siz ayak bağı olmayın da biz uzayada çıkarız kendi silahımızı da üretiriz. kirpi gibi cirit gibi anka gibi sayamadığım çok şey üretiyoruz artık. genel söylüyorum herşeye karşınızı anlamıyorum mantık ne. köprü yapılıyor karşı , havalimanı yapılıyor karşı, ya yeter ya bizler büyülendik evet bu üretimlere ve gelişmelere büyülendik. sizler yerinizde sayın.
Sizin değerleriniz işte bu kadar hanfendi. O kadar kapalı bir düşünce anlayışınız var ki temelinde ki ayrıntıyı kaçırıyorsunuz . Ben andımızı hergün okuyarak bu yaşıma geldim bana atalarım, nefes aldığım vatanımın ne zorluklara kazanıldığı, bu topraklarda binlerce bizler için canını veren Mehmetçiklerimizin kanı var . Hangi iktidar nasıl bir zihniyetle andımıza el sürür ? Ne cürretle ? Siz sadece havalimanı yapılıyor mu diye bakarsınız biz bardağın hem dolusundan hem boş tarafından bakarız deriz ki bu buraya neden yapılıyor? neye zarar veriyor yada vermiyor ? uygun mu değil mi ? kapişş... Atatürk ün adını yazdırtan şöförlere cezalar giydirtiyorlar ? Bu nasıl sistem ? Bu nasıl bir saygısızlık ?
Siz köprü yapıyor , havalimanı yapıyor derken birileri kutularca hak götürüor. Benim sorucağım sorulara bir cevabın varsa sorayım ama öle he he lerle montajlarla yanıt yok akıllıca cevap verebilecek misin bayan çok bilmiş ? Bu Ülkenin önüne taş koyan sizsiniz biz Ülkemizi sizin gibilerden koruyoruz. Siz ne Türk olabilirsiniz ne de İleri bir Demokrasi !