Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız beyaz albümüne bi resmini koyda bursaya gelince afallamayayım
olur cnm hemen koyuyorum sonra silerimŞeniz
beyazcım çok tatlısın canım
sağol cnm bi kaç tane daha ekledim
pc de bunları bulabildim cnm
zemuszemus
selam canım.bazı baba adayları malesef senın eşin gıbı ama yanlış dusunme hemen onlar baba olacaklarının daha farkına varmıyorlar.çocuk dogsun bak gor ozaman sen.anne kadar yogun hıssetmıyorlar bu davranısı senı uzuyorsa otur konus esınle emınım yaptıgının onemının farkında bıle degıldır.sıkma sen canını bebişi düşün
konuşunca bana hak veriyor özür diliyor ama sonra yine aynı tas aynı hamam. neyse artık önemsememeye çalışacağım çokda duygusalım bu aralar hemen ağlıyorum ilgilenmeyince senağlama
şunun şurası 3 haftam kaldı doğuma bakalım belki düzelir doğuma yakın
canım erkekler kadınlar kadar duygusal degıl tabıkı hele bırde bız hamılelık donemınde son safhada yasıyoruz bu duyguyu.en ıyısı yapıyorsun takma fazla kafana dogunca goreceksın nasıl uzerınıze tıtreyecek...maşallah canım bişey kalmamıs sağlıcakla kucagına almak nasıp etsın rabbım..
sağol canım ben işleri halletim kızıda uyuttum geldim ama kimsecikler kalmamış.
canım oyun halısı değil park yataklar varya oyun parkı oluyor ondan aldım hem salonda gunduzleri gozumun onunde uyur hemde içinde oyun oynar ev derli toplu olur dişarı saçmayız oyuncakları diye düşünmüştüm ama boşuna almışım illa dışına çıkmak istiyor.birde büyüdükçe mızmızlanıyor hep yanında olayım istıyor bende oturacagım yanına bırlıkte oynayacagız kaçarım dıye bır elı oyuncakta bır elı dizimde.kaydirigubbakcemile
kız beyaz albümüne bi resmini koyda bursaya gelince afallamayayım
merhabalarrrrr
kimsecikler kalmamış
ben yazayım da uğradığımı görün anacım :))
sabah girdim bi ara net gitti yeni gelmiş offf
geldim geldim maillerime bakıyordum
uyudu teyzesiiiii aşağıda yatağında