Meltoo'nun evi..

yok şekerimsırnaşık şey annemin ve benim zevkim dekorasyon
çok teşekkür ederim dileklerin için amin canım:asigim:

meltoo evinde sana has detaylar çok fazla..birçoğumuzun evinden farklı ve değişik..çok zevklisin canım...mutlu günlerde kullan esyalarını...ben yatak odanın halısının markasını sorucaktım canım çok şirin...çocuk odama düşünüyoruma.s.

Oyy cok guzel canım bebısının odasına bayıldım en cok ta...
Pembe ruya gıbıı :)) mutlu mesut oturun ınsallah bır omur saglıkla..

gerçekten hoşmuş eviniz:)
salon çok güzel cıvıl cıvıl bebek odası da rüya gibi olmuş çok şanslı bi bebek olucak rüya gibi bir odası oldugundan:)

çok güzel eviniz güle güle oturun...bu arada bebek odası süper olmuşş..allah analı babalı büyütsün inşallahh..

harika bi ev valla dicek bişey bulamıorm bu kadar zevkli olunmazki ya şakkıdı allah bebişinizle mutlu huzurlu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm.

ben de çok beğendim evini canım...güle güle otur, sağlıkla huzurla inşallahhh...

bu arada koridor halılarımız aynııı galiba..Saray di mi??

Oyy cok guzel canım bebısının odasına bayıldım en cok ta...
Pembe ruya gıbıı :)) mutlu mesut oturun ınsallah bır omur saglıkla..

gerçekten hoşmuş eviniz:)
salon çok güzel cıvıl cıvıl bebek odası da rüya gibi olmuş çok şanslı bi bebek olucak rüya gibi bir odası oldugundan:)

çok güzel eviniz güle güle oturun...bu arada bebek odası süper olmuşş..allah analı babalı büyütsün inşallahh..

harika bi ev valla dicek bişey bulamıorm bu kadar zevkli olunmazki ya şakkıdı allah bebişinizle mutlu huzurlu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm.

evin çok şık
belli süslüsün sen :)))
ağız tadıyla oturun inşallah

masal gibi bir ev canım güle güle sağlıkla huzurla oturun canım.çok beğendım evınızı.

güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çooooooooook teşekkür ediyoruz kızımla:CüvCüv:
Allah daha iyilerini olmayanlara nasip etsin inşallaha.s.

huzurlu yasamlar ailenizle kücük kraliceye hürmetlerimle ;-)

canım dediğin gibi yaptık 2 kere yer değiştirdik bakalım hangisini daha çok beğeneceksiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…