Kanar durur gönlüm gittin gideli
Ah birgün olur, unutulur demiştin ya…
Söyle bana nasıl olur unutlur, unutulur, unutulur

Back
X