Y
yaprak66
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaprak66
fisfisfis MEME ABSESİ HAKKINDA NE BİLİYORSUNUZ.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senelerdir çektiğim bir rahatsızlık ilk olduğunda meme öylesine şişmişti ki mosmor olmuştu lokal anesteziyle cerrahi müdahaleyle ameliyat oldum. ikincisinde ilaçlarla durduramadık tekrar ameliyat oldum şükürler olsun ki üçüncü de ilaçlarla tedavi edilebildi burada doğru doktoru bulmak çok önemli.
dördüncü kere tekrarlayınca içindeki yumru gibi iltihap ameliyatla alındı ve dikiş atıldı. Beşinci kez tekrarladı yine ilaçlarla tedavi oldum. Daima penye sütyen kullanmak zorundayım. Yaz günü bile üşüten ateşli bir hastalık. Yazın olduğunda neredeyse manto giymek isterdim. Vücut yapıyormuş maalesef. Bebek emzirmeyle de alakası yok çünkü ilk hastalığa yakalandığımda henüz yeni evliydim.
hay alah ablacım aynısı yahh bilmiyorum sizinki nasıl ama benimkinden bir de kıl çıktı ince uzun kılll doktor lokal anstazi yapalım dedi ama yok dedim yanii aslında vicut şişkinlikleri filan var ama bende yaniii bundan öncesi idi fazladan bi yan etkisi yok ben korkuyorummm:mymeka: lokal anastaziden etimi kesecekler hüühüüü
emzirme döneminde göğüste sütün kalmasıyla oluyor tam olarak sağılmadığında ağrı yapıyor ve süt bozuk gibi oluyor sağdığınız zaman yeşilimsi bir renk oluyor.ateş ve ağrı yapıyor..
benim bebeğim beni hiç emmedi ben sürekli sağarak verdim ilk zamanlar manuel tirle kullandım ve mastit oldum doktora gittim elektrikli tirle ile hastanede sağdılar ve tamamen boşaldı göğsüm meğer manuel tirleler tam olarak boşaltmıyormuş.bende hemen elektrikli tirle aldım bir dahada böyle bir sorun yaşamadım.
bende manuel pompa almayı düşünüyordum tamamen boşaltmadığını öğrendiğim iyi oldu sağol arkadaşım.şuan çok canım yanıyor.zar zor emziriyorum kızımda tamamen boşaltamıyor ne yapacağımı bielmiyorum.senağlama
Bana yazabilirmisiniz çok önce atlaşmışsınız mastitit bende ameliyat oldum bebeğim ememiyor vede sağımda çok az geliyorfisfisfis MEME ABSESİ HAKKINDA NE BİLİYORSUNUZ.