Meleklermize oda ve kıyafet alış-verişi...

enigma_33

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
714
26
623
İçel Mersin
Arkadaşlar malum ikiz veya daha fazlasına hamileyiz bu platformda.
Benim minikler kışın doğucak sanırım kasım da falan doğarlar henüz konuşmadık doktorumla...
Benim evim 3+1 uygun bir odam var orada şimdilik iki gardırop ütü falan var iki tane sandığım falan işte orayı boşaltıp oda yapıcam yer olarak ta yatak odamın karşısında.
Diyorum ki odalarına iki beşik bir gardorop işte şifonyer falan ama ilk 5-6 ay yanımda yatak odasında yatırıcam diye düşünüyorum.
Oyüzden yatak odama da bir park yatak alıcam büyüğünden ve onları yan yana yatırıcam ilk 5-6 ay için.
Kışı atlatırız hem bu arada zaten mersin in kışında kar falan yok en fazla -3 ü görürüz ki bazen o da olmaz.
Bizim zaten yazımız çekilmezdir +40 lar ve nem bizi bitirir...
İşte kızlar benim melekler bir kız bir oğlan o yüzden ileride zaten odalarını ayıracağım için şimdilik aynı odada olsunlar diyorum evimde doğal gaz falan olsan
odalarını da ayırırıdım ama mersinin en lüks semtlerine bile doğal gaz daha bu sene geliyor malum çok bir kış yok...

Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da sizce fikrim yanlışmı henüz 5 ayımıza yeni girdik bu ayı atlatıp alış-verişe öyle başlamayı düşünüyorum,siz alış verişe ne zaman başladınız veya başlayacaksınız...

Son düzenleme:
benim de ikizlerim 5.5 aylıklar bir kız bir oğlan benimkiler de :) evde bir odayı çocuklar için ayırmıştık zaten boş olarak duruyor, boya badanası yeni olduğundan boya işini yapmadık temiz gayet odaları. ben bebek odası takımı almayacağım. senin gibi düşünüyorum ben de bir tane park yatak alıp ikisini beraber yatak odamda yatıracağım 6. aya kadar falan. daha sonra belki bir tane daha park yatak alıp yataklarını da odalarını da ayıracağım. park yatakların çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum gerçi ilk defa kullanacam ama :) hem ayaklanmaya başladıklarında oyun parkında onlar oynarken biz de işlerimizi yaparız diye düşünüyorum. epey büyüyene kadar böyle idare edicem. gardrobu da üç kapılı almayı planlıyorum. ben de daha alışverişe başlamadım ama dün bir park yatak beğendim bir siteden hem kampanyada olduğundan oldukça uygundu. yarın falan evde olmayacağımda kargo gelir de kapıda kalır diye dha siparişimi vermedim cuma ya da cumartesi geleek şekilde siparişimi vericem.

Cincik cim benim o bebek odası var ya giren çıkamaz o kadarki dağınık ve heryer heryerde.bavullar var içi dolu iki gardorop sandığım var bilmiyorum ki nasıl ayar çekiceğim o odaya...

Bizim de çocuklar için bir odamız var çok şükür.
Ben bir büyük gardrop ve üç sallanan karyola düşünüyorum şu an.
Park yatakta ilk bir iki ay yanımda yatırmayı ben de düşündüm ama iki nedenden vazgeçtim.
Birincisi en baştan kendi yataklarına ve odalarına alışsınlar istiyorum.
İkincisi yatak odasında yatarsam eğer gece ağladıklarında ben tek başıma yetişemeyeceğim için annem ya da kayınvalidemin de yardıma gelmesi gerekecek ve bu hem eşim hem de annemler için rahat olmaz.
Ben yatarım artık onların yanında bir şekilde.

daha erken ama kafamda tasarladıgım..bebek odamıza büyüyebılen yataklardan alıcaz..ıkı yatak ,3 lu gaardolap,komıdın...büyüyebılen yataklar gayet kullanıslı ..ılerdede baza olarak kullanabılırız dıe dusunduk.. dedıgınız gıbı yatak odamızada..kucuk park yataklardan alıcaz.ama ıkı tane olucak..bırı aglaynca dıgerı uyandırma rıskınıde dusunerek..ıkı tane almaya karar verdık..en azından aglayanı dıger odaya alıp goturuzz dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…