Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım iyim çok şükür sende iysindir inşallah tatlımgünaydın kızlarr nasılsınız inşallah güzel bir gün geçiririz vebütün hafta güzel geçer
jerorcum canım hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl evet canım bu aralar çok yoğubdum ama bu hafta daha rahat geçecek inşallahh
mavicim canımm allah analı babalı büyütsün bütün güzellikler hep berrayla birlikte olsun inşallahh
günaydın fatoşcum nasılsın canımm herşey yolunda dimi
gülçinim günaydn canım nasılsın minik kızın nasıll
selam ben geldim hemen ditcem bi bakayım dedim mavi deniz doğum mu yaptı?şaşırdım ben haberim olmayınca .............filiz abla neden istanbula gidiyo bu arada?baya uzak kalmışımben de doğurmadım çok şükür iyiyim bu arada............
günaydın nurcum nasılsın minik kuş nasıl?
günaydın canım iyim çok şükür sende iysindir inşallah tatlım
evet canım mavi deniz doğum yaptı allah analı babalı büyütsün filiz ablada doğum için istanbula gidicekti
hoşgeldin canım nasılsın iyi olmana çok sevindim canım sakın torma kendiniiselam ben geldim hemen ditcem bi bakayım dedim mavi deniz doğum mu yaptı?şaşırdım ben haberim olmayınca .............filiz abla neden istanbula gidiyo bu arada?baya uzak kalmışımben de doğurmadım çok şükür iyiyim bu arada............
sağol canım benim bende iyiim çok şükürgünaydın canım iyim çok şükür sende iysindir inşallah tatlım
evet canım mavi deniz doğum yaptı allah analı babalı büyütsün filiz ablada doğum için istanbula gidicekti
günaydın nurcum nasılsın canımm ilayda nasılll
tamam canım çok dikkat et kendineeeben çıkıyorum kızlar allah a emanet olun öptüm hepinizi...........
günaydınjasmincim nasılsın canımm çok geçmiş olsun hasta olmuşsunherkese günaydın nasılsınız kızlar ben pek iyi değilim fena grip oldum bi gece hastanede yattım ödüm patladı domuz gribimi diye çok şükür değil mevsimsel grip![]()
günaydın canım nasılsıngünaydın güzeller...
günaydın hanımlar
hepinize güzel bir hafta diliyorum
giremedim bayadır mavi doğurmuş kavuşmuş kızına Allah analı babalı büyütsün
filiz ablamın rüzgarıda geldi gelcek az kaldı he sağlıkla gelsin inşallah
günaydın tatlım iyim şükür sende iysin dimi ceren hanım nasıllar. gülçin filiz abla istanbula gitti dimi?
günaydın kızlarr nasılsınız inşallah güzel bir gün geçiririz vebütün hafta güzel geçer
gülçinim günaydn canım nasılsın minik kızın nasıll
selam ben geldim hemen ditcem bi bakayım dedim mavi deniz doğum mu yaptı?şaşırdım ben haberim olmayınca .............filiz abla neden istanbula gidiyo bu arada?baya uzak kalmışımben de doğurmadım çok şükür iyiyim bu arada............
herkese günaydın nasılsınız kızlar ben pek iyi değilim fena grip oldum bi gece hastanede yattım ödüm patladı domuz gribimi diye çok şükür değil mevsimsel grip![]()
günaydın güzeller...
günaydın hanımlar
hepinize güzel bir hafta diliyorum
giremedim bayadır mavi doğurmuş kavuşmuş kızına Allah analı babalı büyütsün
filiz ablamın rüzgarıda geldi gelcek az kaldı he sağlıkla gelsin inşallah
evet canım çok sağolhoşgeldin canım nasılsın iyi olmana çok sevindim canım sakın torma kendinii
sağol canım benim bende iyiim çok şükür
günaydın nurcum nasılsın canımm ilayda nasılll
tamam canım çok dikkat et kendineee
günaydınjasmincim nasılsın canımm çok geçmiş olsun hasta olmuşsun
günaydın canım nasılsın
günaydın burcum nasılsın canımm oğluşun nasıl
iyiyiz canım şükür yepyeni bir haftaya daha başladık işte çalışıyoruz
ceren hanımda iyi maşallah sabah oyunlar yapıyordu annesine minik kızım...
canım filiz ablam büyük ihtimalle varmıştır çünkü dün gideceklerdi istanbula dur ben bir arayayımda sorayım nasıllarmış....
günaydın arifemmmm
evet canım inşallah dediğğin gibi bir gün ve hafta olur balım
ben iyiyim güzelim sen nasılsın
minik kızımızda iyi teyzesi ellerinden öper :ecrin_bebek:
hilal güzelim hoşgeldin nasılsın nasıl oldun
evet canım mavideniz doğum yaptı darısı sağlıkla sıhhatle başına inşallah güzelim
filiz ablam doğum için istanbula gitti güzelim doğumunu orda yapacak inşallah...
yasemin hoşgeldin canımcımmmm
çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine allah muhafaza domuz gribi çok fena
günaydın cancanım hoşgeldin nasılsın
dünürüm günaydın hoşgeldin nasılsın
damadım nasıl annesi iyimi?
sağol canım benim o kadar dikkat etmeme rağmen yakalandım işte gribe herşey beni buliir zati :sinifsinif: kız gülçin listeye baktımda ben niye yokum yaa![]()
eh işte sakınan göze çöp batarmış yavrucum öyle olur bu işler aman sen yinede tedbiri elden bırakma nemelazım ilaç felan al ne gerekiyorsa yap bol bol c vitamini meyve takviyesi aman sakın gribi sürdürme en kısa yoldan kurtulmaya çalış güzelim.
bu arada listede yoksun canım çünkü ben listeyi yaptığım vakitlerde sen piyasada yoktun bir dahaki güncellemede senide eklerim en kısa sürede tatlım. yerimseniben
doğru valla doktor bir iki ilaç verdi onları kullanıom beşinci gün oldu hala geçmedi inşallah bi an önce biter kocamda Allah razı olsun ii bakıo habire meyve suları sıkıo bana kaydirigubbakcemile3 bende azcık nazlanıom bi daha bu fırsat geçmez elime hehekaydirigubbakcemile3 anladım canım biliosun benim baya zor geçtiği için hamilelik iyi oldukça ve evde oldukça girip yazmaya çalışıyorum canım genelde anamda oluom çünki