Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

haklısın tabıkı canım ama işte belli edip üzme dıye soyluyorum ben yaptıgım eşşeklikten çok pişmanım şimdi.evet bızımkılerde bızı begenmeyecek ben dıyorumkı keske15yaşında falan anne olsaydım ozaman kızımla aramda fazla yaş aralıgı olmazdı genç anne olurdum.fıkır çatışmasıda olmazdı pek aramızda dıye dusunuyorum.bız annemle arkadas gıbıyız çünkü kızımlada öyle olmayı isterim ilerde..

canım sende haklısın ama 15 yaşta çok erken be güzelim çocuk denecek yaş
sen istedikten sonra yine fikir çatışması olmazki yeterki sen iste onun gözünden görmeye çalış yeterki hayatı umarım becerebiliriz

dünürüm resimlere baktım bayıldım bayıldık yani miraçla :))))
yorumlarımızıda yaptık :))

kıııss kuşummm nerdesin sen yavrum yaaa
ösledik senide heee ev ve okul arası koşturuyorsun sanırsammmm
allah yardımcın olsun cicim yaaa biraz kendinede zaman ayır bu kadar yıpranma
zeynebimiz nasıl iyimi annesi?

ah canım ya hiç sorma bide staja gidiyorum bu dönem mahvoldumm
ders anlatıcam kuzulara
aslında kuzu değil kurt bunlar ya neyse:roflol:
deneme bir ki
yazıom yazıom sayfa hata verio
bu gelirmibilmiom

:roflol::roflol:delü:roflol:

kızlar ben evdeyim geldimmmmmmmmmmm

bu gün bizim temizlik günümüz ve ev dandini hala bitmemiş bizde mutfakta duruyoruz mama yicez birazdan siz neler yapıyorsunuz

slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSİYON ÇOCUKTA GELİŞİM GERİLİĞİNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış

slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSİYON ÇOCUKTA GELİŞİM GERİLİĞİNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış

gözün aydın hayatım, çok sevindim senin adına, inşallah bundan sonra da herşey iyi ve yolunda gidecek :)

Kızlar Mavi Deniz bugün doğum yapmış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Allah sağlıkla analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

haber banada ulatı abla mavi deniz seninle görüştüğünü söylediği için ve seninde topiğe haber vereceğini tahmin ettiğim için acele etmedim malum ben çocuklu bir karıyım :):):)

eee ablam artık sıra sende hadi seni bekliyoruzzzzzz

haber banada ulatı abla mavi deniz seninle görüştüğünü söylediği için ve seninde topiğe haber vereceğini tahmin ettiğim için acele etmedim malum ben çocuklu bir karıyım :):):)

eee ablam artık sıra sende hadi seni bekliyoruzzzzzz

tam o sırada topiğe girmiştim var mı bir şey diye, o sırada da haber geldi zaten :)

ayyy şaka maka ciddi ciddi sıra bana geldi valla akannehir akannehir akannehir

slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSıYON ÇOCUKTA GELıŞıM GERıLıĞıNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış

slm canım öncelikle geçmiş olsun.tahlıllerın çok güzel inşallah böyle devam eder.bendede tansiyon sorunu vardı senın tansıyonun kaçlarda bılmıyorum canım benımkı13-9 14-10 devam etti son ayıma kadar resmen şiştim patlıyacak dereceye gelmıstım son ay bana çok sıkıntı verdı tansıyon çok korktum korktukça dahada strese gırdım ve 37.haftamda son knt.gıttıgmde acılen sezeryana alındım çünkü tansıyonum 16 ya çıkmıs fakat ben hissetmedım hiç.ntsde ise dogum sancılarım başlamıs gorunuyordu yine ben birşey hıssettmıyordum ama .aslında buyutulecek bışey yok sen kendıne dıkkat ettıkten sonra ben tuzlu aşerdım lımona doktum tuzu yedım bırde 36.haftamda güneşi gordum fılmıne gıttım zaten sınemada doguracaktım nerdeyse çok etkılendım.yanı yapılmayacak seyler yaptım.sen içini ferah tut stresten uzak dur ve tuzu kes.salçada bıle tuz var ona gore yedıklerını ayarla.yemeklerde bulyon kullanma.mercıbek çorbası içme acayıp tansıyon çıkarıyo.tuzlu kraker bıle yeme.el uyusuklugu bendede vardı canım.benım bır arkadaşım benden 5ay once dogum yapmıstı ondada tansıyon sorunu vardı fakat o dr.kurbanı oldu bıraz hanı demıssın ya çocukta gelişim gerılıgı dıye knt gıttıgınde dr bunu farkeder zaten çocugun kılosundan anlar. arkdasın dr.onemsememis galıba kılosu dusukmus 6aylık gebeyken.7ayda kılosuna bammaıs bebegın usg ye almams bıle. dr. 8 .aydagel demıs knt.8ayda gııttınde çocuk kılo vermıs resmen.tansıyon çıkınca plesanta işlevını yıtırıyormus galıba bebege besın gıtmıyormus sanırsam.neyse kız 8ayda nerdeyse preeklemsı nobetıne gırecekmıs tanısyonu 18lere fırmaıs acılen sezeryan ve kızı 1.100gr dogdu dusunebılıyormusun 8aylı bır bebek.hiç kılo alamması yavrum.ama şimdı yaşına gırecek 15gun sonra maşallah iyi fakat zayıf.demek ıstedıgım dr.onemlı senı takıp etmesı gerek bende aynıydım fakat maşallah kuzucum 3.100dogdu son ıkı hafta benımde kızım kılo alamamıs yoksa 4lerdeolacaktu kılosu.ama çok şukur tosun oldu şimdi maşallah. sen korkma canım allahın ıznıyle hersey guzel olacak .dr.gıttıgınde mutlaka usg baksınkılosu için, ilaçlarını al benım gıbı yasak şeyleri yapma gunluk tansıyonu ölç mutlaka.allahım sağlıcakla meleğine kavustursun senı canım...

Son düzenleme:
Back
X