Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

teseeekkküürr ederiissss
ye sen onu mıncıkla yavrummmm
yaaa bitir artık şu işleri nütfen cicim yaa bak küsçem amaaa mafoldumben
küsme bebeeemmm ben istemiommu aranısda olmaaakk azmak coşmak kudurmaa amaaa öğlen yemeğimi bile 5 dk.da yiyorum msn bilem açamıorumm :çok üzgünüm: ama az kaldı gerçi yıl sonu yaklaşıo kat be kat artcak işler ama ben bu ay 1 hafta yalnız kalıp 2 kişinin işini yapınca aksamasın die kendim yapmam gerekenleri yapamadımmm :delphin:

günaydın canımmm

günaydın canım nasılsın bende dün hallettim işleri çok şükür bugün daha rahat olurum inşallahh hadi gel artık kuzu özledik seni yorma kendini fazla özgecim bizde seni seviyoruz
canımmm gelicem inşallahhhhŞeniz

Yalnız ve paramparça aşktan hasarlı
Zormuş unutmak bu geçmez yarayı
Sevdan içimde bir kurşun misali
Kanar durur gönlüm gittin gideli
Ah birgün olur, unutulur demiştin ya…
Söyle bana nasıl olur unutlur, unutulur, unutulur
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

küsme bebeeemmm ben istemiommu aranısda olmaaakk azmak coşmak kudurmaa amaaa öğlen yemeğimi bile 5 dk.da yiyorum msn bilem açamıorumm :çok üzgünüm: ama az kaldı gerçi yıl sonu yaklaşıo kat be kat artcak işler ama ben bu ay 1 hafta yalnız kalıp 2 kişinin işini yapınca aksamasın die kendim yapmam gerekenleri yapamadımmm :delphin:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canımmmmm kıyamam sanaaa tımam küsmüyom ama sende kendini fazla işlere kaptırıp yorma emi cicim işlerini yoluna koy ve yanımıza uğra tatlımmmm

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah
gülçinim maşallah kuzucuğun çok tatkı rabbim sana bağışlasın nazarlardan korusun inşallahhh
günaydın canım :)
günaydıııııııııııınnnnnnnnnn tatlı cadının annesi :)
günaydin canolar.. ben ki kolay kolay ihmal etmem görün halimi arı maya oldum bünyem kaldırmıcak artık.. bugun ba ve bs beyannamelerinin son gunu onları yapayım ve yarında maaş transferlerini hallettimmi şükür dicemm:lepi: hepinizi çoook seviyor ve kucaklıyorumm
günaydın canım, sonunda seni burada görebildik, bu ne yoğunluk hayatım? inşallah haftaya daha sık burada olursun :)
kızlar hepiciğinize günaydın yavrulaaarrrrr
resimlere yaptığınız yorumlara çooooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim canlarımm
rabbim sizlerede (yolunu bekleyenlere tabii) yaşatsın bunları inşallah hayırlısı ile.......
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın nasılsınız?ceran54 canım nasılsın?geçenlerde yazdım ama okumadın galıba nadır gırer oldum nete.kız buyudukçe yanından ayrılamz oldum.umarım senın melegınde ıyıdır.

ceren54 canım kızının fotolarına baktım allah nazarlardan saklasın maşallah büyümüş annesi büyüdükçede güzelleşmiş 41 kere maşallah elemterefiş kem gözlere şiş:)))

günaydın nasılsınız?ceran54 canım nasılsın?geçenlerde yazdım ama okumadın galıba nadır gırer oldum nete.kız buyudukçe yanından ayrılamz oldum.umarım senın melegınde ıyıdır.

ceren54 canım kızının fotolarına baktım allah nazarlardan saklasın maşallah büyümüş annesi büyüdükçede güzelleşmiş 41 kere maşallah elemterefiş kem gözlere şiş:)))

canımmmm hoş geldin balım haftasonu yazmışsın tatlım sonradan gördüm burda olmadığın içinde cevap vermedim sana canım benim geçmiş sayfara bakmnazsın diye.

büyüdükçe daha bir hareketlendi dimi hep gözünün önünde durması gerek maşallah kızımıza koysana annesi son halinin fotolarını bizde görelim

bizim kızda iyi maşallah tahmin edebileceğin gibi büyüme çabasında her yeni gün yeni bir şey öğreniyor minik cadım. kendi kendisine yüz üstü dönebiliyordu son günlerde de döndükten sonra yüz üstü kendisini geri geri ittirmeye başladı yakında ayaklanıcak donup kalcaz bizde bakarken akannehir

sağol canım büyüdükçe şirinleşiyorlar valla birde anlamaya başlıyorlar ya daha bir tatlı oluyorlar maşalllaahhhh

canımmmm hoş geldin balım haftasonu yazmışsın tatlım sonradan gördüm burda olmadığın içinde cevap vermedim sana canım benim geçmiş sayfara bakmnazsın diye.

büyüdükçe daha bir hareketlendi dimi hep gözünün önünde durması gerek maşallah kızımıza koysana annesi son halinin fotolarını bizde görelim

bizim kızda iyi maşallah tahmin edebileceğin gibi büyüme çabasında her yeni gün yeni bir şey öğreniyor minik cadım. kendi kendisine yüz üstü dönebiliyordu son günlerde de döndükten sonra yüz üstü kendisini geri geri ittirmeye başladı yakında ayaklanıcak donup kalcaz bizde bakarken akannehir

sağol canım büyüdükçe şirinleşiyorlar valla birde anlamaya başlıyorlar ya daha bir tatlı oluyorlar maşalllaahhhh

maşallah kızına canım.bizimkıde şusıralar emeklemeyı söktü 2haftadır gerı fıteste emeklıyordu artık one dgru gıtmeye başladı.tutunup kalkmaya çalışıyo korkuyorum yanından ayrılamıyorum.canım foto yukleyecegım en kısa zamanda en son halerı makınada makınada annemde kaldı.gelır gelmez yuklerım canım.donmeye basladıysa dıkat et canımsın.hiç unmadıgın bır anda gozunun onunde dusuverıyolar aman dıkkat et canım.

maşallah kızına canım.bizimkıde şusıralar emeklemeyı söktü 2haftadır gerı fıteste emeklıyordu artık one dgru gıtmeye başladı.tutunup kalkmaya çalışıyo korkuyorum yanından ayrılamıyorum.canım foto yukleyecegım en kısa zamanda en son halerı makınada makınada annemde kaldı.gelır gelmez yuklerım canım.donmeye basladıysa dıkat et canımsın.hiç unmadıgın bır anda gozunun onunde dusuverıyolar aman dıkkat et canım.

ooyyy kuşum demek emeklemeye başladı hee yakında koşacak kız bunlar valla
valla gözüm ben evde iken gözümü ayırmıyorum ondan ama ben yokken bir şey olursa vay annemin halinee :oklava:
umarım olmaz
evet en kısa zamanda bekliyoruz fotoları canikom yerimseniben

ooyyy kuşum demek emeklemeye başladı hee yakında koşacak kız bunlar valla
valla gözüm ben evde iken gözümü ayırmıyorum ondan ama ben yokken bir şey olursa vay annemin halinee :oklava:
umarım olmaz
evet en kısa zamanda bekliyoruz fotoları canikom yerimseniben

evet canım emeklıyoruz serihalde olmasada emeklıyoruz.eğer annen bakıyorsa gözün arkada kalmasın anneanneler bızden daha iyi bakıyorlar canım.

evet canım emeklıyoruz serihalde olmasada emeklıyoruz.eğer annen bakıyorsa gözün arkada kalmasın anneanneler bızden daha iyi bakıyorlar canım.

cerencım tıckerlar neden görünmüyor sizdede varmı aynı sorun

bilemiyorumki hayatım gözüm arkada kalıyor sanırım anne olmak böle bişi kendi anneme bile çok çok güvenemiyorum ben ne bilim işe dalar çocuğu görmez felan diye yinede olamsın tabiii

evet tatlım ticker bende de yok görünmüyor yine kk bişiler yapıyordur

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıslını? çok zöledim sizleri
arada okuyup kaçtım yazamadım
şimdidide bi bakyım dedim
zeynebi uyuttum dünya kadar işim var
ödevlerim varrrrrrrr

bilemiyorumki hayatım gözüm arkada kalıyor sanırım anne olmak böle bişi kendi anneme bile çok çok güvenemiyorum ben ne bilim işe dalar çocuğu görmez felan diye yinede olamsın tabiii

evet tatlım ticker bende de yok görünmüyor yine kk bişiler yapıyordur

anlıyorum senı canım ama böyle düşünsen bile annene belli etme canım.ben bazen aksılıkler yaptım anneme karşı bu konuda şöyle yapma boyle yapma dıye ama sonradan çok pişman oldum.inan dr.daha iyi biliyorlar yapılacak şeyleri onlar bziden daha tecrübeli daha özverili oluyorlar.

anlıyorum senı canım ama böyle düşünsen bile annene belli etme canım.ben bazen aksılıkler yaptım anneme karşı bu konuda şöyle yapma boyle yapma dıye ama sonradan çok pişman oldum.inan dr.daha iyi biliyorlar yapılacak şeyleri onlar bziden daha tecrübeli daha özverili oluyorlar.

öyle tabii güzelim tecrübe muhakkak vardır ama ne bileyim bende ilk tecrübemi yaşıyorum anne olarak illaki beğenmediğim yönleri oluyor yarın bir gün bizim kızlarda bizi beğenmeyecek gerçi hayat böyle napalım sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla.

öyle tabii güzelim tecrübe muhakkak vardır ama ne bileyim bende ilk tecrübemi yaşıyorum anne olarak illaki beğenmediğim yönleri oluyor yarın bir gün bizim kızlarda bizi beğenmeyecek gerçi hayat böyle napalım sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla.

haklısın tabıkı canım ama işte belli edip üzme dıye soyluyorum ben yaptıgım eşşeklikten çok pişmanım şimdi.evet bızımkılerde bızı begenmeyecek ben dıyorumkı keske15yaşında falan anne olsaydım ozaman kızımla aramda fazla yaş aralıgı olmazdı genç anne olurdum.fıkır çatışmasıda olmazdı pek aramızda dıye dusunuyorum.bız annemle arkadas gıbıyız çünkü kızımlada öyle olmayı isterim ilerde..

Back
X