hay allah dişmi çıkarıcak yoksa minik elebeğimiz canım yaaa umarım çıkarmaz daha erken yaa
sağol birtaneeemmmm
canımmmmmm hoşgeldinnnnn demek sonunda okudun ve son sayfaya kadar gelebildin evet insanda bir eksiklik oluyor sayfaları atlayınca değilmi ne garip bir alışkanlık oldu burası hepimizde :):):),
sorma hemide saplantı derecesinde kızım ilk doğduğundaki günlerdede aklım hep burdaydı
evet canım yaa büyüyor kızlar valla peşpeşe olmalarıda ayrı bir mutluluk zaten herşeyi arka arkaya yaşıyoruz rabbim onlara sağlık versin inşallah.
amin canım hepşmşzinkinede inşallah
ooyyy canım beniimmm nasılda sahip çıkarmış topiğimize gel kız seni bir öpeeemmm Şeniz Şeniz
bende seni bi öpem
tabi korucam saldırı olmasın bizim topik özel ayrıcalıklı topik nkim cesaret eder gizlice girmeye bakıyımm kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oohhhooo o neki canım sen benim nelere ne paralar harcdağımı bilsen ölürsün ama feda olsun kızıma işe yarasada yaramasada :):)
canımmm herkes anne olamıyor işte ama sen olanlardansın şimdi onların sevgiye şefkate çok ihtiyaçları var kendilerine olan güveni düzgün bir şekilde sağlayabilmek için yardımcı olmalıyız anneleri olarak emin ol bende fazlası ile ilgileniyorum kuzumla ama tabii artık aklı ermeye başladığında biraz daha dikkatli ve ölçülü davranmayı öğrenmeliyiz yoksa biz çekeriz şımarıklıklarını :):)
canımmm hoşgeldin vede çok çok geçmiş olsun umaırm en kısa zamanda herşey yoluna girer tatlım
aminnnnnnnnnnn
deeemii gülüüümmm yerimseniben kaydirigubbakcemile5
hoşgeldiniz evinize vede topiğmize tek gitttin çift geldin bak gördünmü darısı bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla canım
resimlerinizede baktım maşallah pek güzel bir bebek kara saçlı sana değilde sanırım babasına benziyor en azından şimdilik :):)
allah hayırlı bir mür nasip etsin yavruna güzelim rabbim size bağışlasın inşallah
iyi geceler canım hoşgeldin
eğer bir iki damla kan geldi ise doktorununda dediği gibi nişandır canım o büyük ihtimalle önümüzdeki iki gün içerisinde doğum yaparsın bence yat dnlen hareket etmemeye çalış bir gün bile önemli bebişler için biliyorsun. laki bu haftanda doğarsada allahın izini ile hiç bir sorun olmaz meraklanma sorun olacak olsa zaten doktor bir şekilde müdahale eder sen gönlünü ferah tut rabbim meleğini sizlere bağışlasın.