Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ben geldim günaydın herkese yat yat daraldım valla..........arada sancılar giriyo bakalım hayırısı inş.hamileliktendir..........

günaydın tıcker gorunmuyo kaçıncı ayındasın bılmıyorum canım ama hamıleıktende olur üşütüyosan soğuktanda olur dikkat et.

günaydın terkrar birtanem
nasılsın?
geceniz nasıl geçti yavrucuğummm
ilaydamız nasıl annesi

evet yaaa valla arifeyede yazdığım gibi ömür geçiyor valla anlamıyoruz
nasılda büyüyorlar gözümüzün önünde senin için zorlu dönem başlamış baya hareketlenmiştir ve gözünü bile ayırmaman gerek allah yardımcın olsun yavrucum

ilayda iyi teyzesi sabah 6ya kadar rahat uyudu
bu saate kadarda oynadık şimdi oynarken uyudu kaldı bende kahvaltı yapacam

günaydın tıcker gorunmuyo kaçıncı ayındasın bılmıyorum canım ama hamıleıktende olur üşütüyosan soğuktanda olur dikkat et.

aaa evet ya benim takvimim nereye gitti?32.haftamdayım canım geçen hafta erken doğum tehlikesinden yattım da şimdi tehlike geçti gibi evde dinleniyorum ondan ağrılar korkutuyo bazen..........

canıııııııııııım günaydın :)
günaydın kızlar nasılsınız hepiniz hayırlı cumalarrr rabbim bütüm dualarımızı kabul etsin
inşallahh
günaydın canım, amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah canım :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.hayırlı cumalar ...
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar :)
günaydın canım bende tam yazıyordum size
günaydın güzelim :)
ben geldim günaydın herkese yat yat daraldım valla..........arada sancılar giriyo bakalım hayırısı inş.hamileliktendir..........
hoşgeldin canım, günaydın, biraz sıkacaksın dişini, çok fazla oturma bilgisayar başında, dikkat et lütfen :)

kızlar ben yanıyorum ya, kalorifer yanıyor ama ben bütün cam çerçeveyi açtım, sıcaktan bunalıyorum... ya da bana sıcak geliyor, millet uzun kollularla otururken ben kısa kollu tişört ve şortla geziniyorum, bu kadar sıcak hissetmek normal mi?

günaydın canım, amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah canım :)

günaydın canım, sana da hayırlı cumalar :)

günaydın güzelim :)

hoşgeldin canım, günaydın, biraz sıkacaksın dişini, çok fazla oturma bilgisayar başında, dikkat et lütfen :)

ediyorum zaten ablacım sağol hatta çıkıyorum şimdi hemen öyle bi bakayım dedim zaten didiyorum :gitme:

aaa evet ya benim takvimim nereye gitti?32.haftamdayım canım geçen hafta erken doğum tehlikesinden yattım da şimdi tehlike geçti gibi evde dinleniyorum ondan ağrılar korkutuyo bazen..........

hımm canım ozaman dikkat et yalancı sancılarda olabılır .ama sen yınede dıkkat et kendıne madem erken doğum rıskın var.inşallah önemli degıldır canım.benımde 32.haftamda yalancı sancılar olurdu.sancının şiddetı onemlı ama.umarım önemlı bısey degıldır.

kızlar ben yanıyorum ya, kalorifer yanıyor ama ben bütün cam çerçeveyi açtım, sıcaktan bunalıyorum... ya da bana sıcak geliyor, millet uzun kollularla otururken ben kısa kollu tişört ve şortla geziniyorum, bu kadar sıcak hissetmek normal mi?

çok normal bişey.çok sıcakta tutuma kendını.üşütmede ama ayaklarını sıcak tut yeter.ben gecen kış hamılelıgım boyunca hiç klıma yada katalıtık çalıştırmadım.eve gelenler buz gıbı burası nasıl duruyosun dıyorlardı.ama ben yanıyordum..sıcakta durmıyordum eger ev sıcaksa kendımı balkona atıyordum.hamıle ınsan yanarmıs canım ama dedıgım gıbı ayagını sıcak tut yeter.

kızlar size doyum olmaz ama ben kaçar bugun fazla kaytardım kızım uyanmak uzeredır ve evin işi benı beklıyor arada gelır yazarım yine öpüyorum.

çok normal bişey.çok sıcakta tutuma kendını.üşütmede ama ayaklarını sıcak tut yeter.ben gecen kış hamılelıgım boyunca hiç klıma yada katalıtık çalıştırmadım.eve gelenler buz gıbı burası nasıl duruyosun dıyorlardı.ama ben yanıyordum..sıcakta durmıyordum eger ev sıcaksa kendımı balkona atıyordum.hamıle ınsan yanarmıs canım ama dedıgım gıbı ayagını sıcak tut yeter.

çorap bile giyemiyorum, yanıyorum, ayaklarım sıcak yani

evet yaşlanıyoruz bee..evet canım zor allahtan oyuncakları önüne koydugumda bir müddet oynuyo ama sıkılınca başlıyo mızırdanmaya oyun parkınıda boşuna almışım içinde sadece uyumayı seviyor oturmayı oyun oynamı degıl.evin halını gorme yerde ıkı kat yorgan onun ustunde oynuyor ...

ooyyy yerim onu ben oyun halısı vakti geçmiş zaten artık onun annesi uğraşma boşuna

hilalcim hoşgeldin kuzum nasılsın
aman diyim hareket etme yat bol bol sık dişini kalkma

ilayda iyi teyzesi sabah 6ya kadar rahat uyudu
bu saate kadarda oynadık şimdi oynarken uyudu kaldı bende kahvaltı yapacam

afiyet bal şeker olsun nurummmm

günaydın ablacımmmmmmm

normal ablacım normal özsevinde dediği gibi ayakalrı üşütme yeter

kızlar size doyum olmaz ama ben kaçar bugun fazla kaytardım kızım uyanmak uzeredır ve evin işi benı beklıyor arada gelır yazarım yine öpüyorum.

hadi sana kolay gelsin yine gel şekre özletme yerimseniben

gözün aydın hayatım, çok sevindim senin adına, inşallah bundan sonra da herşey iyi ve yolunda gidecek :)
sağol canım ablam benim amin inşallah
kızlar mavi deniz bugün doğum yapmış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt allah sağlıkla analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
maşallah allah analı bablı büyütsün
slm canım öncelikle geçmiş olsun.tahlıllerın çok güzel inşallah böyle devam eder.bendede tansiyon sorunu vardı senın tansıyonun kaçlarda bılmıyorum canım benımkı13-9 14-10 devam etti son ayıma kadar resmen şiştim patlıyacak dereceye gelmıstım son ay bana çok sıkıntı verdı tansıyon çok korktum korktukça dahada strese gırdım ve 37.haftamda son knt.gıttıgmde acılen sezeryana alındım çünkü tansıyonum 16 ya çıkmıs fakat ben hissetmedım hiç.ntsde ise dogum sancılarım başlamıs gorunuyordu yine ben birşey hıssettmıyordum ama .aslında buyutulecek bışey yok sen kendıne dıkkat ettıkten sonra ben tuzlu aşerdım lımona doktum tuzu yedım bırde 36.haftamda güneşi gordum fılmıne gıttım zaten sınemada doguracaktım nerdeyse çok etkılendım.yanı yapılmayacak seyler yaptım.sen içini ferah tut stresten uzak dur ve tuzu kes.salçada bıle tuz var ona gore yedıklerını ayarla.yemeklerde bulyon kullanma.mercıbek çorbası içme acayıp tansıyon çıkarıyo.tuzlu kraker bıle yeme.el uyusuklugu bendede vardı canım.benım bır arkadaşım benden 5ay once dogum yapmıstı ondada tansıyon sorunu vardı fakat o dr.kurbanı oldu bıraz hanı demıssın ya çocukta gelişim gerılıgı dıye knt gıttıgınde dr bunu farkeder zaten çocugun kılosundan anlar. Arkdasın dr.onemsememis galıba kılosu dusukmus 6aylık gebeyken.7ayda kılosuna bammaıs bebegın usg ye almams bıle. Dr. 8 .aydagel demıs knt.8ayda gııttınde çocuk kılo vermıs resmen.tansıyon çıkınca plesanta işlevını yıtırıyormus galıba bebege besın gıtmıyormus sanırsam.neyse kız 8ayda nerdeyse preeklemsı nobetıne gırecekmıs tanısyonu 18lere fırmaıs acılen sezeryan ve kızı 1.100gr dogdu dusunebılıyormusun 8aylı bır bebek.hiç kılo alamması yavrum.ama şimdı yaşına gırecek 15gun sonra maşallah iyi fakat zayıf.demek ıstedıgım dr.onemlı senı takıp etmesı gerek bende aynıydım fakat maşallah kuzucum 3.100dogdu son ıkı hafta benımde kızım kılo alamamıs yoksa 4lerdeolacaktu kılosu.ama çok şukur tosun oldu şimdi maşallah. Sen korkma canım allahın ıznıyle hersey guzel olacak .dr.gıttıgınde mutlaka usg baksınkılosu için, ilaçlarını al benım gıbı yasak şeyleri yapma gunluk tansıyonu ölç mutlaka.allahım sağlıcakla meleğine kavustursun senı canım...
canım çok teşekkür ederim dikkat ediyorum tatlım benimde 13 9 14 9 öle seyir ediyo ilaç aldığım halde bunun üzerine çıkarsa tehlikeli dedi doktorum sınırdayım yani ama dikkat ediyorum çok teşekkürler canım benim amin inşallah sağlıkla kavuşsun herkes yavrusuna allahım senin kuzucuğuda bağışlasın canım
günaydın kızlar nasılsınız hepiniz hayırlı cumalarrr rabbim bütüm dualarımızı kabul etsin
inşallahh

canım gözünaydın çok sevindim herşey normal seyrediyor çok dikkat et canımm
rabbim ağlıkla kavuştursun sizi

heeeeeyyyyyyyyyyyyy süper bir bebişimiz daha olduuu :sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
allah analı babalı büyütsün inşallahh tebrik ederim mavicimmmmşeniz
saol hayatım benim
çorap bile giyemiyorum, yanıyorum, ayaklarım sıcak yani

sen yinede giy ablam üşütürsün hiç anlamasın

eceren54+, kumsal+, KK Pro Üyenur_84+, ozsev, RuzgarDeniz+
HEPıNıZE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR NASILSINIZ?

canım çok teşekkür ederim dikkat ediyorum tatlım benimde 13 9 14 9 öle seyir ediyo ilaç aldığım halde bunun üzerine çıkarsa tehlikeli dedi doktorum sınırdayım yani ama dikkat ediyorum çok teşekkürler canım benim amin inşallah sağlıkla kavuşsun herkes yavrusuna allahım senin kuzucuğuda bağışlasın canım

sanada hayırlı cumalar canım.evet sınırda canım tansıyonun benımde boyleydı ilaç kullanmama ragmen.sen içini ferah tut söyle olurmuş böyle olurmuş dıye korkutma kendını.amin canım teşekkür ederim darısı sağlıcakla başına isteyen tüm bayanlara..

dimi yaa doğru diyorsun valla hafta bitti bile ömür geçiyor farkında değiliz ne yazıkkiii :1no2:

umarım bu gün senin içinde sakin geçer canımmm :1hug:
hiç sorma canım zaman su gibi geçiyor bugün geçse bu hafta bitse derken hafatalar aylar birbirini kovalıyor aminn inşallahh canımm ya
ooyyy rabbim bağışlasın meleklerimizi bizlere ve nerde meleğinin yolunu gözleyen anne olmak için deliren kadın varsa rabbim sağlıkla onlarada taddırsın bu duyguyu bu mucizeden mahrum bırakmasın hiç bir kadını (Arifem ve neşem için bu dua özzellikle)

hımmm ne kadarlık oldu şimdi senin bıdık canım?
bizimki bile hareketlendi yavrum ya düşün daha 4,5 aylık kaydirigubbakcemile3
canım benim ya sağol allah razı olsun inşallah bizde yaşarız bunları
günaydın şekerlerim
nasılsınız bakalım
mavi hayırlısıyla doğurmuş allah analı babalı büyütsün inş
sağolsun akşam gülçinim haber verdi
günaydın nurcum nasılsın canımmm
günaydın canım nasılsın hamileliktendir canım kötü şeyler düşünmek yokk üzülme hiçbirşeye
günaydın ablacım nasılsın hamileliktendir ablacımm bizim komşuda nerdeyse çıplak gezicekti ama kızların dediği gibi çorap giy üşütme
tamam canım görüşmek üzere
eceren54+, kumsal+, KK Pro Üyenur_84+, ozsev, RuzgarDeniz+
HEPİNİZE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR NASILSINIZ?

günaydın canım sanada hayırlı cumalar iyiyiz sen nasılsın bakalım

hiç sorma canım zaman su gibi geçiyor bugün geçse bu hafta bitse derken hafatalar aylar birbirini kovalıyor aminn inşallahh canımm ya

canım benim ya sağol allah razı olsun inşallah bizde yaşarız bunları

günaydın nurcum nasılsın canımmm

günaydın canım nasılsın hamileliktendir canım kötü şeyler düşünmek yokk üzülme hiçbirşeye

günaydın ablacım nasılsın hamileliktendir ablacımm bizim komşuda nerdeyse çıplak gezicekti ama kızların dediği gibi çorap giy üşütme

tamam canım görüşmek üzere

günaydın canım sanada hayırlı cumalar iyiyiz sen nasılsın bakalım

çok iyim şükür canım saolasın

ooyyy yerim onu ben oyun halısı vakti geçmiş zaten artık onun annesi uğraşma boşuna

hadi sana kolay gelsin yine gel şekre özletme yerimseniben

sağol canım ben işleri halletim kızıda uyuttum geldim ama kimsecikler kalmamış.
canım oyun halısı değil park yataklar varya oyun parkı oluyor ondan aldım hem salonda gunduzleri gozumun onunde uyur hemde içinde oyun oynar ev derli toplu olur dişarı saçmayız oyuncakları diye düşünmüştüm ama boşuna almışım illa dışına çıkmak istiyor.birde büyüdükçe mızmızlanıyor hep yanında olayım istıyor bende oturacagım yanına bırlıkte oynayacagız kaçarım dıye bır elı oyuncakta bır elı dizimde.kaydirigubbakcemile

Back
X