- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
Kızlar sizce hangisi güzel çok sıkıntıdayım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar aynı isimlerden mi yapıyorum pardon ama vakit ayırıp ayirmamak senin elinde madem kıymetli vaktin bana yorum yapma istediğim şekilde anket yapıp konu açabilirim bu seni ilgilendirmez. Senin için Değersiz olan bu anket benim için çok degerli !!!!!Bir kac kez isim konusu actin. Hatta ankette yaptin. Ayni konulari acip mesgul etmeyin bence. Daha onceki anket sonucuna vakit ayirip oy veriyor insanlar. Anket sonucunu kaideye almiyorsun tekrar ayni isimlerden anket yapiyorsun
Teşekkür ederimHanımlar lütfen tartışmayın, konu sahibesi anket açmanıza mani bir durum yok tabii ama 10 adet isim topiğiniz var, elbette bebeğiniz için en güzel ismi bulmak hakkınız fakat aklınıza yatan isimleri aynı ankete eklerseniz bu gibi durumlar yaşamazsınız.
Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum![]()
Adıyla yaşasın inşallah minik :) bizde Melisaya karar verdik canım inşallah artık kafamızı karıştıranlar olmazTabii ki MelisaSöylemeside çok güzel, benim kızımın adı da Melis olacak
![]()
Adıyla yaşasın inşallah minik :) bizde Melisaya karar verdik canım inşallah artık kafamızı karıştıranlar olmaz![]()
Sağol canım benim :)))Amiinn hepimizin bebeği adıyla yaşasın inşallah :) çok güzel bir karar vermişsiniz Melisa çok güzel ve zarif bir şsşm sağlıkla gelsinBenim kimse kafamı karıştıramaz sizde izin vermeyin :)
Begüm oldu ismimiz canım :)herkes melisa diyor ya isim topiclerine tek tek bakarak geliyrum her kızı olan melisa diyor. melisa güzel isim ama herkes koyuyor galıba. c şıkkı hiç biri diyorum ben . kız ismi milyon tane var dha çarpıcı ve daha az kullanılan bir isim tercih edın bence