mrb ben kiloları ile mutlu olmayan :) ama nedense zayıflamıyı başaramayan daha doğrusu sürekli kilo verip toparlayan iradesiz diyecegim artık öyleyim ama arttık vermeliyim 248 günüm var :) şuan da 83 kiloyum ve 20 kilo vermem gerekiyor yardımlarınızı bekliormm lütfennnnhepinize şimdiden teşk ederm
hoşgeldin cnmhosgeldin aramiza canim
günlügün hayirli olsun
yasin ve boyun kac peki? 248 gün sonra ne var
biz burda aile gibiyiz birbirimizi cok destekliyoruz.
gaza getiriyoruz birbirimizi ve mesela kacamak olunca kizariz birbirmize
takipdesin bundan sonra menülerini bekliyorum
hoşgeldin cnm
kalbime katılıyorum hep ben yazardım bu tür yazılar ki desteğe hep varım ama bu aralar yetişemmiyorum fazla ama eminim kalbim destek olacaktır ben olamazsam da
biz burada aileyiz
çok sıkı dostluklar kurduk kısa sürede
ben yaklaşık 1 aydır yazıyorum benden önce gunluk açıp hala devam edenlerle biz demişbaş gibiyiz sizler de yeni uye arkadaşlarımız ama cok sıkıfıkıyızdır ha oyle alınmaca yoktur yeri gelir göğe çıkartırız birbirimizi yeri gelir yerden yere vurarız ama tamamen samimiyetten dolayıdır bu rahatlık
sen de zamanla tanıyacaksın
tekrardan hayırlı olsun topiğin boyunu, hedef kilonu da yazarsan sevinirim
bir de gercekten 200küsür gün sonra ne var? merakımı mazur gör
çal tatlım canın sağolsun feda olsun üç beş kelimenin lafımı olacak aramızda:119::119: senden caldim zaten tatlim bu tür yazilari
çal tatlım canın sağolsun feda olsun üç beş kelimenin lafımı olacak aramızda
çok mutlu oldum yazılarınızı görünce teşk ederm hepinize 20 yaşıma girecegim 18 gün sonra üni. ögrencisiyim yurta kalıorm burada bazen aç kalıorz bazen fazla tok :)biraz diyet yapmak zor ama 248 gün sonra sevgilim askerden gelecek o beni geldiginde zayıf görsün istiorm 83 o zamana kadar 63 olmak istiyorum yardımcı olursanız sizinle birlikte inş başarıcagm çok destege ihtiyacım var lütfennmenümü yazarım her gün yaptıgım sporuda boyum:170 kilom :83 çok fazlaaaa :'(
hoşgeldin, yalnız değilsin, burda herkes tombik :) ama yaza kadar hepimiz birer çıtır olacağız :)
menülerini yaz her gün, mutlaka takip ederim seni girebildiğim sürece.
çok mutlu oldum yazılarınızı görünce teşk ederm hepinize 20 yaşıma girecegim 18 gün sonra üni. ögrencisiyim yurta kalıorm burada bazen aç kalıorz bazen fazla tok :)biraz diyet yapmak zor ama 248 gün sonra sevgilim askerden gelecek o beni geldiginde zayıf görsün istiorm 83 o zamana kadar 63 olmak istiyorum yardımcı olursanız sizinle birlikte inş başarıcagm çok destege ihtiyacım var lütfennmenümü yazarım her gün yaptıgım sporuda boyum:170 kilom :83 çok fazlaaaa :'(
kilon çok fazla değil canım abartma bence. 20 kilo kadar fazlan var. boyun da uzunmuş bak bu senin için avantaj. zamanın da oldukça uzunmuş. yeterli yani. gerçekten dikkat edip spora da ağırlık verirsen o kadar günde 63ü bırak daha aşağılara bile inersin. ama yurt ortamında olman kötüymüş biraz. aslında yurtta daha rahat kilo veriliyo sanki, yemekler kötü olunca :) ben yurtta kalırken kendiliğimden 5-6 kilo vermiştim. çünkü düzenli yiyodum ve yemekler kötü olduğu için çok az yiyodum.
hehehh doğru hepimiz tombikiz burda(1 kişi hariç,minikk)
canımmm allh kavuştursun inş.
yurt ortamında diyet yapmak zor ama azmedersen başarırsın...
sevgilin geldinde seni çıtır görsün...
yeterli zamnında var hemm...[/QUO
çok teşk ederim. inş o gelene kadar incecik olabilirim gerçekten başaramam diye çok tedirginm
hoşgeldin aramıza meloş
ben ayın 14ünden beri diyetteyim ogün burda topik açtım kızlar sağolsun çok yardımcı oluyorlar
menünü hergün yazz
bolbol suu ve günde 3 bardak yeşil çay iç çok işe yarıyor
sporuda sakın unutma
hoşgeldin aramıza
burada amacına ulaşacağına eminim
takipteyiz unutma
üniversite hayatı boyunca 4 yılını yurtta kalarak geçirmiş bir insan olarak bilirim yurttaki yemek düzenini :)
abur cuburu kesip meyve ağırlıklı beslenmeye çalış
salata malzemesi alıp salata yapabilirsin
salatanın içine küçük peynir dilimleri ekleyebilirsin
yoğurt tüketmeye çalış karın yağları için
yeşil çay içmeyi unutma
cnm bnmmmmçok mutlu oldum yazılarınızı görünce teşk ederm hepinize 20 yaşıma girecegim 18 gün sonra üni. ögrencisiyim yurta kalıorm burada bazen aç kalıorz bazen fazla tok :)biraz diyet yapmak zor ama 248 gün sonra sevgilim askerden gelecek o beni geldiginde zayıf görsün istiorm 83 o zamana kadar 63 olmak istiyorum yardımcı olursanız sizinle birlikte inş başarıcagm çok destege ihtiyacım var lütfennmenümü yazarım her gün yaptıgım sporuda boyum:170 kilom :83 çok fazlaaaa :'(
cnm menün güzelmiş yani başlangıç için gayet iyibugünkü menüm
sabah:yarım dom ,yarım salt,k.k peynir ,reçel 2 cay kaşıgı ,1 dilim k.ekmegi
ögle :1kase corba ,1 dilim k.ekmegi
akşam :1kase corba,2 kaşşık kızartma ,spagetti (yagsz),1kaşık yogurt,1 tane kemal paşa tatlı(en iyi menü bu yurtta )
2 litre su , spor yarım saat
yurtta benm en çok yediğim buğün normalde yemekler kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?