Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm canım öncelikle geçmiş olsun.bebegıne sütünü veremeyen anne nın nekadar ızdırap çektıgını ıyı bılırım.ama şunu unutma tek emzıremeyen yada sutu yetmeyen anne sen degılsın.allahtan formul mamalar var eskıden onlarda yoktu dusunsene şanslı dönemdeyız bız.bende emzıremedım 2ay zar zor.sen bunu kafana takıp sorun etıkçe sutun varsada azalır.iyi ve olumlu dusun senı çok ıyı anlıyorum ben ama olmayınca veremeyınce elden gelen bısey yok.umarım en kısa zamanda saglıgına kavusursun canım.süreklı sağ göğüslerini.gereken yerlere elbette şikayette bulun durman kabahat.bebegıne mama verıyor olsaydın osudan kullansaydın ne olurdu dersın allah korusun hiç durma bence.

çok sağol canım çok teşekkür ederim bu durumda yanlız olmadığımı hissettim ve bir silkelenip kendime geldim gerekli yerlerede başvurdum bakalım sonuç ne olucak sizleride haberdar ederimmm inşallah umarım en kısa zamanda eskisi gibi oluruzz kızımlaaa opuyorumnanaktan

çok sağol canım çok teşekkür ederim bu durumda yanlız olmadığımı hissettim ve bir silkelenip kendime geldim gerekli yerlerede başvurdum bakalım sonuç ne olucak sizleride haberdar ederimmm inşallah umarım en kısa zamanda eskisi gibi oluruzz kızımlaaa opuyorumnanaktan

rica ederim canım .bu işin peşini bırakma insan hayatı bukadar ucuzmu yahuu.. inşallah en kısa zamanda herşey yoluna gırer sağlığına biran önce kavuşursun kızınıda doya doya emzırırsin canım...opuyorumnanaktan

kızlar merhaba
tecrubelı anneler yardımcı olursanız cok sevınırım
36 haftalı hamileyim 38. haftada sezeryana karar verdık
dun doktort kontrolunde bı sorun yoktu
bugun akıntı ıle beraber 3/4 damla kan geldı

doktor nişan atıyo olabılrsın dınlen sancı yada su gelmesı halınde gel dedı

bende ınannılmaz bı tedırgınlık var

eger nişan atıyosam ne zaman gelırkı bebegım:sinifsinif:

bu haftada dogsa ne gıbı sorun yasarım:sinifsinif::gitme:

gazı iyi canımda dişi çok kaşınıyor baktım üst diş kızarmış

hay allah dişmi çıkarıcak yoksa minik elebeğimiz canım yaaa umarım çıkarmaz daha erken yaa

sanada iyi tatiller canom

sağol birtaneeemmmm

kızlar selam ben geldim tabi ne alaka saate bakk diceniz fakat ben geceleri kızımı sallarken müsait oluyom ve 179 sayfayı okuyup bitirdim geçmişi okumasam çatlardım bi eksiklik hissederdim
hilalcim aman canım dikkat et kendine rabbim sağlıcakla bebişe kavuştursun
neşem geçmiş olsun allahımın sayesinde herşey yolunda gidecektir tasalanma iyi haberlerini okuyucam
arifem çok yoğun çalışıyosun aman bu yoğunlukta hasta olma dikkat et bol vitamin al
mavim allah analı babalı büyütsün gözün aydın berramız gelmiş hoşgelmiş melek
filiz ablam senin yazılarını okurken senin doğum heyecanın bana da geçti valla içim güp güp atarak okudum valla
burcu canım paşamız gazlı imiş seni çok iii anlıyorum bende cemreden çok çektim şimdi azaldı ben babuline ve sab sumpleks diye bi damlayı beraber kullandım dr verdi sab çok iyi geldi kabız olmasın diyede babuline devam dedi dr um çünkü sab gazı keser ama kabız yapabilir her ihtimale karşı babuline deam ettik sorun olmadı çok şükür
gülçin ve nur prensesleriniz çok tatlı ve kocaman olmuşlar cemrede onları takip ediyo nede olsa 1 ay var aralarında ablalarını örnek alıyo
beyazcım öncelikle sen çok tatlı çıkmışın fotolarda maşallah kuzunda büyümüş dişi çıkmışdarısı başımıza
özsev canım senin tecrübelerini anlatman beni çok mutlu ediyo faydalanıyom valla bana arkadaşlık yoıllarsan senin bıcırığı görmek isterim
karpuzcum benim kızda seninki gibi aşırı ağlıyo meme emmeyi 1 daakka geç alsın kıyamet kopuyo inşallah bugünlerimizde geçer
özgecim bi aralar efkarlanmışsın boşver hayatım fıstık gibisin geleceğe bak
jasmin iyiceağırlaşmışsın bende son anlarda öyleydim allah kolaylık versin hayatım
ismini yazamadığım tüm candan arkadaşlarım hepinize selamlar

canımmmmmm hoşgeldinnnnn demek sonunda okudun ve son sayfaya kadar gelebildin evet insanda bir eksiklik oluyor sayfaları atlayınca değilmi ne garip bir alışkanlık oldu burası hepimizde :):):)

evet canım yaa büyüyor kızlar valla peşpeşe olmalarıda ayrı bir mutluluk zaten herşeyi arka arkaya yaşıyoruz rabbim onlara sağlık versin inşallah.

hey yabancı söyle bana sen kimsin ne diye gizli girdin yoksam topiğin anahtarını iyi geceler deyip koyacağım yerden çalıcan dimi yem ezler bende burda durup seni gözetlerim olur biter bu topik gülçinin emaneti mukaddes ve özel sınırlarımıza sokmam seniii bizim gizlenenlerle işimiz olmaz açıkça girer dost olmak istersen herkes canı gönülden kabul eder

ooyyy canım beniimmm nasılda sahip çıkarmış topiğimize gel kız seni bir öpeeemmm Şeniz Şeniz

ben kime diyom kötükedihüso :oklava: bak zorla girmeye kalkarsan delikafadulden bağırır bütün topiği ayağa kadırırım ona göre

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

uleynnnnn bütün herşeyimiz tüm özelimiz bu topik sokmam içeri uleyyyyn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haklısın canım ama bir gün bile oynamadı içinde verdıgım paraya acırım.hem nasıl oyun arkadaşıyım sorma kötü alıştırdım galıba ben bu kızı aşırı sevgi şefkat yukledım işi gücü bıraktım çalışmıyorum zaten sırf canımla ilgıleneyeım dıye iyide yapmısım aslında. hiç hırçın bır bbebek olmadı dogdugundan beri aglamadı desem yerıdır gaz sancısı bıle çekmedı kuşum çekse bıle kıyametlerı koparmadı bu çocuk nıye aglamıyor dıye korktum bıle ilk başlarda:))uynadıgında bıle ağlamaz kendı kedıne oynar benı gorur gormez guler yavrum.ama nazar değmezse tabı eskıden ınanmazdım nazara ama inanır oldum artık gerçekten değiyormus kuzucum gece hıçkırarak aglıyor resmen aglamayan çocuk nazar degınce.aman gözleri çıksın yavrularımıza kotu gozle bakanın ne dıyeyeım 41kere maşallah diyelım buarada :))).dr.soyluyor zaten çok ılgılenmıssın herseyın bası sevgı şevkat dıyo ama ben fazla abarttım galıba bu işi.övünüyorum sanmayın sakın kızlar her anne sevgı şevkat verıyor tabıkı yavrusuna ben sadece asırı bartım yanlış yaptıgımı dusunuyorum ara ara acısını ben çekıyorum yıne...umarım şımarık olmaz ...

oohhhooo o neki canım sen benim nelere ne paralar harcdağımı bilsen ölürsün ama feda olsun kızıma işe yarasada yaramasada :):)
canımmm herkes anne olamıyor işte ama sen olanlardansın şimdi onların sevgiye şefkate çok ihtiyaçları var kendilerine olan güveni düzgün bir şekilde sağlayabilmek için yardımcı olmalıyız anneleri olarak emin ol bende fazlası ile ilgileniyorum kuzumla ama tabii artık aklı ermeye başladığında biraz daha dikkatli ve ölçülü davranmayı öğrenmeliyiz yoksa biz çekeriz şımarıklıklarını :):)

merhaba hanımlar hayırlı hafta sonları hepinize sevdiklerinizle ve meleklerinizle birlikte opuyorumnanaktan konunun en başlarında yazmıştım sonra bir sürü sıkıntı yaşadımmmm bu arada sayfalarda baya ilerlemiş geçmişi okumaya da pek fırsatım yok bağırsak enfeksiyonu yüzünden kızıma sütümü veremiyorum daha doğrusu çok az vermek zorundayım eski halimize dönmek için cebelleşiyorummm dualarınızı eksik etmeyin lütfen en azından altı ay bile olsa emzirebiliyim kızımı yaşadığım sorunuda konu olarak açmıştım bilmek isteyen olursa burdan bakabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...erinize-ihtiyacim-var-olsaniz-yapardiniz.html

mafoldumben mafoldumben allahımmmm hiç bir anneyi böyle sıkıntıya düşürmesin :Saruboceq:

canımmm hoşgeldin vede çok çok geçmiş olsun umaırm en kısa zamanda herşey yoluna girer tatlım

aminnnnnnnnnnn

:he beni gülçin iyi tanırzemuszemus

deeemii gülüüümmm yerimseniben kaydirigubbakcemile5

slm kızlar evimize geldik biz ...biraz sıkıntımız oldu ama atlattık şükür.faceye foto koymuş eşim bilenler bilir kısa zmandada burayada koyacagım ..ben kaçtım grş..

hoşgeldiniz evinize vede topiğmize tek gitttin çift geldin bak gördünmü darısı bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla canım
resimlerinizede baktım maşallah pek güzel bir bebek kara saçlı sana değilde sanırım babasına benziyor en azından şimdilik :):)
allah hayırlı bir mür nasip etsin yavruna güzelim rabbim size bağışlasın inşallah

kızlar merhaba

iyi geceler canım hoşgeldin
eğer bir iki damla kan geldi ise doktorununda dediği gibi nişandır canım o büyük ihtimalle önümüzdeki iki gün içerisinde doğum yaparsın bence yat dnlen hareket etmemeye çalış bir gün bile önemli bebişler için biliyorsun. laki bu haftanda doğarsada allahın izini ile hiç bir sorun olmaz meraklanma sorun olacak olsa zaten doktor bir şekilde müdahale eder sen gönlünü ferah tut rabbim meleğini sizlere bağışlasın.

ceren cok sagol canım rahatladım bıraz cok tedırgınım dondurulmus embıryo bıde benım bebegım:sinifsinif:

selam canım faydam dokunuyorsa ne mutlu bana canım.tabi yollarım yolluyorum şimdi.bak bakalım teyzesi meleğime.ama yenı en son hallerı degıl .yakın zamanda son halınıde eklerım.bende senın meleğine bakayım tabı albumde varsa..
özsevcim bebişin çok tatlıbenim bebişide koymak isterdim fakat gülçinler bilir ben resim eklemeyi bilmiyorum

merhaba hanımlar hayırlı hafta sonları hepinize sevdiklerinizle ve meleklerinizle birlikte opuyorumnanaktan konunun en başlarında yazmıştım sonra bir sürü sıkıntı yaşadımmmm bu arada sayfalarda baya ilerlemiş geçmişi okumaya da pek fırsatım yok bağırsak enfeksiyonu yüzünden kızıma sütümü veremiyorum daha doğrusu çok az vermek zorundayım eski halimize dönmek için cebelleşiyorummm dualarınızı eksik etmeyin lütfen en azından altı ay bile olsa emzirebiliyim kızımı yaşadığım sorunuda konu olarak açmıştım bilmek isteyen olursa burdan bakabilir
allahım yardımcı olsun çok zor bilirim doğumumdan sonra ikinci hafta sütüm kesilmişti ağlamaktan helak olmuştum şükürler olsun bu durum bir hafta sürdü ve geçti ama o bir hafta rabbime her gece yalvardığımı bilirim bencede arkadaşların dediği gibi o firmanın peşini bırakma

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...erinize-ihtiyacim-var-olsaniz-yapardiniz.html

mafoldumben mafoldumben allahımmmm hiç bir anneyi böyle sıkıntıya düşürmesin :Saruboceq:

sağol cnmopuyorumnanaktan

:he beni gülçin iyi tanırzemuszemus

sağol cnm
sen naıslsın güzelim kuzun nasıl uyutmamaış seni gecenin bi vakti burdaymışssın
kolay gelsin sana cnm
ah tatlım sadece bu gece değil her gece aynıyız yaznadığıma bakma ben her gece geçmişi okudum anca bugüne geldim gündüz ara ara uyuyo gece uyumuyo yaramazım

geçmiş olsun cnma.s.

slm kızlar evimize geldik biz ...biraz sıkıntımız oldu ama atlattık şükür.faceye foto koymuş eşim bilenler bilir kısa zmandada burayada koyacagım ..ben kaçtım grş..
tatlım tekrardan allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun burayada resimleri koyarsan berramızın çok sevinirim

kızlar merhaba

canım gülçinin dediği gibi geliy7or banada bir iki güne doğurursub hadi hayırlısı olsun

hay allah dişmi çıkarıcak yoksa minik elebeğimiz canım yaaa umarım çıkarmaz daha erken yaa

sağol birtaneeemmmm

canımmmmmm hoşgeldinnnnn demek sonunda okudun ve son sayfaya kadar gelebildin evet insanda bir eksiklik oluyor sayfaları atlayınca değilmi ne garip bir alışkanlık oldu burası hepimizde :):):),
sorma hemide saplantı derecesinde kızım ilk doğduğundaki günlerdede aklım hep burdaydı

evet canım yaa büyüyor kızlar valla peşpeşe olmalarıda ayrı bir mutluluk zaten herşeyi arka arkaya yaşıyoruz rabbim onlara sağlık versin inşallah.
amin canım hepşmşzinkinede inşallah

ooyyy canım beniimmm nasılda sahip çıkarmış topiğimize gel kız seni bir öpeeemmm Şeniz Şeniz

bende seni bi öpem
tabi korucam saldırı olmasın bizim topik özel ayrıcalıklı topik nkim cesaret eder gizlice girmeye bakıyımm kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oohhhooo o neki canım sen benim nelere ne paralar harcdağımı bilsen ölürsün ama feda olsun kızıma işe yarasada yaramasada :):)
canımmm herkes anne olamıyor işte ama sen olanlardansın şimdi onların sevgiye şefkate çok ihtiyaçları var kendilerine olan güveni düzgün bir şekilde sağlayabilmek için yardımcı olmalıyız anneleri olarak emin ol bende fazlası ile ilgileniyorum kuzumla ama tabii artık aklı ermeye başladığında biraz daha dikkatli ve ölçülü davranmayı öğrenmeliyiz yoksa biz çekeriz şımarıklıklarını :):)

canımmm hoşgeldin vede çok çok geçmiş olsun umaırm en kısa zamanda herşey yoluna girer tatlım

aminnnnnnnnnnn

deeemii gülüüümmm yerimseniben kaydirigubbakcemile5

hoşgeldiniz evinize vede topiğmize tek gitttin çift geldin bak gördünmü darısı bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla canım
resimlerinizede baktım maşallah pek güzel bir bebek kara saçlı sana değilde sanırım babasına benziyor en azından şimdilik :):)
allah hayırlı bir mür nasip etsin yavruna güzelim rabbim size bağışlasın inşallah

iyi geceler canım hoşgeldin
eğer bir iki damla kan geldi ise doktorununda dediği gibi nişandır canım o büyük ihtimalle önümüzdeki iki gün içerisinde doğum yaparsın bence yat dnlen hareket etmemeye çalış bir gün bile önemli bebişler için biliyorsun. laki bu haftanda doğarsada allahın izini ile hiç bir sorun olmaz meraklanma sorun olacak olsa zaten doktor bir şekilde müdahale eder sen gönlünü ferah tut rabbim meleğini sizlere bağışlasın.

ceren cok sagol canım rahatladım bıraz cok tedırgınım dondurulmus embıryo bıde benım bebegım:sinifsinif:

zaten canım tek o olsa boşa harcadıgım para hepsını üst üste dusunuce canım yanıyor.tabı feda olsun oyuzden aldık herseyı gucumuzun yettıgınce ama gereksız almısız boşa masrafmış.şuan oparaya kızıma daha başka işine yarar seyler alabılırdım.neyse artık oldu bırkere.canım tabıkı oyle bır annesın bundan şüphem yok canım her anne oyedır.ama senınde dedıgın gıbı artık buyudu herseyı anlıyor.şımarık ele avuca sıgmayan söz dınlemeyen bır çocuk olur dıye korkuyorum.çünkü hiç sevmem oyle çcukları allah basıma vermsın...sınır koymam gerek ama bastan berı oyle ılımlı davranınca herseye şimdı en ufak hayır kelımemde alınıyo yavrum dudagını bukuyor hemen dayanamıyorum.oyuzden yanlış yaptım abarttım dedım.

özsevcim bebişin çok tatlıbenim bebişide koymak isterdim fakat gülçinler bilir ben resim eklemeyi bilmiyorum

teşekkür ederiz teyzesi.hımm anladım canım aslında anlatsak adım adım yaparsın çok basıt.ben yınede en yakın zamanda gormek ısterım senın meleğini..

Selam kýzlar. Yeni topiðimiz hayýrlý olsun. Umarým herkesler çok iyidir. Ben bir tek Mavi Denizin doðum yaptýðýna vakýf olabildim. Geçmiþi okuyamadým henüz. Bebeðim kolik maalesef. Gecemiz gündüzümüz birbirine karýþtý. Annemlere geldim ben de. O yüzden klavye bir deðiþik yazýor. Canlarým sizi çok özledim. Umarým kýzým bir an önce düzelir ben de aranýza daha sýk katýlýrým. Hepinizi çok öpüyorum.

teşekkür ederiz teyzesi.hımm anladım canım aslında anlatsak adım adım yaparsın çok basıt.ben yınede en yakın zamanda gormek ısterım senın meleğini..
tatlım bana resim eklemeyi adım adım yazda yapmaya çalışıyım albümü

Selam kýzlar. Yeni topiðimiz hayýrlý olsun. Umarým herkesler çok iyidir. Ben bir tek Mavi Denizin doðum yaptýðýna vakýf olabildim. Geçmiþi okuyamadým henüz. Bebeðim kolik maalesef. Gecemiz gündüzümüz birbirine karýþtý. Annemlere geldim ben de. O yüzden klavye bir deðiþik yazýor. Canlarým sizi çok özledim. Umarým kýzým bir an önce düzelir ben de aranýza daha sýk katýlýrým. Hepinizi çok öpüyorum.

sanada selam hatice idi ismin galiba kuzun inşallah düzelir bizde çok çektik ben daha yeni rahatladım kızım 4 aylık olcak ayın 12 sinde fakat azda olsa hala kolik allah yardımcın olsun çok zor bilirim kendine iyi bak kuzumuzuda öp bizim yerimize

huhuuu filiz ablacım paşamız nasılll sana sinyal çakmaya başladımı tabi ciddi olanlarıncan gelcem anne diyeeee

günaydın kızlarr nasılsınız inşallah güzel bir gün geçiririz vebütün hafta güzel geçer

jerorcum canım hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl evet canım bu aralar çok yoğubdum ama bu hafta daha rahat geçecek inşallahh

mavicim canımm allah analı babalı büyütsün bütün güzellikler hep berrayla birlikte olsun inşallahh

günaydın fatoşcum nasılsın canımm herşey yolunda dimi

gülçinim günaydn canım nasılsın minik kızın nasıll

Back
X